Wpisy 3 260 750 – 3 260 849
11 czerwca 2018 16:48 → 11 czerwca 2018 19:59, 100 wpisów
sebastian widziales ten hejt na stronce u sasiadow jak sie ciesza?tu z nas teraz zenada,glupota i chamstwo i debilizm ida tam w parze co niektorych też osób,ktorzy cały czas maja z nas tam niezła zabawe,poprostu no koment
komrntuje wszystko co tu na stronce napisalem bo im sie nic tu niepodoba, co l kto co tu pisze ,ciekawy jestem poco tu wogole sie loguja jesli sa takimi wscipskimi osobami itakimi falszywymi
dobra ja juz nic niepisze tu onich bo szkoda gadac poprostu
3 260 754. R3dma6 kupa kamieni
R3dma6 a który to miiał być quiz
Quiz to rodzaj zabawy, rozrywki intelektualnej polegającej na przedstawieniu zagadnienia w formie zapytania w ten sposób, by na podstawie dostarczonych wraz z zapytaniem informacji oraz wiedzy ogólnej można było wydedukować prawidłową odpowiedź
Arczi ja nie wchodzę Tam.
Pewnie papuźka wróciła z pracy i chce odreagować
Sebastian_M i
wchodzic niemusisz i sier tam logowac ale zerknac mozesz i sie posmiac jak oni sie smieja z nas
Dostało jej się w pracy to tu pokazuje pazurki bo myśli że jest anonimowa
ale kazdy robi jak chce ja nikogo do niczego niezmuszam
Tam jest towarzystwo z innej strefy
Arczi
Tam jest papużka nierozłączka weterynarz z bożej łaski Sancho pancho czyli giermek błędnego rycerza
Cóż mam jeszcze dodać?
Powolna tez tam jest
Powolniak
Hermenegilda
Byłem tam to widziałem wszystko jak wszedłem to wszyscy rzucili się z pazurami na mnie i i wiesz jak to się wszystko skończyło
Lepiej porozmawiajmy o tym się innym może o liczbach które będą o 21:40
Gryks były te kobiety tylko ty nie potrafiłeś ich dostrzec
Czemu ty nie chodzisz po Wrocku?
Musisz zacząć chodzić po Wrocku i słyszałeś to Robert napisał?
Kobiety są gorące?
Zimne to lubię nóżki
Czasem kobiety mają zimne nozki dobrze ze tylko nozki reszte gorace
witam wszystkich moja piatka na 21 17,21,53,57,59 w stolicy goraco przelotne opady deszczu pozdrawiam
adis8
mecz był ale...
Selekcjonerzy reprezentacji Senegalu i Korei Południowej postanowili zamknąć przed kibicami oraz mediami ostatni mecz przed mistrzostwami świata. Wygrała drużyna z Afryki 2:0.
mecz był ale...
Selekcjonerzy reprezentacji Senegalu i Korei Południowej postanowili zamknąć przed kibicami oraz mediami ostatni mecz przed mistrzostwami świata. Wygrała drużyna z Afryki 2:0.
Witka...
Jestem sobie kawalerem
Bede jezdzil Land-roverem
I gral czesto w multi lotka
A wieczorem glaskal kotka
I mam w du... co gadaja
Jesli sami mnie tam maja
Jestem sobie kawalerem
Bede jezdzil Land-roverem
I gral czesto w multi lotka
A wieczorem glaskal kotka
I mam w du... co gadaja
Jesli sami mnie tam maja
Adis flashscore.pl prawdę ci powie dziś jeszcze mecz Belgia-Kostaryka jutro polska-Litwa o 18h wcześniej Japonia-Paragwaj
podajcie jakieś cyferki auto do kasacji nie da się go naprawić telewizor do utylizacji ciekawe co jeszcze pójdzie