Wpisy 3 262 579 – 3 262 678
14 czerwca 2018 09:29 → 14 czerwca 2018 11:13, 100 wpisów
adis hey ....... bedziesz mundial typowal???? jestem ciekaw jak bys dal
oo tak dalem na remis zanim co kolwiek sie wydarzylo nie zmieniam tak w fortunie zagram
Gryks ciężki będzie miała dziś Rosja jak by grali w hokeja to bym obstawił Rosja Ale tak to niewiem
brunetka dala na maroko ja na remis tak sie zastanawiam czy 2 kupon nie dac zostawic remis rosji wygrana urugwaju maroka i portugali
ogladalem dzis chyba na interi czy tez na stronie sportowefakty male wywiady jak rosjanie dzis obstawiaja jeden kolo powiedzial ze maja cienka druzyne maja moze z 1-2 dobrych reszta ciency trener taki sobie e z grupy nie wyjda
mimo wszystko ze to gospodarze ze mundial wszystko sie rzadzi mundialowymi prawami zostaje przy remisie
ciekawe gdzie sie podziewa krzysztof c on mogby miec ciekawe typy
Mistrzem świata będzie Korea Północna
no i emeryt tylko zeby tylko o pilce pisal nie mam nic do emeryt ciebie zeby nie bylo o ile czytasz
4 lata temu zostali mistrzami świata tak im podali w wiadomości Korea Północna
Gryks wiesz ze Korea Północna wylądowała na słońcu, w nocy bo było zimno i się dało . Tak im podali w wiadomościach
w ktoryms z krajow muzulmanskich do dzis wmawia sie pierze sie im mozgi roznymi takimi np ze ziemia jest plaska na przykladzie samolotu o leci plasko poziomo czy jakos tak juz nie mowiac o mieszkancach ameryki pd zdaje sie jakies plemie jest w brazyli czy gdzies tam w dzungli buszu ktore dalej ma luki ogien maja zdaje sie tak jak kiedys to robiono kamyczek o kamyczek
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/16395/main/4dabc05820.jpeg
cze Emi
gratki za 3/5 w mini szkoda, że kulki nie mają oczków - bo "było blisko", co nie ?
gratki za 3/5 w mini szkoda, że kulki nie mają oczków - bo "było blisko", co nie ?
Robal_36
Dzięki.Było blisko,niestety.
Dzięki.Było blisko,niestety.
oj tam, oj tam
jak to mówią - specjaliści /od statystyk/ - c o ś trafiłaś, to j u ż będziesz trafiać
coś
co jakiś
czas
jak to mówią - specjaliści /od statystyk/ - c o ś trafiłaś, to j u ż będziesz trafiać
coś
co jakiś
czas
tylko : nie pracuj nad tym - żeby w k a ż d y m losowaniu być na plusie
Za wyśmiewanie pod moim adresem na stronie korna dla Joci i emerytki,,gdyż obie w tym uczestniczyły
robiły to oczywiście w białych rekawiczkach
robiły to oczywiście w białych rekawiczkach
Ulala tam to norma tak jak było tu nic o nich do nich a i tak szydzenie jak na nich się jedzie to widzą swojego nie jak na nich to zaraz że oni cacy że MP najgorsze
gryks..to prawda
czytaj mnie i komentują.....szczególnie Jocia
wszystkie wpisy czytają od deski do deski....tylko po co?
czytaj mnie i komentują.....szczególnie Jocia
wszystkie wpisy czytają od deski do deski....tylko po co?
ulala
że tamta, to i może tak, ale emi ? Nie przeszadzasz ? kiedy ? - zerknę tam
że tamta, to i może tak, ale emi ? Nie przeszadzasz ? kiedy ? - zerknę tam
Jak po co by szydzic to co robili tu tacy ludzie uwarzaja się UJ wi za kogo tak jak teraz to że szydzili to nie ważne to że ja ty o nich nic nie ważne wazne że Teraz o nich piszemy wg nich multipasko jest najgorsze oni cudni
ulala
"co tu szukają "? w mapki zajrzeć, statystyki wyniki itd
strony /i ich użytkownicy/ się przenikają
- mavell, forum-lotto, czy lotto-forum
"co tu szukają "? w mapki zajrzeć, statystyki wyniki itd
strony /i ich użytkownicy/ się przenikają
- mavell, forum-lotto, czy lotto-forum
Oni innaczej nie umieją wg nich to co piszą robią jest ok teraz będą mieli temat do pisania jacy my be będą wyzywać kasować
Ja mam swoje lata i ich się nie wstydzę....ale tak robia stare dewotki tylko
ulala
No, nie wiem, nie wiem - kogo jak kogo, ale emi nie posądzałbym o takie zachowania
ale - tak - możliwość samodzielnego kasowania wpisu na sb Karola jest słabym punktem
No, nie wiem, nie wiem - kogo jak kogo, ale emi nie posądzałbym o takie zachowania
ale - tak - możliwość samodzielnego kasowania wpisu na sb Karola jest słabym punktem
Tylko naprawdę tego że z ciebie szydza nie widzą tylko to teraz ze coś o nich jak tu byli Psuli czat uwarzaja do dziś ze to Sebastian psul że emeryt że odeszli bo mieli dość cymbalow z mp
Ja też emerytki bym nie posadzil tak jak doktora tylko odkąd z jocia maj coś tam się zadał zmienił się najwidoczniej ta strona korna do d że tu wlaza śledzą cóż wolę MP tam syf a ich pewność że ho o ich liczby
Idę nie będę trolla z korna joce i jej wlazo dostarczał tematów zresztą choćby o nich nikt by nic nie pisał i tak będą o nas dzieci w starczym wieku ja tam zdala od tamtej strony
Robal. Ja niegram w bukmacherskie..zakłady nie znam się na tym tylko tu na Multipasko typuje dla zabawy..gry liczbowe to moja pasja...
tak tak - czym innym jest możliwość edycji,
czym innym - "nawkładanie" komuś i zniknięcie wpisu
gryks
a ja Ci powiem tak - fajnie, że się różnimy, a że nie każdy z każdym może - to też dobrze
a jeśli chodzi o wiek - to - w necie nie ma wieku - wszyscy są młodzi i piękni, inteligentni
no, ale ze zdrowiem, ooo tu, to już różnie bywa
czym innym - "nawkładanie" komuś i zniknięcie wpisu
gryks
a ja Ci powiem tak - fajnie, że się różnimy, a że nie każdy z każdym może - to też dobrze
a jeśli chodzi o wiek - to - w necie nie ma wieku - wszyscy są młodzi i piękni, inteligentni
no, ale ze zdrowiem, ooo tu, to już różnie bywa
myśleli że są najważniejsi na zielonej-ale się przejechali na tym
-teraz pojadą namnie
-teraz pojadą namnie
Zdrowie Coz nigdy nie jest tak by nie mogło by być lepiej oby nie gorzej
Użytkownik AlbinLotto dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
dusia
jak to lek med mówią - wszystko ok, albo niedobadani jesteśmy
jak to lek med mówią - wszystko ok, albo niedobadani jesteśmy
Muflony nie mające tu kąta chyba że się ukrywają nie zmienia się po co o nich szkoda psuć se dnia trolle karmić znajdą i tak zarlo zer by popisać w swoim nedznym zycju
Robal 36
Ja te swoje co mam 4 typniete puściłem skromnie za 2 zł w fortunie
O! Albin -
dobrze, że mi // przypomniałeś - trzeba lecieć szykować, bo
, a że dziś zestaw kibica, to i tak
dobrze, że mi // przypomniałeś - trzeba lecieć szykować, bo
, a że dziś zestaw kibica, to i tak
będę zaraz na mieście to za2 lub 5 w fortunie puszczę tak dla jaj
Robal 36 ten bonus to i tak byl tylko takim malym dodatkiem do tych milionow oferowanych w mm
mamy dusia rosje urugwaj iran innaczej reszte tak bym dal na ta chwile ciekawe ciekawe jak sie zakoncza te spotkania
Gryksiu moje AUTKO JUZ WCZORAJ na szrocie cena naprawy przewyższala cene autka
Moje nie ,ma cale 17 lat...przebieg 72 tysbez zarzutu,lejesz i jezdziszbo to francuski lew...cale 60 koni
Choć wo /- współczynnik opłacalności/ "mówi", że niby ciut bardziej warto z +, mój "prywatny", jak to nazwałem wsp. wygrywalności /- w populacji wszystkich grających - zerkam na ilości wygranych/ wskazuje mi na co innego - ale /ten "mój" ww/, to tylko takie tam - szacunki
Cześć
Żelka
Dusia
Tomi
Gryks
Robal
Dusia
Tomi
Gryks
Robal
Albin
Żelka teraz typujemy Mundial ale nie tylko
Żelka to chyba stara gwardia
Zbigniew piłeś kiedyś likier pomarańczowy z Soller ???