Wpisy 3 261 139 – 3 261 238
12 czerwca 2018 01:08 → 12 czerwca 2018 10:12, 100 wpisów
ja kiedys jak soie skladalem stacjoarke to taki z gorej polki to tez wszystko kupowalem wylaczie logiotecha lawiature myszke, glosniki z subboferem 3x1 kamere i twierdze ze to dobry sprzet jest i niezawodny, i tez go polecam kazdemu kto chce cos kupic i miec dobrego i porzadnego, ale wiadomo wszystko z czasem sie psuje, i trzeba wymienic na nowe,to tak jak i u człowieka jest tak samo
no ja mam laptopa leovo z niemiec thinkpada i podczas uzywaia przez 9 miesiecuy padla mi klawiatuera klawiatura nie jest zalana inigdy niebyla padla podczas zwyklego uzywania,niestety lapek jest na gwarancji niemieckiej bo tam zostal zakupiony ja go dostałem w prezencie nowego prosto ze sklepu,poprostu ktos mi go kupil , wabym mial drugi komputer wrazie czegos jak to sie mowi, nigdy niebylem zwolennikiem takich komputerowprzenosnych bo zawsze cos w nich pada, jak nie matryca to totchpad lub klawiatura , lub tez dyski. wiem bo naprawialem juz rroznosci i wymienialem kolegom rozne czesci w laptopach, dlatego tez wiem i oco chodzi, i jestem w temacie tego sprzetu, ale nigdy niemialem do czynienia z laptopem lenovo akurat, tez w ubiegłym roku dostalem w prezencie takiego laptopa od kuzyna mojego syna, za to ze mu naprawilem telefon samsungaa raczej wymienilem mu matryce na nowa, on mieszka w niemczech,u nich takie uslugi sa drogie, i moze to zrobis tylko serwis sprzetu , ale niestety jest tam zbyt drogo jak on uwaza, wiec syn mojego kuzyna zrobil mi niespodzianke i kupil mi nowego laptopa thinkpada tez z serji t oczywiscie z systemem 7 bo niechciałem windowsa 10 i dysku ssd, wole windowsa 7 i dysk zwykly nie ssd,, procek i5 core i tak go uzywam i eksploatuje ze padla mi klawiaturka wewnetrzna. totchpada nie uzywam wole myszke , lapek jest fajnyi wytrzymaly poza klawiaturka niestety,, w polsce go nie naprawia na gwarancji musialbym go zawiezc do niemiec bo tak kupiony i tylko tam moga mi go naprawic tutaj musialbym placic, a kuzyn z synem tu czesto w polsce niesa wiec tez iniema jak aby wzieli go do serwisu, rozmawialem tez kiedys s kolega z dziecinstwaon tez pracuje imieszka w niemczech i ma mi kupic takiego lapka z dobra klawiaturaa z czasnieta matryca czy li dawce organow jak sie smieje wtedy zrobie sobie go juz na cacy, i bedzie chodzil jak nowy, wymienie sobie tpaste termo przewodzaca aby chodzi cicho i sie niegrzal i i oczywisciego porzadnie przedmucham, bo wiadomo ze kazdy sprzet podczas uzytkowania sciaga male drobinki kurzu ktore zalegaja na napedach chlodzacych i wiatraczkach ktore prowadza tez do przegrzania sie stykow i nawet uszkodzenia jakiej s czesci a nawet moga spowodowac wybuch i wiec nalezy co jakis czas komputerw srodku czyscic dla swojego bezpieczenstwa tez i aby sprzet dlugo chodzil i by gralo i buczało ale niebede tu pisał co i jak i i niechce juz przynudzac czyms chyba wszyscy juz poszli spac , no ale coz sorki jesli was uspalem mialemniepisac tyle ale stracilem juz poczucie czasu , dobra uciekam i nie zasmiecam juz czata glupotami,
dobranoc wszystkim zyycze kolorowych snow i wysokich wygranychwe wszystko co gracie co złego to nie ja lece w liczby popatrzec cos typnac na jutro moze
johno powiem tak graj na tych samychnumerach na okretke puszcaj je wkolko , az trafisz na nich cala ilosc wytypowanych liczb moji koledzy tak graja w keno ktorzy dosc ladnie i czesto trafiaja kase, w ta gre, widze jak oni graja maja swoje liczby ktorymi graja zadko je zmieniaja , obserwuja losowanka ale tez i wysylaja na dane losowanko jeden koles jak dziennie nie wygra te 1000zł to jest chory i chodzi jak z truty, czesto trafia tez i pokazne sumkiwkilku losowaniach, oczywiscie ale ma szczescie przymnie w ubieglym miesiacu ytrafil w ciagu 8 minut 500czyli 2x250 zł byl w szoku bo mowi ze odkad jestem w kolekturze to on trafia i mniby ja mu szczescie przynoszem, powiedzialem tak moze i tak moze i nie niewiem,ale to niewazne juz kolega jjest spoko ja jak kiedys bede mial troszke kasy tez w to sproboje zagrac na jego liczbach lub swojich kuponiki juz przygotowane tylko worek pieniedzy potrzebuje ze by zaczac w to graca tu tesik nic nieche dac wygrac dlatego johno graj cigloscia ale najpierw zaobserwuj jak twoje liczby wychodza w danym dniu
nie wysylaj na pałe zebys za wiele niestracil
nie wysylaj na pałe zebys za wiele niestracil
narazicho
arczibalik73 ty nie jesteś kretynem tylko nieuleczalnym imbecylem-fantastą.
Użytkownik marek-m62 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Marek -m62 czytam twoje wypociny jesteś jakiś nawiedzony krytyk a napewno jesteś jakiś Niespełniony graczem
Pomyśl imbecylu /to twoje określenie/ zanim coś napiszesz POpaprańcu miłego dnia
Pomyśl imbecylu /to twoje określenie/ zanim coś napiszesz POpaprańcu miłego dnia
Dotam nie obrażam tylko czytałem marka wpisy na MP to on obraża ludzi
np u buka dobry kurs np. 20 mogę zagrać za 5 pln lub np 2o pln różnica będzie duża z
Na południu Polski mocno pada/leje.
Łódź - Kraków.
Łódź - Kraków.
Lodz to południe Polski cos takiego
Pod Tarnów może dotrze deszcz bo wszystko wyschnięte nawę w rzece brak wody
Umnie rano była burza troszkę popadało,aż się nie chciało wychodzić z łózka
Dusia.
Doktor.
51,54 z tych co podałem wyżej najbardziej mi się widzą tylko że 3 by się jakieś zdały chociaż do 1 zakładu na 5 skreslen lub 1 liczba 3/3 50zl droga nie chodzi
u mnie wygranych też posucha , wprawdzie na początkom miesiąca wpadło 6/9 i 7/9 , ale reszta to plewy , a potrzeby duże
Gryks a coś z tego 6,7,9,10,11,12,15,17,19,22,27 do przebrania
Kędzior.
Z twoich 7,12,15,27 bym dał dołożył 23,26,29,30,32,35,38,39 coś z tego
Lekko pada aleluja 2miesiace bez deszczu trawa żółta
http://ekarteczka.pl/kartki/53/9/d/9332.png
Dzień dobry.
Dzień dobry.
gryksio oboczki
Janosik spr.???
https://youtu.be/J_re7pUhrwI
Arczi
witam wszystkich znajomuch i normalnych na tym czacie