Wpisy 3 262 686 – 3 262 785
14 czerwca 2018 11:15 → 14 czerwca 2018 12:02, 100 wpisów
Robiła straszne zadymy i popędziliśmy ją
Jeli ją lubiłaś to przykro mi
Ale nie żałuj bo wyszło z niej samo zło
Dusia sama wiesz jaka była i jest jocia i nie kiwaj mi paluszkiem bo mówię prawdę i taki już jestem
Kiedyś tak była w miarę fajna
Ma niezłe poglądy na świat to przyznam
Jest patriotką też na plus
seba że sie z paroma osobami nie zgadzała to nie znaczy że zaraz zła spory są były i jeszcze będą
Ma sporo dobrych cech
Dusia to nie o to chodzi
Żelka zaraz Ci znajdę
77 pewniak ?
Dusia zaraz sprawdzę
dobra uciekam bo ,muszę oc wypowiedzieć bo wczoraj przysłali nowe....
do potem
do potem
i zagrane Multi Multi 3x10 z Plusem i na 6 i na 5 z Plusem noi Mini to co nigdy nic nie wychodzi z profilu..i Ekstra Pensja też z profilu aluminiowego
A ja daję 66
Ocet musi wykupić na kartki ?
W miejscowości Opoczno padła wygrana 262 809,00 zł w grze Mini Lotto
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Brzeg Dolny padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Przeworsk padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
Witam wszystkich znajomych i nieznajomych i zycze wszystkim milego dnia oraz wysokich wygranych witajcie
Arczi
Zag
Co byś rwał ?
Co byś rwał ?
Wiśnie?
Żelka bo ja gram swoje liczby zawsze na 10 losowań i tak w kółko. ....i od nowa i to samo...
to nie tutaj buraki sa na innej stronie pola naszego zielonego
Żelka ja też gram w Mulatkę na 5 liczb
forsami i tak trzymaj tylko swoje liczby na okretke az wpadna wszystkie wtedy bedziesz tez i bogaty
najwazniejsze jest to aby trafiac czesciej te mniejsze kwoty a stopniowio pozniej trafiac wyzsze a nie odrazu te duze, i niemieszac liczb tylko grac kazdy swoimi i tymi ktore mu akurat wchodza
Arczi... to taka moja rozrywka. Czy wydam te 40 zlotych jak za zakład Lotto z Plusem czy na parę kilo
czy coś innego to i tak na to samo wychodzi z tym że W Lotto jest jeszcze szansa dogonić goryla..albo szympansa
czy coś innego to i tak na to samo wychodzi z tym że W Lotto jest jeszcze szansa dogonić goryla..albo szympansawitaj adis8
Potrzebuje człowieka co będzie pracował za mnie lub obsługiwał mój telefon
"Czy mnie jeszcze pamiętasz?"
Żelka.
Żelka.
srbastian przedostatnio wpadly mi na sucho 4 /6 zw lotto , teraz ostatnio znow 3/6 tez na sucho jakby polaczyc te liczby ze soba jest pewnien uklad z hakiem lub tzw, systemik na 7 liczb w lotto , chyba zaczne niedlugo grac i w lotto moze mi sie uda cos tu trafic ,kto wie, ale juz w realu
Adis ja potrzebuje człowieka za mnie na noc do pracy płacę szczerym złotem... w płynie
Arczi. Tyle razy ci pisałem i tu i tam zacznij grać w realu. Bo ci to wychodzi.. nie strzelaj slepymi nabojami...Graj w Lotto z Plusem