Wpisy 3 266 482 – 3 266 581
17 czerwca 2018 22:26 → 17 czerwca 2018 23:43, 100 wpisów
szczerze mowiac licze na wygrana i wyjscie z grupy
ale jak bedzie potkniecie no coz trudno tyle meczow bylo trzeba pocisnac i wygrac, albo poprostu odejsc i dac sobie spokoj
ale jak bedzie potkniecie no coz trudno tyle meczow bylo trzeba pocisnac i wygrac, albo poprostu odejsc i dac sobie spokoj
pasko czasami to trzeba iść na kompromis i ustąpić ,,,teraz inne czasy ,młodzież myśli inaczej...
Dusia do młodzieży świat należy stary zapinkala a młodzież leży
Dziękuję robal
młody myśli że mu wszystko się należy ,i chce to mieć podane na tacy....
Cześć
Zatypowałem mecze dałem naszym chłopakom 3:0 Dla Naszych..a niech się cieszą z wygranej..
Dzis rzadko kto grał w gry TS
Typuje i czytam te drużyny i smieje się..Panama..Tunezja... Egipt...Faraon wylizie z piramidy będzie grał..raczej mumia
GABRIEL
Gabriel tylko Lewy może strzelać. Bo Milika przenoszą do plutonu egzekucyjnego na wyraźną prośbę samych skazanych..w ramach ostatniego życzenia..Niech Milik do nas strzela...
Holandia będzie grała z Senegalem ?
Ale numer
Acha..jeszcze w wtorek jest Lotto kumulacja 4 Miliony noi wiadomo mecz
Musiałem widocznie coś przeoczyć
Mecz Polska -Senegal
A z tym meczem Holandia Senegal do gryksowi musiało się coś pomylić to chyba jest mecz towarzyski
Jeszcze nie śpię to narobie troche wiatru bo spać nie idzie takie duchotu...
we wtorek ale powaga polsza lepiej brzmi mi sie bardziej podoba
ta stanol przed babinka majaca w rekach zakupy a ta jajka synku jajka zapomnialam
I ja też to wygra my grupę
Byle Teo z Lewym w pierwszym składzie na napadzie
dopisze cos jeszcze do statystyki,potem zrobie zeby typowala lepiej na mala ilosc liczb i bedzie lux
Jak ten ciężki poniedziałek przeżyć, jak mecz dopiero we wtorek
Statystyki, fiki-miki, riki-tiki tak i trzeba iść spać
no trzeba trzeba isc, bo wtedy czlowiek lepiej mysli i moze cos wykombinowac na losowanie
powiem wam ze ta nowa statystyka bylbym w stanie cos ugrac duzego
tylko jeszcze jeden mam problem wlasnie malymi wygranymi do 10 - czyli z sortowaniem liczb
Co ty z tymi narkotykami, coś czujesz do nich?