Wpisy 3 266 297 – 3 266 396
17 czerwca 2018 20:48 → 17 czerwca 2018 21:44, 100 wpisów
jeszcze 2 gole i wkoncu w brameczkach prawidlowy typ meczowy wejdzie
Mulag mesengera narazie nie mam muszę zainstalować ale to jutro..
szkoda mi sasiadow zachodnich cos bez formy cienko niemcow widze oj cienko jak tak dalej beda grali zobaczy sie jak jutro szwedzi z korea
Lewy popek to chyba Jarasije poświęcił
Poprawność polityczna mi zabrania napisać kto Germanow poświęcił
Ale czuje że nie odpadną pozbierają się jeszcze mają potencjał ale jak przegrają ze Szwecją to by było fajnie ale to bardzo dobra drużyna i się będzie liczyć dalej
Lecę na 5 stadion
Kanarki cieniasy.. ładne fryzurki i gwiazdorzenie nie pomoże nawet sam Jesus...cudu..nie bedzie...
Gol z niczego, myślami bylyli, ze już mecz wygrany
Słabo go pchnął
Brazylia trafi na Niemcy hehe
Może niech w wygrać
Jesus Strzeli
Co to się teras na tym świecie porobiło ..Jesus..gra w piłke....
Gryks ..Jezus to imie ponad wszelkie Imie na którego zegnie sie każde kolano istot ziemskich podziemnych wodnych i powietrznych...jak to zrozumiesz to dobrze...I mi tu z diabłem nie wylatuj..
bo pewnie wszyscy dobrzy zawodnicy grają w barwach narodowych swoich krajów
Nie wiem forsami o czym ty piszesz bo ja o pilkarzu Brazyli o nazwisku jesus
Już pisałem że Brazylia to nie ta Brazylia z przed lat..słabo grają..nie te sławy...
Forsami masz rację Neymar się wypalił
Trzeba mu kartke na mięso podrzucić. Krasnala..niech se chłopcy z brazyli dokupiom karkówki bo licho to widze..
Ja na przykład w sieci jestem zdecydowanie fajniejszy, niż w rzeczywistości. Bo w Internecie nie słychać, że w nocy chrapię
W sieci każdy chodzi w garniturze. Wygląda lepiej niż w rzeczywistości. Jestem przekonany, że w Internecie nikt nie jest sobą. Każdy odgrywa jakąś rolę
Gryks ten Nejmar jak nasz Lewandowski aktorstwo pierwsza klasa...
Nic tak nie wpływa na prawdę o nas jak internetowa anonimowość. Owa anonimowość wcale nie powoduje, że zakładamy maskę na twarz. Przeciwnie wówczas właśnie maska opada
Cóż słabeuszy Nima nie ma co się dziwić że Meksyk wygrał z Niemcami dobrze meksykanie grali tak jak teraz Szwajcarzy z Brazylia jak zremisuja to zasłużenie
co by nie mówić to Messi czy Ronaldo w jakim młodym wieku byli wielcy Nejmar już nie ta klasa oj nie ta
Nie którym się wydaje że jak Brazylia Niemcy Argentyna np to powinni wygrywać a inni powinni się położyć
Forsami ja jestem wierzący- niepraktykujacy, bo jak tak patrzę na opasłego grzybka, który jeździ Maybachem, a dostał go w darowiźnie od tego, który śpi pod mostem, to, aż piekło się przed nim otwiera
R3dma6 Ja tam nikogo nie udaje jestem poprostu Milionerem. Wirtualnym co prawda nie ja jeden. Ityle a chcę zostać prawdziwym
Zorro fajna jest ta twoja reklama w Tvp jak wyjeżdżasz koniem mechanicznym..dobre.
Brawo ja
Brazylia ściemnia albo slaba
choć jak widzę jak nas w banbucho robią to dziekuje Tadeuszowi że o tym mówił nie zgadzam się z nim wielu kwestia ale w kwestii na Polske medal się nalezy szacuneczek tez
Bycie sobą to zdecydowanie najlepsza opcja dla samego siebie, zwłaszcza jeśli za pajacowanie i kontrowersje nie ma kasy
Wychodzi na to, że najlepiej być po prostu sobą, bo kontrowersyjność powoli zaczyna się przejadać, a od epatowania miłością zawsze robiło się ludziom niedobrze
Kto jest prawdziwym Polakiem i Patriotą, to nie potrzebuje jakiegoś wizjonera od 7 boleści
R3dma6. A oczym jest ten profil i forum raczej w takim klimacie i pajacowaniu. Tu raczej..trumny nie kupisz..dębowej
Dopisano wyniki Multi Multi
02,06,09,10,19,20,23,25,32,33,42,43,47,48,50,60,68,70,74,76
Plusem jest liczba: 33
02,06,09,10,19,20,23,25,32,33,42,43,47,48,50,60,68,70,74,76
Plusem jest liczba: 33
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10655 zestawów od 1393 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 10 118 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 20 720 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- basia1107 - koszt gry: 15,00 zł, wygrana: 600 zł = 40,00 x koszt gry
- dreamer1897 - koszt gry: 100,00 zł, wygrana: 1 818 zł = 18,18 x koszt gry
- werdeer - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 88 zł = 17,60 x koszt gry
- chudybyk24 - koszt gry: 25,00 zł, wygrana: 382 zł = 15,28 x koszt gry
- basia76 - koszt gry: 30,00 zł, wygrana: 380 zł = 12,67 x koszt gry
Dopisano wyniki Mini Lotto - 01,07,11,26,31