Wpisy 3 261 656 – 3 261 755
12 czerwca 2018 22:10 → 12 czerwca 2018 23:40, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
Serw a skąd wiesz czy jestem ślepy?
uciekam już na lottoforum.pl
Dopisano wygrane Lotto - padło 2 x 5 623 412,00 zł
KUMULACJA LOTTO ROZBITA.
Serw czy Ty czytasz to co piszesz ?
Loteria wygrałeś 6 w Lotto ?
Polski system jest pełen zwolnień podatkowych. Z preferencji podatkowych korzystają firmy w specjalnych strefach ekonomicznych, zakłady pracy chronionej, przedsiębiorcy tworzący nowe miejsca pracy czy spółki wypłacające dywidendy firmom z innych krajów Unii Europejskiej
Duże straty, a w konsekwencji zero kosztów podatkowych, wykazują głównie operatorzy telekomunikacyjni. Rekordzistą jest firma Orange, która miała w 2016 r. ponad 689 mln zł straty przy przychodach na kwotę przekraczających 13 mld zł. I ani złotówki zapłaconego podatku. Z kolei strata Polkomtela to ponad 807 mln zł, przy przychodach ponad 8 mld zł, a T Mobile miał 3 mld zł straty. Przychodzy to 7 mld zł.
Które z firm unikają opodatkowania? Ani grosza nie zapłacił w Polsce Auchan wykazując ponad 2 mln zł straty, Eurocash, Cinckiarz.pl, czy Aegon. Według danych Aegon stracił 43 mln zł, Eurocash wykazał ponad 9 mln zł strat, a Cinkciarz 1,7 mln zł strat. Ale nie tylko te firmy nie zapłaciły
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Indywidualne Konto Zabezpieczenia Emerytalnego w skrócie IKZE, to najefektywniejszy i najbardziej motywujący sposób oszczędzania bez zobowiązań
Tak
A ja właśnie wygrałem przetarg na wynajęcie lokalu
I teraz mam propozycję dla loteria który wygrał szóstkę w Lotto
No właśnie miałem otworzyć coś nowego i się bardzo teraz zastanawiam czy otwierać czy odpuścić
japonia zreszta tez z paragwajem nie sprezycowales pytania o jaki mecz o jaka druzyne tobie ho
chciałem dwie reklamówki zawiodłeś mnie tym że nie dałeś i tym że nie zaufałeś ile co kosztuje
fajnie ze pasko zrobil typowanko mundialu typowanie od jutra chetnie bede typowal
Mulag zamiast siedzieć na działce siedź na Multipasko bo widze poważne braki u Ciebie
Sebastian @ czyatałeś?
od jutra typowanie mundialu taki komunikat mi wyskoczyl jak chcialem typnac arabia rosja i egipt urugwaj
forsami za trafuenia w LOTTO
Rosja - Arabia x
Egipt - Urugwa 2
Portugalia - Hiszpania 1 lub x
Maroko - Iran x ??
Francja - Australia 1
Argentyna - Islandia 1
Peru - Dania 2
Chorwacja - Nigeria 1 lub x
Kostaryka - Serbia 2??
Niemcy - Meksyk x ??
Brazylia - Szwajcaria 1
Szwecja - Korea Pld 1
Belgia - Panama 1
Tunezja - Anglia 2
Kolumbia - Japonia 1
Polska - Senegal 1
Egipt - Urugwa 2
Portugalia - Hiszpania 1 lub x
Maroko - Iran x ??
Francja - Australia 1
Argentyna - Islandia 1
Peru - Dania 2
Chorwacja - Nigeria 1 lub x
Kostaryka - Serbia 2??
Niemcy - Meksyk x ??
Brazylia - Szwajcaria 1
Szwecja - Korea Pld 1
Belgia - Panama 1
Tunezja - Anglia 2
Kolumbia - Japonia 1
Polska - Senegal 1
i tym milym akcentem zegnam was multipaskowicze osoby nie z tej strony tez dobranocka
WITAJ GRYKS76umnie tez dzis tylko 3/6 w lotto ale na sucho bo w nic nie grałem w realu
Jakie spanie kto pozwolił admin może pozwolić lub też nie wracamy na zieloną nie ma spania ja nie spie a jutro wstaje z ranka
Forsami nie znałeś cen a przecież ci mówiłem nawet zawyżyłem bo jest mniej ale nic boli mnie to ale ci wybaczam
20, 40 6 proszków plus mydełka to nawet mniej niż 50 chyba z 40 coś zł
Gatunek średniego ptaka wędrownego z rodziny kukułkowatych to grzegrzułka