Wpisy 32 619 – 32 720
9 listopada 2008 09:36 → 9 listopada 2008 22:45, 100 wpisów
NA dzisiaj numerki te co zawsze
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80
Na dowód, jak kredyt. A co.
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80
Na dowód, jak kredyt. A co.
WITAM!CO ZA CISZA CHYBA DOPIELISCIE SWEGO.BO ILE TO MOŻNA NIE REAGOWAĆ NA OBELGI.SKĄD URWAŁ SIĘ TEN EDI8
witam..
Czy moze mi ktos grajacy w totomixie ,napisac o mozliwosciach grania u nich na liczby ktore nie wejda w multi..Dokladnie chodzi mi o mozliwosci zawracia zakladu..tzn czy mozna grac systemem np 3/6 czy tylko zakladem prostym 3/3..Oraz ile maxymalnie liczb mozna typowac..
pozdrawiam
Aska
Czy moze mi ktos grajacy w totomixie ,napisac o mozliwosciach grania u nich na liczby ktore nie wejda w multi..Dokladnie chodzi mi o mozliwosci zawracia zakladu..tzn czy mozna grac systemem np 3/6 czy tylko zakladem prostym 3/3..Oraz ile maxymalnie liczb mozna typowac..
pozdrawiam
Aska
EDI8!TY BEZ WINY TO NIE JESTES PO CO TE WYZWISKA JAK MASZ COS DO POWIEDZENIA NA TEMAT GIER LICZBOWY TO PISZ A WYZWISK ITP.NIE PISZ A JAK KTOŚ ZACZNIE TO NIE ODP. NA OBELGI JAK JESTEŚ INTELIGENTNY TO USTĄPISZ.
witam panie pasko
czy tych paru nieudaczników którzy zaśmiecają chat swoimi żygowinami musza tu być znam ja takowych mocnych w gębie którzy w barze sie popisywali mordą i swoją siłą zaczepka z ich strony konczyła sie dla nich tragicznie dostawali w morde i o ziemie padali ze złamaną szczeną albo nosem,nigdy nie zapomnę tych zdziwionych ryjów którzy mysleli że ich koń kopnął
czy tych paru nieudaczników którzy zaśmiecają chat swoimi żygowinami musza tu być znam ja takowych mocnych w gębie którzy w barze sie popisywali mordą i swoją siłą zaczepka z ich strony konczyła sie dla nich tragicznie dostawali w morde i o ziemie padali ze złamaną szczeną albo nosem,nigdy nie zapomnę tych zdziwionych ryjów którzy mysleli że ich koń kopnął
kiedyś to tu było fajowo,można było poczytać ciekawe żeczy na tematy gier liczbowych,a teraz???...
to sie nazywa frustracja przegrał, gosc troche grosza i próbuje odreagowac ,dziecinada
szanowni wdomach jesteście dołowani to na mini,ani na forum nie plujcie na nikogo,bo to nie tędy droga.Słońce świeci codziennie tylko chmurki go zakrywają.
dzieki Edi :) wszystko juz wiem ..
Wczoraj na 16 wytypowanych liczb nie weszlo 15 wiec moze dzis czas sprobowac zagrac realnie ( niekoniecznie na tak duza ilosc )
pozdrawiam
Aska
Wczoraj na 16 wytypowanych liczb nie weszlo 15 wiec moze dzis czas sprobowac zagrac realnie ( niekoniecznie na tak duza ilosc )
pozdrawiam
Aska
tak Edi ..wiem ze kursy sa byle jakie i nie ma co liczyc na wielkie wygrane..jednak lepsze 10zł dziennie na plusie niz na minusie w totku;)nie pozostaje nic innego jak sprobowac tych prostych zakladow z zachowaniem zdrowego rozsadku..
pozdrawiam
pozdrawiam
jedyna metoda - przestać reagować na zaczepki :-) a jeżeli ktoś uwierzy i przegra kasę, to jego sprawa, naiwnych nigdy nie brakowało, nie brakuje i nie braknie, przykre ale prawdziwe.
prośba do PASKO żeby zbanować Ediego,coś strasznego to co on wypisuje.Edi jak jedziesz komuś to pisz na niego a nie na jego najbliższych.
Witam Wszystkich cieplutko :)
Jak tu dzisiaj miło i kulturalnie ;)
Koguciku zgodnie z wczorajszą obietnicą - Co proponujesz? Powiedzmy,że mamy stówkę
Jak tu dzisiaj miło i kulturalnie ;)
Koguciku zgodnie z wczorajszą obietnicą - Co proponujesz? Powiedzmy,że mamy stówkę
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
Mam racji! Napisales ze czyli jako cudowne dziecko 2 pedalow.Ja nick 1.biedny.2 pedal.3 magic.Jestem pedalem
Tutaj są sami frajerzy !!!!
HOSIU SŁUCHAJ OSÓB KTÓRE GRAJĄ BO KTO NIEGRA TO MU WSZYSTKO JEDNO CZY DANE LICZBA WCHODZA CZY NIE.SŁUCHAJ PRAWDZIWYCH GRACZY
Administratorem tej gorszacej strony powinien sie zajac Pan Prokurator.
Kto jest za ?
Kto jest za ?
Matoły się kłócą..... a błędy ortograficzne sadzą takie , że aż miło popatrzeć !
Edi spoko! Daj się Kogucikowi wykazać. Ocenisz Go po konkretnych efektach. A ja będę zadowolona jak zarobię nawet 5 zeta od tej stówy. Mieszkam Koguciku w Warszawce więc myślę, że tu jest wszystko o co pytasz tylko jeszcze nie mam pojęcia GDZIE
32477. pozwolę sobie przytoczyć mały cytat, wpis ediego z dnia 2008-10-16 (16:05) w temacie "Edi8 - ROZPISY , METODY I STRATEGIE GRY kontynuacja " brzmiący : "(celowo pominięty nick),
jesteś widzę rozsądnym człowiekiem i życiowo doświadczonym.
To pozwala Ci dość jasno postawić tezę o tym, iż bezinteresowny nikt nie jest - ze mną łącznie, jak raczyłeś to napisać.
Masz rację...ja dostaję 25 tysiecy euro miesięcznie od jednej z zagranicznych firm aby ją na różnych forach i pod kilkunastoma posiadanymi nickami promować , bo to napędza jej masę nowych klientów, a jest znacznie tańsze od reklamy w mediach.
Technikę, w jaki sposób to będę robił pozostawiono mnie , a ja wybrałem metodę prezentowania rozmaitych systemów skróconych z ewentualnymi zyskami w odniesieniu do kursów w tej właśnie firmie.
To chyba najjaśniej tłumaczy dlaczego sam nie gram...
P.s: a teraz Tobie życzę abyś miał willę z 30 pokojami i w każdym pokoju 2 łóżka i niech cholera rzuca Cię w nocy z jednego na drugie! ", przemyślcie go sobie :-)
jesteś widzę rozsądnym człowiekiem i życiowo doświadczonym.
To pozwala Ci dość jasno postawić tezę o tym, iż bezinteresowny nikt nie jest - ze mną łącznie, jak raczyłeś to napisać.
Masz rację...ja dostaję 25 tysiecy euro miesięcznie od jednej z zagranicznych firm aby ją na różnych forach i pod kilkunastoma posiadanymi nickami promować , bo to napędza jej masę nowych klientów, a jest znacznie tańsze od reklamy w mediach.
Technikę, w jaki sposób to będę robił pozostawiono mnie , a ja wybrałem metodę prezentowania rozmaitych systemów skróconych z ewentualnymi zyskami w odniesieniu do kursów w tej właśnie firmie.
To chyba najjaśniej tłumaczy dlaczego sam nie gram...
P.s: a teraz Tobie życzę abyś miał willę z 30 pokojami i w każdym pokoju 2 łóżka i niech cholera rzuca Cię w nocy z jednego na drugie! ", przemyślcie go sobie :-)
Pasko pod Sad. Dosyc tego !!
Pasko pod Sąd. Dosyć tego !!
Kto jest założeniem zawiadomienia do Prokuratury ?
Pasko pod Sąd. Dosyć tego !!
A może jest ktoś przeciw ?
Koguciku mam dziś jakiś kłopot z GG. Napisz bardzo proszę na zortha@gmail.com Z góry Ci dziękuję
To co tu Administrator tej strony robi przekracza dobre obczaje i tz. Netykiete.
My jestem za założeniem zawiadomienia do Prokuratury.
Kto jest za ?
To co tu Administrator tej strony robi przekracza dobre obczaje i tz. Netykiete.
My jestem za założeniem zawiadomienia do Prokuratury.
Kto jest za ?
"32430. PASKO:
wpis 32427 oraz jego autor są chyba do usunięcia z mini czatu.
Ale może się mylę...
edi8 2008-11-08 (22:09)
...........................................................................................................
PASKO:
rozumiem w pełni , że masz swoje normalne życie prywatne i nie spędzasz na forum 24 godzin - ale to tylko dowodzi , że tak duże i licznie odwiedzane forum powinno mieć moderatora , który reagowałby na sytuację , jaką sygnalizowałem w/w wklejonym wpisem tuż po jej zaistnieniu.
Brak reakcji obudził liczne tu demony , i sam zobacz ile zbydlęcenia z nich wypłynęło - bez względu na płeć z nicka wynikającą.
edi8
wpis 32427 oraz jego autor są chyba do usunięcia z mini czatu.
Ale może się mylę...
edi8 2008-11-08 (22:09)
...........................................................................................................
PASKO:
rozumiem w pełni , że masz swoje normalne życie prywatne i nie spędzasz na forum 24 godzin - ale to tylko dowodzi , że tak duże i licznie odwiedzane forum powinno mieć moderatora , który reagowałby na sytuację , jaką sygnalizowałem w/w wklejonym wpisem tuż po jej zaistnieniu.
Brak reakcji obudził liczne tu demony , i sam zobacz ile zbydlęcenia z nich wypłynęło - bez względu na płeć z nicka wynikającą.
edi8
PASKO:
dziękuję za już i proszę o resztę:"kogucika19" , "GROMA" , " malagorzka" , " ERO_666" oraz ew. moje repliki....
dziękuję za już i proszę o resztę:"kogucika19" , "GROMA" , " malagorzka" , " ERO_666" oraz ew. moje repliki....
On sie w kolko powtarza dlatego to juz takie nudne jest tylko dziwne ze 5 osob bez powodu go napadlo i biedaka skrzywdzili malutkiego,poszkodowanego przez los zagubionego w kosmosie.Jak bys nie zaczynal chamie jeden to nikt by cie nie tykal nie bylo cie pare dni i bylo tak milo tylko cie dopuscili do czata to znow od nowa sie zaczyna,do kobiety z takim tekstem to tylko walic po tym wrednym ryju i patrzec czy rowno puchnie.
10 dni urlopu dla kogucika19, edi8 i marasa dla oczyszczenia atmosfery.
Pozdrawiam !
Pozdrawiam !
Blokada dotyczy również próby pisania pod innymi nickami (dotyczy komputerów a nie nicków)
Chciałbym przeprosić wszystkich miłośników strony multipasko za ostatnie zajścia na tym chacie. Przepraszam.
jestem absolutnie przeciw jekiemukolwiek zgłaszaniu czegokolwiek i gdziekolwiek, są gorsze fora i czaty i są, nad wszystkimi ludźmi nie sposób zapanować, choćby było tutaj i 10 Adminów, a zgłaszanie czegokolwiek może być przyczyną zamknięcia tego czatu, a tego chyba nikt z nas nie chce, nie z powodu kilku wpisów o nagannej treści.
hey jakie numerki na dzisiaj typujecie? kurcze mialem dzisiaj nic nie wysylac ale jednak chyba wpadlem w hazard hehe
zal mi ciebie pasko , jestes zalosny, nie potrafisz zapanowac nad swoja wlasna strona , a malo tego kogucik 19 to ty, zmieniasz nicki , robisz zamet i liczysz na to ze ludzi to wciagnie na twoja strone....a tak naprawde wiekszosc z nas woli realne kabarety, pozdrawiam
afrodyto: tym się różnimy, że ja na 100% wiem, że jesteś w błędzie, a Ty możesz dalej się domyślać...
Pozdrowienia również dla tych, którzy myślą, że dodałem wpis jako "afrodyta" ;)
No i szanujmy się Panie i Panowie. Bo jak kiedyś dojdzie do spotkania miłośników strony multipasko przy piwku, to żeby nie doszło do rękoczynów :)
A mam ogromną nadzieję, że w 2009 roku zorganizujemy takie spotkanie i że ten pomysł w końcu wypali.
witam ostanio mam jakies szczescie w ml puszczam 6 liczb w ostanich 3 dni mialem 5/6 5/6 i wczoraj 4/6 dzis nie zdazylem puscic;( pozdr
JAK DOBRZE ŻE PASKO ZAREAGOWAŁ NA TO CO TU SIĘ DZIAŁO!!!!!!!!!!!!!!!
Żadne losowanie nie jest zwiazane z poprzednim w zadnenkolwiek sposob, poza waszymi urojeniami nic wiecej nie jest w stanie połączyc tego co sie stało z tym co sie stanie.
widzisz pasko, tobie sie wydaje ze ja nie wiem ale ja wiem ze ty wiesz to samo co ja wiem , oboje wiec wiemy ze wiem, zacznij byc bezstronny, daj innym szanse na wyrazanie zdania, nie blokuj, nie szalej i nie igneruj na sile tylko dlatego ze inni tak chca
Pasko oby te spotkanie nie skończyło się tak jak napisałeś, ale jest duże prawdopodobieństwo, że może się tak zakończyć albo nawet tak zacząć.
edi8 + kogucik19 to wybuchowa mieszanka i niestety, ale nie po to siedziałem po nocach kodując tą stronę w php i m.in. robiąc tego chata, aby służyła ona do walki pomiędzy edi i kogucikiem, a właśnie niestety tak się dzieje. Jest forum, można pisać emaile, ale oni ciągle chcą wojować w tym miejscu.
Witam,ja pisałem niegdyś(z resztą to każdy wie-prawie)
"Mądrzejszy ustąpi" ale to chyba nie wszyscy to rozumieją...i stało się...
"Mądrzejszy ustąpi" ale to chyba nie wszyscy to rozumieją...i stało się...
A jeśli chodzi o gry losowe,to chyba najlepiej grać z zaufanymi osobami-razem,na rozpiski,czy na systemy,chociaż mniej się przegra,a wygrać ? - można nigdy nie wygrać i oby tak się nie stało...
Witam Wszystkich ,,dzisiaj troch miejsz wygrane,,z 6/5,dobre i 120 zł.!7,35,77,25,29,16,,to moje liczby,tz.pochodne o których tu na tym czacie pisałem,i nie żadne piony,skosy czy poziomy,jakieś tam bzdury narzucane przez jakiegoś tam teoretyka.A wystarczy proste 5 kartek rozpisanych,na których liczby się same wychodzą tylko je umiejętnie spisać na kupon,ot i cała tajemnica sukcesu.Wygrałem drugi raz,ponieważ dzięki rozsądkowi Pana Pasko mnie nie zablokował.pozdrawiam wszystkich grających na poważnie a nie teoretyków.