Wpisy 3 266 444 – 3 266 543
17 czerwca 2018 22:10 → 17 czerwca 2018 22:56, 100 wpisów
pasko on wie wszystko
krasnalek: zaglądnij do rankingu. Fakt jest taki, że trafić wynik 3-3 było tak trudno, że Ci co wytypowali ten wynik są pierwsi i będą jeszcze pewnie długo
Krasnalek mogę się z tobą umówić na gola
zbigniew g: chyba nie masz żony? Ja znam żonę 15 lat ... mistrzostwa są raz na 4 lata, a żona ponad 5000 spędzonych dni ze sobą no ileż można
Pasko dziś niedziela. ....co ty robisz
zbigniew... nie ma świątek piątek. 21:40 mi się samo losowanie włącza, no a dzisiaj jeszcze mecze i również podaję na multipasko wyniki do rankingów
kuzwa zadnego jeszcze wyniku dobrze nie obstawilem co za przegryw
Bramkarz Szwajcarii...szacunon uratowal 1 pkt z kiepska Brasiil...
Pasko
A, czy mógłbyś zrobić ranking największych męczydoop na mp
i żeby była taka funkcjonalność żeby można było wpisów takich typów nie widzieć
pls
A, czy mógłbyś zrobić ranking największych męczydoop na mp
i żeby była taka funkcjonalność żeby można było wpisów takich typów nie widzieć
pls
Pasko czytałeś wpis 3 000 000 to mój rekord odpowiedzi brak
Dus... Pasko to Nasz celebryta więc w dobrym tonie wiedzieć dużo
Czas na Zbigniewa,bo "żenidło"juz się chyli ku upadkowi
Szkoda ale było blisko, a i tak mam największą trafność w typowaniach
szczerze mowiac licze na wygrana i wyjscie z grupy
ale jak bedzie potkniecie no coz trudno tyle meczow bylo trzeba pocisnac i wygrac, albo poprostu odejsc i dac sobie spokoj
ale jak bedzie potkniecie no coz trudno tyle meczow bylo trzeba pocisnac i wygrac, albo poprostu odejsc i dac sobie spokoj
pasko czasami to trzeba iść na kompromis i ustąpić ,,,teraz inne czasy ,młodzież myśli inaczej...
Dusia do młodzieży świat należy stary zapinkala a młodzież leży
Dziękuję robal
młody myśli że mu wszystko się należy ,i chce to mieć podane na tacy....
Cześć
Zatypowałem mecze dałem naszym chłopakom 3:0 Dla Naszych..a niech się cieszą z wygranej..
Dzis rzadko kto grał w gry TS
Typuje i czytam te drużyny i smieje się..Panama..Tunezja... Egipt...Faraon wylizie z piramidy będzie grał..raczej mumia
GABRIEL
Gabriel tylko Lewy może strzelać. Bo Milika przenoszą do plutonu egzekucyjnego na wyraźną prośbę samych skazanych..w ramach ostatniego życzenia..Niech Milik do nas strzela...