Wpisy 3 263 586 – 3 263 685
15 czerwca 2018 01:44 → 15 czerwca 2018 03:03, 100 wpisów
Na 8 mam do pracy i jestem do 20 Jak to przeżyć śpiąc tylko 4 godziny?
Żelka młodość
Qbam mam całą galerię takich nudli z grup fb gdzie wystarczy dać komentarz pod postem a stulejarze wysyłają swoje nagie konuski w brudnych gaciach
Ale numer
Co to się wyprawia
Życie marnych stulejek gdzie jedyną okazją by jakakolwiek dziewczyna zobaczyła ich flaka to wysłanie foty i czekanie na kontre
Żeluś ja Ciebie nie wyganiam ale
Marsz do łóżka
A jaki bulwers mają jak chcą fote psiochy i odsyłam im ich zdjęcie
Smacznego
A co jesz jeśli można wiedzieć?
Stulejka
sebastian a powiiedz mi taka zecz czy jak tu typujesz jakies mecze jakiejs druzyny ma mp to placisz np za kute wyniki po te 10zł tu u pasko, czy normalnie tylko sie typuje za friko te wyniki,
Tu się typuje za darmo
zeby właściciele tego zjawiska poznali prostą prawdę na temat użycia przedmiotu fotografowanego
3 263 604. kuba to jest wahadło 100wagomow z soba połaczaonych nie stulejka
Wahadło?
Może wahadełko?
A ja siedzę w wannie
Żelka już kopałem i chyba za lekko
tak w w terminie kolejowym 100 wagonów polaczonych z soba w jeden cały sklad to jest wahadlo tak sie taki sklad okresla lub tez i marszruta,
Żelka chodź
Zrobiłem piankę
He he mydła będę szukał na dnie
dlaczego mam niedawac takich hasel , ja ukonczylem szkole mundurowa to wiem, aco to sebastian ty zelke zapraszasz do wanny? o i jeszcze podaj mydlo tak? no niezle
Arczi ja jestem gościnny
Żelka pracujesz w policji?
tak zelka to widaj w klubie
To określenie bardziej pasuje do kobiety
Wiem że tak zrobisz
To nie jest gościnność tylko nie potrafią odmawiać
Facet który nie potrafi trzymać się jednej dupy nie jest wart żadnej.
sebastian nie watpie w to ze jestes gosciny y to widac i słychac , goscinnosc to podstwaowa cecha w pozadku człowieka, i to sie ceni takich ludzi goscinnych
3 263 642. o takżwiete słowa piszesz
A kobieta jak nie trzyma się jednego faceta ?
świete słowa piszesz
All inclusive
I facet nigdzie nie pójdzie
zelka ja przepraszam za taka niedyskrecje i zapytam czy pracujesz moze jako konnduktorka jesli jestes po mundurowce?
Pewne czy nie ale zawsze się znajdzie menda co jest na dwóch dietach
rozumie zelka niechcesz to niemow rozumie, ale dziekuje za odpowiedz
Dajcie mi coś na sen bo jestem pełna energii a za 4 godziny wstaje
zelka poluz sie juz i zdrzemnij bo jak widze idziesz na 12 do pracy i bedziesz senna pozniej w pracy ja cos o tym wiem
Na 12 ?
Na 8.00
a to co niepracujesz p 12 godzin?
Stosunkowej
3 263 669.dzieki i wzajemnie
Żelka dobrej nocy
To zaszalelismy w tę noc
A Ty Arczi nie idziesz spać?
Gbam dobranoc
Idę i ja spać
Dobrej nocy
no chyba jesednak nie skojarze poniewarz sluzb mudurowych jest kilka czy jestes pracownikiem ochrony, ,policji, strazy miejskiej, pracownikiem pkp, lub strazy granicznej, sray pozarnej, aamozewywiadu jakiegos?
dobranoc wszystkim dzieki za mile czatowanie do jutra dobrej nozy wszystkim zycze
sebastian chodzilo mi ze zelka nie idzie do pracy o godzinie 12 tylko ze idzie na 12 godzin do pracy, zaczyna od 8 rano akoczy o 20 dopiero prace
sebastian chodzilo mi ze zelka nie idzie do pracy o godzinie 12 tylko ze idzie na 12 godzin do pracy, zaczyna od 8 rano akoczy o 20 dopiero prace