Wpisy 3 261 033 – 3 261 132
11 czerwca 2018 22:18 → 12 czerwca 2018 00:32, 100 wpisów
Kiedyś był tu UFO
To był prawdziwy ten UFO ?
Prawdziwy czyli co?
Śmiech śmiechem ale dobre typy podawał..skoro wygrałem 5/5 =700
Pomógł Ci wygrać 700 zł?
Junak
Megamocny i a póki co to jeszcze od nikogo z tej strony korzystając z liczb nic nie udało się wygrać...
Junak dobranoc
Idziecie razem spać?
a gdzie jest UFO? co sie z nim stało?
mialem dzis wszystkie numery kilka parek a przegralem 5 zl szok
forsami rozume i dzieki, ale co sie znim stało poszedl gdzies indziej czy jak?
bedziecie sztormowac budki jutro jak stormtroopersi bo 52,57 zejdzie na 55
dwie piony podane w 1 wieczor, rekord strony dla czarodzieja
2,78, 46,64,67
2,3,18, 14,55 enjoy
2,78, 46,64,67
2,3,18, 14,55 enjoy
https://m.youtube.com/watch?v=N94aAtWVHLc&list=RDEMaTrus24RiVU6h80wxkBRgw&index=5
nie witanym hey lampeczka 4 z koleji whyski i ide spac zostawiam tylko 59 64 73 taka 3/3 w ramach propozycji na 14h cos ciezko bedzie mi typnac ciezko ciemnosc widzie ciemnosc chyba typne 5/5 wlasne z chybika 10/10 nie wiem co dac tak delektuje sie whyski delektuje i nic ciemna magia dobranocka przyjemnych zmyslowych zbereznych snow zycze
gryks 76
Doczekałam się piosenki na moją cześć
https://youtu.be/UaLQBZZpYLg
https://youtu.be/UaLQBZZpYLg
Hej, jak wrażenia po losowaniu?
Po ile kg ozora?
Gonzaga.
Szkoda że UFO się nie pojawia.
Podał raz:
5/5
Podał raz:
5/5
UFO?
Gonzo a co śledzisz ?
Uwaga:
Znad Niemiec nadciąga... potop.
Znad Niemiec nadciąga... potop.
Potop ?
Budujemy Arkę
UFO - pisał że jest Włochem.
Podał raz 5/5, parę osób chyba wtedy zagrało.
Podał raz 5/5, parę osób chyba wtedy zagrało.
To super że kilka osobwygrało dzięki UFO
Gonzo i co się dzieje? Opowiadaj
Jak możesz to szybciej mi odpisz bo przecież w tym tepie przez całą noc tylko się dowiem że zajmujesz się sytuacją międzynarodową
Janosik powrócił do sprawdzania zestawów na swoim blogu.
Podał: 1 x 5/5 MM, 1 x EP i 3 x EJ.
Podał: 1 x 5/5 MM, 1 x EP i 3 x EJ.
Ale numer
I co będzie?
Wędrowca i co weszło?
Jutro w Rozy5padnie 6/6 w Lotto
wedlug mie ufo, i jaosik20 9 yl wporzadku, jak i jedenn i drugi,iewiem czemu z tad odeszli i zaco janosik dostał bana , bo bbyl w porzadku jas ich luialem ikomu ieszkodzili a swoje roili i typowali liczbbyi to ylo a wielki plus, tacy ludzie tu powii wlasie yc ktorzy sa spoko i nnikomu niewasdza i sie z nnikogo niepodsmiec***a i nieszydza cholera klawiatura zow gui litery
Sebastian:
Wygląda to tak:
5 pięciu zestawach nie będzie prawdopodobnie wygranych.
Wygląda to tak:
5 pięciu zestawach nie będzie prawdopodobnie wygranych.
cholera z ta klawiatura ie idzie ic apisac gui litery iektore
Nie ma systemów 100% na wygraną, tak samo można obliczyć wygraną x6 razy na jeden dzień w keno po 180zł.
Idź na jakiś Jarmark Staroci, za 1 zł kupisz klawiaturę.
arczibalik73 - ustaw sobie polskie znaki w klawiaturze
Arczi-nie przejmuj się>"N"-Uzupełnimy sobie we własnym zakresie
Tak
Gonzo czekam aż opowiesz coś
wedrowca etowy mam w domu kilka klawiatur kazda ma jakas wade, a w lepku mi padla a ame, ta zow jest jakas dziwa gui litery, poziej apisza u sasiadow a stroce ze zwalam a klawiature, iemiecki szajs i ic pozatym,
Już zapomniałeś?
loterialiczowa mam ustawioe zaki a polskie to ic iedaje, jest to samo,strzalka kierukowa kursora moge mazac zamiast ackspece awt spacji iemoge zroic musze walic wta klawiature, zo za szmelc te geelsy roia
Pytałem jaką sytuację międzynarodową teraz śledzisz
musze kupic owa klawiature do swojego lapka ale tylko w iemczech o tu iema , a stacjoare klawiatury sa do d,,,, widac jak pisza n kiedys malem logitecha poad 10 lat i chodzila ez zarzutu ale sie popsula pekla w srodku plytka iestety ie do aprawieia juz nigdy nic nie kupie niemieckiegoo udalo sie napisac n
Uważajcie.
Za godzinę groźna burza znad Niemiec i Czech dotrze do Polski.
Za godzinę groźna burza znad Niemiec i Czech dotrze do Polski.
johno niegramy keno ale sledzimy i sie do niego przymierzamy pomału
możesz kupić klawiaturę na USB nawiasem mówiąc nie miałem jeszcze nigdy problemów z klawiaturą
wedrowca etowy dzieki za ifo w sprawie pogody czyli urza edzie umie za godzie , strasziie umie jest duszo jakym mial w domu okolo 40 stopi goraca pot sie leje po czlowieku musze zaraz isc sie ochlapac wziasc zimy pryszic juz 7 raz dzisiaj
joho o mialem tez taka a us , po krotkim uzywaiu guila zasieg teraz mam a kael z us,pomimo owych aterji ta a us guila zasieg
Arczi ty masz jakiś odwieczny problem z tą klawiaturą albo ci pisze same 1111 albo duże litery a teraz ci połyka litery czy aby coś ci się na nią nie wylało? USB to jest na kablu a bezprzewodowe są na bluetooth
joho a co potrzebujesz do keno, ?
chodzi mi o sposób doboru liczb w Keno i jak długo ciągnąć np. te same liczby czy co ileś losowań zmieniać
zagrałem kiedyś na 6 liczb kilka losowań i mialem kilka 3/6 i jedną 4/6
pisze mi jeszcze te 111 jak kiedys nawet nieraz same 666 niewiem co jest grane z tym sprzetem niewiem, ona jest na kablu na usb wejscie, , jest to firma mode.com klawiatura multimedialna dostałem ja kiedys od kumpla nigdu niesprawiala zadnego problemu ,ostanie miesiace cos nawala ,najpierw padla mi orginalna w laptopie klawiatura ateraz ta sie chrzanio jak bije mocno w literke n to wchodzi