Wpisy 3 258 115 – 3 258 214
9 czerwca 2018 15:52 → 9 czerwca 2018 16:28, 100 wpisów
Ludzie Jutro pozamykane sklepy kolektury i drzwi.. zagrajcie na jutro już dzisiaj Multi Multi Mini Ekstra Pensja i co chcecie
Junak56
to liczbusie na dzisiaj >>> jak dzisiaj nie będzie 6/6 to raczej trzeba odczekać cztery dni
10.13.15.24.32 I 2
Junak... teraz a jutro bo nie zagrali..a pisałem nie chcieli czytać..i grać..a Forsa ...uciekła...
Zaq
Dzisiaj zagram i przymusowa przerwa skończyły się a tak było fajnie...
Mam 3 zakłady w systemie z 6 mini i jeden z 7liczb.tak dla zabawy
I ileś po 4 zakłady normalne
I jeszcze jedno dzisiaj jeszcze zagram z Plusem wszystkie 70 ,71,72,73,74,75,76,77,78,79'..
I wam też radzę żeby nie było że nie pisałem..one tu kiedyś wyjdą wszystkie jak jeden Mąż
I wam też radzę żeby nie było że nie pisałem..one tu kiedyś wyjdą wszystkie jak jeden Mąż
Zaq zimne?
Zag mam dokładnie 14 a skąd wiesz że miałem zwrot.. Ty to Jak Jackowski
A co z zamrażarki. ?
Jacun pograłem poszumiałem a teraz Post.. ale było fajnie. I niczego nie żałuje pieniędzy
Aaa .ale na chwile w zamrażarce. Bo onaczej w kostkach
Zamarznie
Mnie kiedyś piwo zamarzło a potem to woda tfu
ALFAFIRE ZA KENO
Luty podbij buty
na granicy polsko niemieckiej kogut zniósł jajko do kogo nalezy jajko
Te.sprawy .słabo ale da się żyć
Niekoniecznie
WITAJCIE WSZYSCY MILO WAS WSZYSTKICH TU WIDZIEC
Arczi
WTAM PANIE I PANOW
Jak wrażenia po meczu
no teraz chit uwaga
kładziesz sie o 8 wstajesz o 9 ile godzin spisz
kładziesz sie o 8 wstajesz o 9 ile godzin spisz
BRUNETKA85 SKAD WIESZ ZE BEDA TE LICZBY KTORE PODALAS PRZEDCHWILA MI ONE TEZ IDENTYKO WYCHODZA MYSLE ZE WUJDA DZIS NA WIECZOR COS TAK CZUJE tez je sobie chyba jednak puszcze dzis co do forsamiehgo kliczb , forsami dzisiaj z 70 tek moze byc tylko 3 liczby tj, 71.72.76 i na tym koniec dzisiaj bede pewne powtoreczki
na granicy polsko niemieckiej kogut zniósł jajko do kogo nalezy jajko
A czyja kura?
ARczi to liczby do ep
Do koguta
brunetka 85 tak rozumie ale wyjda w multilotka
Arczi serio?
Prof. Płatek: W związkach jednopłciowych rodzi się tyle samo dzieci, a często więcej, niż w związkach różnopłciowych
Zależy od interpretacji.
Jeżeli 7.5 kija byłoby jednostką długości, wielokrotnością 1 kija to wtedy będzie miał 2 końce.
Jeżeli mówimy o liczbie kiji to 16
Jeżeli 7.5 kija byłoby jednostką długości, wielokrotnością 1 kija to wtedy będzie miał 2 końce.
Jeżeli mówimy o liczbie kiji to 16
Junak gdzieś to przeczytała że 13 miesiąc bo gały wypatruje..i nie widzę
To chyba jest test dla przyszłych policjantów
brunetka 85 tak mi wysz
brunetka85 tak na 100% mi tu wysz
NIE WIEM CO JEST GRANE ALE NIEMOGE NIC TU POSLAC STRONKA NIE PRZYJMUJE TEKSTOW I URYWA WIADOMOSCI
1x10 1x8 1x5 2xmini 1x lotto z pluszem to wlasne z chybika 2xmini 1xlotto z pluszem 1x8