Wpisy 3 260 833 – 3 260 932
11 czerwca 2018 19:55 → 11 czerwca 2018 21:28, 100 wpisów
Dokładnie sebol trzeba by było nie zbyt często coś używać by dłużej posluzylo
alfa tylko jakie cyferki ogarnij z mojego snu tak na szybko bo zaraz wychodzę
samsung ma bardzo dobre matryce >>> nawet więksi producenci od nich biorą
Deloitte przygotowało raport, z którego wynika, iż Samsung, Apple i Panasonic to najwięksi producenci produktów konsumenckich na świecie
Wśród producentów elektroniki pierwsze miejsce zajmuje Samsung, którego sprzedaż wyniosła aż 15. miliardów dolarów
W 2006 roku firma Samsung wyprzedziła Sony w rankingu największych producentów telewizorów na świecie. Od tego czasu Koreańczycy ani na rok nie oddali tytułu lidera i nie inaczej było w roku 2015.
teraz unitra
teraz unitra
Ranking zrobili na podstawie sprzedaży i dlatego tak to wygląda
Co piąty sprzedany TV na świecie to Samsung
Co piąty sprzedany TV na świecie to Samsung
ja mam 55 curve i juz nie zmieniam, bo siedze 1,5 metra od ekranu
na wiekszym musialbym oczami ruszac na boki
na wiekszym musialbym oczami ruszac na boki
Witam, jak dzisiejsze wygrane wasze w mm - 14?
witam zastanawiam się czy nie zrobić typowań wyników MŚ 2018 z jakąś punktacją, itd.
@Pasko zrób coś na zasadzie lottoland, wprowadził promocję
@Pasko obstawianie typów + dodatkowo obstawianie meczu w danym dniu losowania co daje X razy większą punktację przy trafieniu obu zestawów.
Loterialiczbowa , to jest strona Pasko i on ma prawo ustawiać typowania jak chcę
pasko dobre by było...tylko by musialo byc bez wgladu innych typerow
sebool82 , a ja bym chciał aby przykładowo mój typ dał komuś wygraną
@dotam - jasne, że tak. Zarzuciłem tylko propozycję którą można wykorzystać
mam podobnie wpracy z chlopakmai typujemy za trafiony wynik bramkowy 3 pkt za wytypowanej wygranej bez bramek 1 pkt
i wtedy np. obstawia się 3:0, czy też 2:2.
Co do punktacji to mogę się zasugerować np. kursami w zakładach u bukmacherów, którzy dają możliwość obstawiania dokładnego wyniku.
Co do punktacji to mogę się zasugerować np. kursami w zakładach u bukmacherów, którzy dają możliwość obstawiania dokładnego wyniku.
@Pasko - ja to widzę tak, prawidłowy typ (wygranej / przegranej ) 2 punkty - remis 1 punkt, dokładny wynik 3 punkty lub 2 punkty razy X.
Pasko zrób coś na wzór typowania 2/2 w Eurojacka dokładny wynik
Pomysłów jest masa, realizacji jeszcze więcej.
dam Wam przykład na lvbet.
Polska : Senegal.
można obstawić wynik 0:0 i jest na to kurs 7.7
można obstawić wynik 0:1 i jest na to kurs 7.4
można obstawić wynik 1:0 i jest na to kurs 6.1
można obstawić wynik 1:1 i jest na to kurs 5.3
......
można obstawić wynik 4:4 i jest na to kurs 251
Polska : Senegal.
można obstawić wynik 0:0 i jest na to kurs 7.7
można obstawić wynik 0:1 i jest na to kurs 7.4
można obstawić wynik 1:0 i jest na to kurs 6.1
można obstawić wynik 1:1 i jest na to kurs 5.3
......
można obstawić wynik 4:4 i jest na to kurs 251
tak więc widzicie... jeśli ktoś obstawi 4:4 i trafi to według bukmachera powinien dostać bardzo dużo punktów... bez porównania do tego jakby było 0:0 i ktoś też trafił
Pasko szczególnie mecze z udziałem Polaków >>> bo Panie zapewne też będą typować
@Pasko to będzie na oddzielnej lidze typera?
Typujcie sobie a Mistrzami świata będą kto..Niemcy.. jak zwykle na szpicy...
Dotam wcale nie lubię tej drużyny ale albo zawsze są mistrzami albo vice...
A jeśli chodzi o Brazylię to dostalu lekcję pokory od szfabów..chyba pamietasz..
Być może z tym że Niemcy grają na 1000% do ostatniej sekundy meczu.. co inni nie bardzo to jest maszyna..
All Mulag jak po relaxie. Całkiem inny świat namiastka zielonej wyspy..teraz czujesz że żyjesz..
Mulag wiesz co weź koleżanke z klatki chrum chrum niech trochę trawy podje..i troche ruchu..