Wpisy 3 263 033 – 3 263 132
14 czerwca 2018 14:34 → 14 czerwca 2018 16:35, 100 wpisów
I on z nich zdrapuje ubranie
Junak pewniak wieczorem 69
Na 69 %
Ale numer
Ja nie mogę
Ale to Żelka wymyśliła nie ja
15
Słuchajcie
Podam Wam liczby na 21.40
Wygrywajcie wszyscy
Ryzykowne ale możliwe
Tylko jedna 5/5 w Mulatkę
Nie ma co szaleć
2,50 zł nie majątek a 700 zł można wygrać
Skoro było 11 to 72 leci zawsze w parze albo zaraz potem także 72 też na wieczór obstawiam
O to liczby
15 22 45 46 69
15 22 45 46 69
Zag ale nie podawaj powyżej 10 liczb
Chcemy
Ja podałem moje Ty podaj swoje
I ide bo już późno
U mnie tak jest
Podaję konkret
Zag daj te liczby i idę
Tak długo je wklejasz?
Pisałem nie więcej niż 10
Idę . Miłego dnia i trafnego typowania
sebastian z mijich typow dzis jesli bym wysłal te liczby ktore sobie typnolem na kuponie bylo bu rowne 10/10 trafne ale niewysłalem tu w typowanie tylko niekture wpisalem z tych numerkow , ale to nic to tylko typowanie na sucho by bylo, ta 10/10 na sucho niewyslane dzis bedzie mini
z "trafiła" - 6/8, z "moich" - 3/8 , a więc - która metoda, sposób lepszy ?
jak złośliwe pogłoski mówią - w szkołę rzucałem kamieniami, a świadectwo na Różycu kupiłem
ale nie
jedna powtórzyła
ale nie
jedna powtórzyła
takie puściłem jakie mam w stałych za 50 zł i jestem 42 zł do przodu -jak by weszła liczba 42 to mam kasy w uj
wieść niesie, że 42, to śpioch
żeby nie powiedzieć !@#$%^ śpioch
żeby nie powiedzieć !@#$%^ śpioch
mam na wieczór system 6 mini
z cht wczoraj z niego nic
i widzę dużą przerwę z tych nr-ków
i nadałam na dziś za 7,50 zł
z cht wczoraj z niego nic
i widzę dużą przerwę z tych nr-ków
i nadałam na dziś za 7,50 zł
Mecz niedługo Ruski dostana baty od Arabów
złoty
któż TO może wiedzieć ? Na nowych warunkach już przekroczyła swój szczyt, ale patrząc na wszystkie losowania - jeszcze nie , więc - kto wie - może idzie na rekord ?
któż TO może wiedzieć ? Na nowych warunkach już przekroczyła swój szczyt, ale patrząc na wszystkie losowania - jeszcze nie , więc - kto wie - może idzie na rekord ?
No tak-rekordu jeszcze nie ma ale pograć [pobawić] też przy okazji cośik wygrać też można skoro T-E-sik wpadł z tą akurat tak głęboko
zloty, panie Krzysztofie - ale ja to napisałem do krzysia - bo wszedłem do Karola zobaczyć, czy ktoś, coś
i zobaczyłem wpis Krzysia744 - że - "ma mnie na oku"
a, że nie pamiętam tam hasła - to tu Jemu odpowiedziałem
To niezłe imię masz - w niku i fajną żabcię
komu kibicujesz ? albo może lepiej - kogo obstawiasz na faworyta ? mła - gospodarzy
komu kibicujesz ? albo może lepiej - kogo obstawiasz na faworyta ? mła - gospodarzy
3 263 076. zaq69 narazie nic nie podaje na zadne losowanko do niczego
jeszze musze pewne liczby sobie dopracowac zeby cos zatypowac wiec narazie zag 69 nic z tego
jeszze musze pewne liczby sobie dopracowac zeby cos zatypowac wiec narazie zag 69 nic z tego
tiaaaa, imo - to słuszny kierunek, ale Szejki też mogą coś szczelić
ja podejrzewaam ze rosja z arabami dostanie w dupe i to zdrowo, najmniej to 5:3
adis8 obstawiaj arabie na wygrana no ja rosje cienko widze w tym spotkaniu,oj cieniutko,
ja też obstawiłam wyniki choć nie mam o tym zielonego pojęcia
zgrywus
obstawiłem tu - na suchara, w meczu otwarcia - gospodarzy - bo z bukami i ze sportem, to mam tyle wspólnego, co przez tees - sponsoruję jedynie budowę stadionów i co tam powiedzą jeszcze
obstawiłem tu - na suchara, w meczu otwarcia - gospodarzy - bo z bukami i ze sportem, to mam tyle wspólnego, co przez tees - sponsoruję jedynie budowę stadionów i co tam powiedzą jeszcze
ja nie jestem jakims zwolennikiem akurat pilki noznej i zapalonym kibicem tej dyscypliny choc nieraz i cos tam obejrze jakies spotkanie, ale nie pajacuje jak inni polacy , rozumie ze kazdy ma jakies chobby i lubi to co lubi ,ale bez przesady umnie ostatnio jak byly mistrzostwa swiata w pilce noznej to pseudo kibice i jak cos nie bylo tak np to z domow telewizory przez balkon wyrzucali i z okien co nie ktotrzy popili i szaleli, , niewiem jak mozna byc takim glupim i po nieudanym spotkaniu ogladanym w domu swoj wlasny tV wyzucic przez okno bo np polacy z kims tam przegrali np, dlamnie to skrajna glupota jest i tyle tylko w temacie ,wiadomo to sa spotkania wszyscy graja poto aby wygrac, tak samo jak my tutaj gramy poto aby wygrac, ale bez narazania sie na jakies straty materialne, wieksze, przecierz my tez jak przegramy iles tam powiedzmy kasy to sie odrazu niewieszamy nie?
Araby zgnioto Ruskie byle co