Wpisy 3 260 808 – 3 260 907
11 czerwca 2018 18:34 → 11 czerwca 2018 20:59, 100 wpisów
witam wszystkich moja piatka na 21 17,21,53,57,59 w stolicy goraco przelotne opady deszczu pozdrawiam
adis8
mecz był ale...
Selekcjonerzy reprezentacji Senegalu i Korei Południowej postanowili zamknąć przed kibicami oraz mediami ostatni mecz przed mistrzostwami świata. Wygrała drużyna z Afryki 2:0.
mecz był ale...
Selekcjonerzy reprezentacji Senegalu i Korei Południowej postanowili zamknąć przed kibicami oraz mediami ostatni mecz przed mistrzostwami świata. Wygrała drużyna z Afryki 2:0.
Witka...
Jestem sobie kawalerem
Bede jezdzil Land-roverem
I gral czesto w multi lotka
A wieczorem glaskal kotka
I mam w du... co gadaja
Jesli sami mnie tam maja
Jestem sobie kawalerem
Bede jezdzil Land-roverem
I gral czesto w multi lotka
A wieczorem glaskal kotka
I mam w du... co gadaja
Jesli sami mnie tam maja
Adis flashscore.pl prawdę ci powie dziś jeszcze mecz Belgia-Kostaryka jutro polska-Litwa o 18h wcześniej Japonia-Paragwaj
podajcie jakieś cyferki auto do kasacji nie da się go naprawić telewizor do utylizacji ciekawe co jeszcze pójdzie
Dokładnie sebol trzeba by było nie zbyt często coś używać by dłużej posluzylo
alfa tylko jakie cyferki ogarnij z mojego snu tak na szybko bo zaraz wychodzę
samsung ma bardzo dobre matryce >>> nawet więksi producenci od nich biorą
Deloitte przygotowało raport, z którego wynika, iż Samsung, Apple i Panasonic to najwięksi producenci produktów konsumenckich na świecie
Wśród producentów elektroniki pierwsze miejsce zajmuje Samsung, którego sprzedaż wyniosła aż 15. miliardów dolarów
W 2006 roku firma Samsung wyprzedziła Sony w rankingu największych producentów telewizorów na świecie. Od tego czasu Koreańczycy ani na rok nie oddali tytułu lidera i nie inaczej było w roku 2015.
teraz unitra
teraz unitra
Ranking zrobili na podstawie sprzedaży i dlatego tak to wygląda
Co piąty sprzedany TV na świecie to Samsung
Co piąty sprzedany TV na świecie to Samsung
ja mam 55 curve i juz nie zmieniam, bo siedze 1,5 metra od ekranu
na wiekszym musialbym oczami ruszac na boki
na wiekszym musialbym oczami ruszac na boki
Witam, jak dzisiejsze wygrane wasze w mm - 14?
witam zastanawiam się czy nie zrobić typowań wyników MŚ 2018 z jakąś punktacją, itd.
@Pasko zrób coś na zasadzie lottoland, wprowadził promocję
@Pasko obstawianie typów + dodatkowo obstawianie meczu w danym dniu losowania co daje X razy większą punktację przy trafieniu obu zestawów.
Loterialiczbowa , to jest strona Pasko i on ma prawo ustawiać typowania jak chcę
pasko dobre by było...tylko by musialo byc bez wgladu innych typerow
sebool82 , a ja bym chciał aby przykładowo mój typ dał komuś wygraną
@dotam - jasne, że tak. Zarzuciłem tylko propozycję którą można wykorzystać
mam podobnie wpracy z chlopakmai typujemy za trafiony wynik bramkowy 3 pkt za wytypowanej wygranej bez bramek 1 pkt
i wtedy np. obstawia się 3:0, czy też 2:2.
Co do punktacji to mogę się zasugerować np. kursami w zakładach u bukmacherów, którzy dają możliwość obstawiania dokładnego wyniku.
Co do punktacji to mogę się zasugerować np. kursami w zakładach u bukmacherów, którzy dają możliwość obstawiania dokładnego wyniku.
@Pasko - ja to widzę tak, prawidłowy typ (wygranej / przegranej ) 2 punkty - remis 1 punkt, dokładny wynik 3 punkty lub 2 punkty razy X.
Pasko zrób coś na wzór typowania 2/2 w Eurojacka dokładny wynik
Pomysłów jest masa, realizacji jeszcze więcej.
dam Wam przykład na lvbet.
Polska : Senegal.
można obstawić wynik 0:0 i jest na to kurs 7.7
można obstawić wynik 0:1 i jest na to kurs 7.4
można obstawić wynik 1:0 i jest na to kurs 6.1
można obstawić wynik 1:1 i jest na to kurs 5.3
......
można obstawić wynik 4:4 i jest na to kurs 251
Polska : Senegal.
można obstawić wynik 0:0 i jest na to kurs 7.7
można obstawić wynik 0:1 i jest na to kurs 7.4
można obstawić wynik 1:0 i jest na to kurs 6.1
można obstawić wynik 1:1 i jest na to kurs 5.3
......
można obstawić wynik 4:4 i jest na to kurs 251
tak więc widzicie... jeśli ktoś obstawi 4:4 i trafi to według bukmachera powinien dostać bardzo dużo punktów... bez porównania do tego jakby było 0:0 i ktoś też trafił