Wpisy 3 263 386 – 3 263 485
15 czerwca 2018 00:00 → 15 czerwca 2018 00:56, 100 wpisów
no umnie z now 3 6 na sucho juz 3 raz z rzedu , chyba bede musiał w koncu w realu zagrac w to lotto
junak56 nie niemam z kuba kontaktu ale ostattnio widzialem do na stronce cchyba u typujemy lotto czy cos takiego albo to u tego goscia tam u loterji liczbowej
widzialem ze tam sie porusza po czacie chyba
widzialem ze tam sie porusza po czacie chyba
dla iwinki tez wielkie
junak 56 a niemasz @ do qbana?
bo ja gdzies kiedys mialem tylko niepamietam gdzie to mam zapisane
bo ja gdzies kiedys mialem tylko niepamietam gdzie to mam zapisane
junak 56 no mi kiedys kuba podawał gdzies do sienie @ igdzies to sobie zapisalem ale gdzie to teraz niepamietam, jak znajde to ci podam wtedy moze ci sie uda z nim skonttaktowac , jakos no chyba ze nierznajde to juz co innego, bo wiem ze gdzies mialem ale gdzie to zapisalem to nie pamietam teraz
Junak56 jak tylko znajde
ale ja niemam chyba do CIEBIE @
Cześć
Ktoś coś wygrał?
aha no junak 56
Junak wygralaś?
Co wygralaś?
czesc sebastian tak tak adi 1125 obrobil tesika dzis byl jego dzienn
Ile wygrał? I w co ?
Adi
250 000 zł?
no podobno 5/6 w lotto z plusem i mm 7/10 ijeszcze cos tam
Super
Ja dziś wysłałem 3 kupony
nie no lotto 3,500, cos jeszcze tam na chybika ale to musisz cofnac czata i przeczytac sobie lub zapytac adi 1125
Szkoda ze nie miał 6/6
pisal ze trafil i tez jest skan w profilku , wazne ze trafil i za to naleza sie wielkie i gratulacje obytak wiecej trafiał
Pewnie już śpi
Junak
Ja miałem 5/6 a nie miałem 6/6
W lotto
sebastian umnie 3 juz dzisiaj 3 /6 w lotto i znow na sucho 3 raz pod rzad liczby w stałych
Miałem 3x 5/6
Dlaczego nie grasz ?
Ty Arczi masz potencjał
Zaraz sprawdzę moje
sebastian niemam kasy dlatego niegram wejdz domnie do profilu na stale i z tamtad spisz te trafione liczby z dzisiaj dodaj te co ci ostatnio podalem ta 4/6 i zlozysz sobie cala 6 i zagraj nnimi moze i sierazem tez powtorza
Ale numer
Mam 4/5 i zabrakło mi tylko 63 a było 61 i 62
Ha ha ha
sebastian musze najpierw trafic te choc 5/5 w mu;tiego , wtedy jak juz to trafie to zaczne grac w lotto bo od czegos musze zaczac nie a bez kasy tytlko moge sobie trafiac na sucho
Dobre
Dać skan ?
Ale numer. I do tego dałem stawka x 2
no to niezle sebastian to tezza 4/5
mozesz dac
brawo dla wszystkich ktorzy cokolwiek dzisiaj trafili i obojetnie z ktorej stronkii laczki zielonej czy białej
Nawet jak z różowej stronki to
niewazne ze ja nietragilem w realu ale ciesze sie z tak samo jak ten co trafil z tego wzgledu ze ten ktos trafil i cos wygrał, ze nie znow wygrał tesik z nami tylko my z tesikiem a kazda wygrana cieszy i to kogokolwiek,
Arczi w mini mieliśmy tylko 1 liczbę
A w lotto + 3 oboki
no wiem sebastian wiem no ja dzis wyslalem 2 mini i tez chyba nic nie trafilem choc bylem pewny tych licz na 100% alw wyszly inne jutro puszcze je ponownie bo one niedlugo wejda
Jak jesteś pewien to puść
Ja dziś też byłem pewien dlatego dałem stawka x 2 ale jedna liczba zawiodła
sebastian no puscilem niewyszły jutro znow je puszcze ponowmie one musza wyjsc w tym 2 ukladach niema silnych bede je cissnol dopoki bede mial kase i bede niimi gral puszcze je nawet na kilka losowan, niech biora udział w grze dopoki niepadna
Junak dobranoc
Puść na 10 losowań
junak 56 dobranooc kolorowych snow
Junak to fajna dziewczyna
no zobacze na ile mi starczy , umnie to zalezezy gra wylacznie od kasy ile moge przeznaczyc na to,
Arczi niedługo wygram 5/5 tak coś czuję
Arczi jak Ci zabraknie to podasz liczby i ja to puszcze na 10 losowań
Tylko nie przegap sprawy
dobrze sebastian niema sprawy
Wygraną podzielimy nie martw się
Arczi jak wygramy minimum 50 tyś zł to coś Ci powiem
Na Rosję dałem 4/1 5/0 padło
Gdyby to była wygrana ok 150 -200 tyś to złożymy się po 25 tyś i coś zrobimy . Oczywiście jak będziesz chciał
Zbigniew byłeś blisko
Ale numer
Zbigniew dlaczego nie spisz ?
po 2 zmianie
Żelkia
Żelkia za 69
Miałaś nosa
Żelka
I co wygralasś?
Żelka