Wpisy 3 263 086 – 3 263 185
14 czerwca 2018 15:12 → 14 czerwca 2018 18:11, 100 wpisów
wieść niesie, że 42, to śpioch
żeby nie powiedzieć !@#$%^ śpioch
żeby nie powiedzieć !@#$%^ śpioch
mam na wieczór system 6 mini
z cht wczoraj z niego nic
i widzę dużą przerwę z tych nr-ków
i nadałam na dziś za 7,50 zł
z cht wczoraj z niego nic
i widzę dużą przerwę z tych nr-ków
i nadałam na dziś za 7,50 zł
Mecz niedługo Ruski dostana baty od Arabów
złoty
któż TO może wiedzieć ? Na nowych warunkach już przekroczyła swój szczyt, ale patrząc na wszystkie losowania - jeszcze nie , więc - kto wie - może idzie na rekord ?
któż TO może wiedzieć ? Na nowych warunkach już przekroczyła swój szczyt, ale patrząc na wszystkie losowania - jeszcze nie , więc - kto wie - może idzie na rekord ?
No tak-rekordu jeszcze nie ma ale pograć [pobawić] też przy okazji cośik wygrać też można skoro T-E-sik wpadł z tą akurat tak głęboko
zloty, panie Krzysztofie - ale ja to napisałem do krzysia - bo wszedłem do Karola zobaczyć, czy ktoś, coś
i zobaczyłem wpis Krzysia744 - że - "ma mnie na oku"
a, że nie pamiętam tam hasła - to tu Jemu odpowiedziałem
To niezłe imię masz - w niku i fajną żabcię
komu kibicujesz ? albo może lepiej - kogo obstawiasz na faworyta ? mła - gospodarzy
komu kibicujesz ? albo może lepiej - kogo obstawiasz na faworyta ? mła - gospodarzy
3 263 076. zaq69 narazie nic nie podaje na zadne losowanko do niczego
jeszze musze pewne liczby sobie dopracowac zeby cos zatypowac wiec narazie zag 69 nic z tego
jeszze musze pewne liczby sobie dopracowac zeby cos zatypowac wiec narazie zag 69 nic z tego
tiaaaa, imo - to słuszny kierunek, ale Szejki też mogą coś szczelić
ja podejrzewaam ze rosja z arabami dostanie w dupe i to zdrowo, najmniej to 5:3
adis8 obstawiaj arabie na wygrana no ja rosje cienko widze w tym spotkaniu,oj cieniutko,
ja też obstawiłam wyniki choć nie mam o tym zielonego pojęcia
zgrywus
obstawiłem tu - na suchara, w meczu otwarcia - gospodarzy - bo z bukami i ze sportem, to mam tyle wspólnego, co przez tees - sponsoruję jedynie budowę stadionów i co tam powiedzą jeszcze
obstawiłem tu - na suchara, w meczu otwarcia - gospodarzy - bo z bukami i ze sportem, to mam tyle wspólnego, co przez tees - sponsoruję jedynie budowę stadionów i co tam powiedzą jeszcze
ja nie jestem jakims zwolennikiem akurat pilki noznej i zapalonym kibicem tej dyscypliny choc nieraz i cos tam obejrze jakies spotkanie, ale nie pajacuje jak inni polacy , rozumie ze kazdy ma jakies chobby i lubi to co lubi ,ale bez przesady umnie ostatnio jak byly mistrzostwa swiata w pilce noznej to pseudo kibice i jak cos nie bylo tak np to z domow telewizory przez balkon wyrzucali i z okien co nie ktotrzy popili i szaleli, , niewiem jak mozna byc takim glupim i po nieudanym spotkaniu ogladanym w domu swoj wlasny tV wyzucic przez okno bo np polacy z kims tam przegrali np, dlamnie to skrajna glupota jest i tyle tylko w temacie ,wiadomo to sa spotkania wszyscy graja poto aby wygrac, tak samo jak my tutaj gramy poto aby wygrac, ale bez narazania sie na jakies straty materialne, wieksze, przecierz my tez jak przegramy iles tam powiedzmy kasy to sie odrazu niewieszamy nie?
Araby zgnioto Ruskie byle co
Ribin śpiewa ciekawe czy na zywo czy blajback
krasna nie nabijam sie z ciebie pytam z ciekawosci typlas mundial dla zabawy z chybika??
ja kiewdys tez grałem w polke jako dzieciak i zawsze jako bramkarz ale to bylo kiedys, , pozniej przezucilem sie na inna dyscypline na rajdy samochodowe, koszykowke, a jeszcze pozniej na gre tylko w TS I tu mi sie najlepiej gra w gry sowe , dobra zabawa jest tua, mundial pozostawiam wiernym kibicom tej dyscypline tylko prosze aaby sasiedzi sie opamietali i znow teraz w podczas mundialu przez oikna nieleciały, pralki lodowki lub nawet butelki po piwie bo ludzie rozniereaguja na te spotkania
Kazda liczba może paść
3 263 140 dokladnie
Rosjanie prosili Wiliamsa żeby nie zaśpiewał jednego utworu ,a on jednak zaśpiewał
niema jak multi lotek i mini, kalinke czy biełyje rozy?
Putin kopnie pilke i odrazu bedzie bramka uznana
rosjanie tez prosili by polacy do wolgogradu czy jak to sie nazywa nie wpadali bo spuszcza manto za usuniecie pomnikow czy cos
Putin przemawia prawie jak Jarek na kolana
P O Z D R O W I O N K A ---------------- NO TO SRU zaczyna sie a my potańcujmy
https://www.youtube.com/watch?v=p4kPtqHVnIM&start_radio=1&list=RDp4kPtqHVnIM
https://www.youtube.com/watch?v=p4kPtqHVnIM&start_radio=1&list=RDp4kPtqHVnIM
pilka poszla w ruch
1 gol dla rosji
to teraz sie zacznie dopiero
to byl gol dla putina
witaj takamama
i 2 do 0 dla rosji
ja mysle ze nikt z was jeszcze nie przegral spokojnie teraz zapewne araby sie wezma za siebie i i zaczna grac 2 polowe i pokaza na co ich stac pozyjemy zobaczymy co pokaza
naeazie araby sie rozgrzewaja a potem bedzie bombka za bombka
naeazie araby sie rozgrzewaja a potem bedzie bombka za bombka
Ale grają beznadziejnie Araby to kompromitacja bez zaangażowania
Nie na wycieczkę kontrakty z Putinem na ropę podpisać i co że Syriom
a gdzie jest nasz Arab ? tu ze stronki ktos go widział, miał tu wrocicpisał kiedys domnie ze juz niedługo wraca a nadal go niema niewiadomo czy cos sie niestalo z nim,
witamy nowe nicki na stronce