Wpisy 3 259 026 – 3 259 125
10 czerwca 2018 08:22 → 10 czerwca 2018 09:51, 100 wpisów
Nie podoba się wracaj do mulu tego gdzie jeszcze jesteś czyli w normie swego nie widać czyjeś tak co doktorku tam u korna to lud z poziomem jak już pisać ogolnie
O właśnie odezwał się manipulator idź pisać Po KG najlepiej ci to wychodzi
Tym się roznimy ja wpadam czasem a wy pelnicie dyżury non stop
Wlazi taki i to źle tamto zle a tych co tam mają u korna kato co piszą jak piszą nie widzi jest ok
A co innego nie którzy z was od korna macie wg mnie zbyt wysokie mniemanie o sobie
Piwo to norma jak by nie było co by nie było macie rację co by to ktoś nie napisał tak jest
3 258 954-Arczibalik bzdury opowiadasz.To ze dziewczyna sie puszcza w wieku 15 lat to nie jest wina 500 plus,tylko wina tego "postępu i nowoczesności " ktory idzie z zachodu.Patologia byla jest i bedzie.To wlasnie platforma obywatelska probuje nam wmówić ze to normalne ze facet z facetem moze adoptowac dzieci i je wychowywac,monogamiczna rodzina to obciach.Bo jak moze facet z kobieta byc przez cale zycie,lepiej isc za postepem i zmieniac partnerki kiedy sie chce.A dzieci opuszczone przez rodzicow ,czesto zaniedbane.Bo rodzice w pogoni za pieniedzmi i karierą mają w nosie swoje dzieci,kupią dziecku komputer i dziecko caly dzien w domu same albo z dziadkami .Depresje,nie chciane ciąze,a nawet samobojstwa wśród mlodych ludzi to nie bierze sie znikąd .To jest wlasnie z tego ze rodzice malo czasu poswiecają swoim dzieciom.A kazdy rodzic najcenniejsze co moze swojemu dziecku dac to swój poswiecony czas dziecku,i tego czasu nie zastąpią nawet góry pieniedzy
Będzie dobrzeniedziela kusi by zagrać 42,43,44,46,47,48,49 Alenie gram
Czas na kawę i Papu co wczoraj we Wrocku było wspaniale ten klimat ten luz
jak spotykają sie ludzie ok 20 lat to pierwsze słowa to o imprezkach , kociakch podrywach , jak spotykają sie ludzie po 40 >>>> to o zdrowiu taki kolej rzeczy
wczoraj kędzior spotkałem się z kolegami znamy się od pieluchy nie malze to o zdrowiu było słowo potem brecht z dawnych czasów
mówiłem ogólnie po 40 .......... i dalej , po 40-ce to równia pochyła powiedział mi lekarz
Kędzior ale chyba rozmowa 20 latków przez telefon bo dziś to nawet pary zakochane siedzą i oczy w telefonie
na razie , dużo obowiązków ostatnio , mniej bywam na zielonej , sniadanko i do starszych rodziców bo już sobie nie za bardzo radzą
dusia nie nabijam sie powaznie u ciebie jest tradycja jak niedziela to rosol kurczak ziemniaki???
MŚ 2018 - legalne zakłady w Polsce - BONUS 1500 zł
czemu nie mogę wejść na tę stronkę
czemu nie mogę wejść na tę stronkę
u mnie też dziś rosołek i kurczaczek
cały tydzień był bez zupki
cały tydzień był bez zupki
krasia ja jeszcze schab ze sliwka ,kluseczki i kapustka zasmażana
Witam wszystkich
66,74__38,53/46__49,70__29,54__
10,12/8__9,55/2__1,32__43,76\64
takie na 1 lub 2 losowanie
13,19,21,9,14,16,55,35,60