Wpisy 3 260 608 – 3 260 707
11 czerwca 2018 13:58 → 11 czerwca 2018 15:40, 100 wpisów
Loteria nie powinno być limitu ludzie się sami muszą przekonać czy warto z tobą być
za chwilę wstawie zdjęcia
Zaraz kabaret zaraz cyrk zaraz rodeo na 102
no niestety tak ta stronka wyglada jak pisze greg tez to przegladałem i niestety to sie potwierdza dostep tylko do 3 stron i a dalej rejstracja, tylko niestety ta strona zamiasty przyciagac ludzi poprostu ich odpycha no ale coz,dopoki to nieie zostanie zmienione nikt tam ne przyjdzie, oczywiscie zabezpieczenia sa dobre, i praktyczne ale niezawsze tez dokonca sie sprawdzaja, co do stronki tej zycze aby sie rozwijała jak tu unas na MP
wszystkim zycze wysokich wygranych ze wszystkich stronek
Dobrze, zatem limit został zdjęty.
Dopisano wyniki Multi Multi
04,09,13,18,19,20,23,24,27,33,36,37,52,55,62,63,71,72,76,80
Plusem jest liczba: 37
04,09,13,18,19,20,23,24,27,33,36,37,52,55,62,63,71,72,76,80
Plusem jest liczba: 37
Analiza stałych zestawów liczbowych Multi Multi
Przeanalizowano 10649 zestawów od 1389 typujących.Łączna wygrana przy grze bez opcji "Plus": 9 630 zł
Łączna wygrana przy grze z opcją "Plus": 18 206 zł
TOP 5 zestawów Multi Multi:
- hutor - koszt gry: 5,00 zł, wygrana: 380 zł = 76,00 x koszt gry
- 1sam - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 524 zł = 26,20 x koszt gry
- tommygun3 - koszt gry: 20,00 zł, wygrana: 432 zł = 21,60 x koszt gry
- zebulon - koszt gry: 2,50 zł, wygrana: 42 zł = 16,80 x koszt gry
- chudybyk24 - koszt gry: 12,50 zł, wygrana: 140 zł = 11,20 x koszt gry
Dopisano wyniki Super Szansy
Wylosowany numer to: 4216776
Wylosowany numer to: 4216776
Czekam z niecierpliwością
na wyniki multi - 5 zakładów z plusem Ciekawe czy coś ciekawego wpadnie.
na wyniki multi - 5 zakładów z plusem Ciekawe czy coś ciekawego wpadnie.
Janek65
Dopisano wyniki Kaskady - 02,03,06,08,10,11,15,16,19,20,21,22
13 dni pracy do wakacji obiecane
4,9 parka co u mnie juz zalegala
4,9 parka co u mnie juz zalegala
u mnie dziś padło w keno 5 razy po 180zł oraz masę 4zł / 8zł. W mini wczoraj x2 - 3-trójki.
dartmoor primal evo 17 liter, drugi pewniak 56
moglem miec rower za 65 zl
17,56 300 zl razy stawka
moglem miec rower za 65 zl
17,56 300 zl razy stawka
Kapitał od którego zaczynałem to 60zł.
Teraz sprawdzam multi mulit to widzę, że wpadło 6z10 plus. Reszty, 4 zakładów nie chce mi się sprawdzać
gryks mowilem zebys kreslil to gryks 76
Loterialiczbowa
3 260 367. megamocny 2018-06-11 (08:54)
13 dni pracy i wakacje
13 dni pracy i wakacje
dla wszystkich wygrywajacych i typujacych
Tutaj zdjęcia wygranych w keno 24/7 - https://lottoforum.pl/topic/234-keno247-4-zak%C5%82ady-hazard-online-3-z-3/
4,9 najduzej zalegajaca u mnie parka na samej gorze, przyszedl jej czas
Dopisano wygrane Super Szansa
dobre paprki musza kiedys wejsc trzeba tylko obserwowac odleglosci i szanse rosno
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Ktoś chce spróbować swoich sił i wytypować keno?
nie wiem jak inni choc wydaje mi sie loteriada ze znajda sie tacy ktorzy do lacza do mnie pisza tobie nie nie nie na co kolwiek z twoiej strony zycze powodzenia na innych stronach podobnych do tej
gryks76 ja mysle ze nie ktorzy i moze tez tam wejda i beda korzystac z tej stronki tak jak i tutaj, my korzystamy,jesli chodzi omnie zas to moze sie kiedys skusze choc narazie nadal zostaje tutaj , ale nie mowie ze nie, moze kiedys, zreszta pozyjemy zobaczymy narazie loteria liczbowa zycze powodzenia i oby jak najwiecej osob tez i odwiedzilo twoja stronke, jesli bedzie okej tam, i beda w porzadku ludzie polece ja swojim znajomym tez
Multipasko najlepsza strona i niema lepszej..kto się zgadza..rece biją brawo
Pewien mój kolega namawiał mnie żebym przeszedł do innej stronki gier a ja mu nato.Multipasko to najlepsza strona o grach liczbowych i inne mnie nie interesują
dobra lece tesciu cos tam z cukrem ma 500 ponad w szpitalu zostaje zakupy trza zrobic i ten tego tam milego
forsami witaj masz tu duzo racji, jestem tez na tak
forsami witaj
gryks tylko 500 cukier ojjjjojjj to niedobrze lec lec 500to niedobrze jest bardzo choc ja mam niewiele mniej
Arczi mi szczerze nie chodzi o to bym tu miał racje..z tym że sam popatrz nie chodzi mi nawet o bycie na forum. Ale jest pełen profesjonalizm wyniki archiwa tester statystyki mapki..itd itp noi forum fajne..i co dlamnie ważne nikt nie lubi chyba reklam a tutaj one nie są wedlug mnie nachalne żeby przeszkadzały.. 99% strony to czysta zieleń gier liczbowych a mały procent to dodatek I jeszcze właściciel tego forum jak rozumiesz też jest fanem giet liczbowych..i to się ceni..Pozdrawiam Szanowne Grono..
ciekawe czy gry liczbowe lotto są dla idijotów czy odwrotnie nie dla idijotów
Tylko skupiska należy typować o 14nic ale metoda dobra
u mnie mam jedno skupisko w okolicu muszli klozetowej i powiem ze od dłuzszego czasu juz trafiam bez błednie
forsami ale jaja pisze jakis tekst naciskam strzalke kierunkowa na klawiaturze a tu mi wszystko co napisałem marze jakby uzywał backspace jescze takich zeczy niewidzialem normalnie jakas cudowna mam klawiaturke normalnie szok, jak nie gubi liter to znow niepisze , jak pisze to sama nieraz normalnie szok czekam jeszcze kiedy bedzie trafne cyfry podawala
aco do twojego tekstu wyzej to tez sie z tym zgadzam co napisales ja zanim tu sie zalogowalem, obserwowalem ta stronke przez 3 lata nikt mi jej niepolecal trafilem tu zupelnie przypadkowo przegladajac cos w necie, spodobala mi sie ta stronka i po 3letniej obserwacji postanowilem sie zalogowac,poznałem tu grono fajnych ludzi tez z ktorymi nawiazalem znajomosci tez w typowaniu liczb, wszystkim swojim znajomym ktorzy graja w gry tesika zawsze polecam ta stronke, jedni sie tu loguja inni nie ale, to jest ich sprawa, nie moja, zreszta ja tu lubie przebywac bardziej jak zagladac na inne stronki narazie z tad niezamierzam odchodzic no chyba ze mnie admin wczesniej wykopie to wtedy bede musial, pare zeczy bym tu pozmienial tez na stronce ,ale nie moge bo jest to nie moja stronka ale mysle ze PASKO wprowadzi tu pewne zmiany,w nie dlugim czasie, i sie troszke pozmienia , ale nato trzeba troche czasu jeszcze poczekac, ale spoko jest jak narazie ,dlamnie ogolnie ta stronka jest spoko i co niektórzy tu tez znajdujacy sie ludzie ktorzy sa tu zeby milo spedzic czas i zajac sie typowaniem liczb i to mi sie tu podoba wiecej takich osob zyczyłbym sobie na tej tu stronce kturzy sa w porzadku a nie zawistni tez ktorzy nieszydza z drugiej osoby, jakim kolwiek nie bylaby osoba,
aco do twojego tekstu wyzej to tez sie z tym zgadzam co napisales ja zanim tu sie zalogowalem, obserwowalem ta stronke przez 3 lata nikt mi jej niepolecal trafilem tu zupelnie przypadkowo przegladajac cos w necie, spodobala mi sie ta stronka i po 3letniej obserwacji postanowilem sie zalogowac,poznałem tu grono fajnych ludzi tez z ktorymi nawiazalem znajomosci tez w typowaniu liczb, wszystkim swojim znajomym ktorzy graja w gry tesika zawsze polecam ta stronke, jedni sie tu loguja inni nie ale, to jest ich sprawa, nie moja, zreszta ja tu lubie przebywac bardziej jak zagladac na inne stronki narazie z tad niezamierzam odchodzic no chyba ze mnie admin wczesniej wykopie to wtedy bede musial, pare zeczy bym tu pozmienial tez na stronce ,ale nie moge bo jest to nie moja stronka ale mysle ze PASKO wprowadzi tu pewne zmiany,w nie dlugim czasie, i sie troszke pozmienia , ale nato trzeba troche czasu jeszcze poczekac, ale spoko jest jak narazie ,dlamnie ogolnie ta stronka jest spoko i co niektórzy tu tez znajdujacy sie ludzie ktorzy sa tu zeby milo spedzic czas i zajac sie typowaniem liczb i to mi sie tu podoba wiecej takich osob zyczyłbym sobie na tej tu stronce kturzy sa w porzadku a nie zawistni tez ktorzy nieszydza z drugiej osoby, jakim kolwiek nie bylaby osoba,
R14 trafiasz w okolicach muszli klozetowej ?
R15 musisz jeszcze poprawić celność
Za 10zl sex z kolektorką nowe rozporządzenie ts
Rrrooobbbeeerrrttt dobre to co piszesz
Tylko trzeba wybrac młodą
Zachęcają do gry to jest nowa promocja wywieszają reklamy w każdej kolekturze