Wpisy 3 257 254 – 3 257 353
8 czerwca 2018 14:18 → 8 czerwca 2018 17:40, 100 wpisów
Dopisano wygrane Super Szansa
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
megamocny spokojnie 46 bedzie dzis na wiezcor mozesz smialo ja obstawiac juz teraz
Osobiście może zrobię blada lecz 40 stki raczej odpuszczę oprocz powtórzenia 49
Spacer 30 min w upale wykończyl odsapne i się odezwę jeszcze po 16 h do ogólnego by recepty zrefundowal prywatny 100 %
Będę jak będę może ktoś chętny się znajdzie na gadu o cyfrach do mini i multi później
gryks 76 spokojnie dasz rade , zycze zdrowka
Padłem na wyro z telefonem ziorłem na stronę fortuny są już obstawione kursy na mundial nie gram u buka tak więc nie wiem co i jak mam zamiar zagrać
36,56/52__15,75__16,70__11,43__
61,64__29,54__55,69__1,32/3_
_22,40__30,41__8,80/50__10,12_
_59,76/34__66,74/78
22,42,63
61,64__29,54__55,69__1,32/3_
_22,40__30,41__8,80/50__10,12_
_59,76/34__66,74/78
22,42,63
Buki stawiają na Niemców wg mnie na tą chwilę remis a kurs 4,30 nie wiem czy kursy się zmieniają im bliżej meczyku
junak 56
gryks76 parę pomocników ,ale obstawiać musisz sam
http://www.windrawwin.com/world-cup-2018/
https://www.forebet.com/pl/world-cup
http://www.windrawwin.com/world-cup-2018/
https://www.forebet.com/pl/world-cup
gryks 76 ja tez bym stawial na niemcow niz na jakakolwiek inna druzyne bo niemcy dosc nawet graja
no jak to nieraz sie slowo przekreci i smiechy wychodza no ale smiech to zdrowie wiec smiejmy sie wszyscy jak najwiecej
no meksyk bedzie jak niemcy z nimi wygraja
no meksyk bedzie jak niemcy z nimi wygraja
gospodarze ,to gospodarze , chyba minimalnie wygrają, ponoć ściany pomagają
ktos cos dziisiaj tu pisal o liczbie 10? kto taki?
przyznac siez bicia
gryks 10 kresl na bank wyjdzie na wieczór zapewne na bank wraz z 8 jeszcze raz
beda tez i inne powtorki liczb z dzisiaj
49 juz mozemy podziekowac juz nie powiina wyjsc
jednak 46 dopiero jutro wzglednie pojutrze moze byc choc i tez nie koniecznie
gryks76 nie widze tych liczb jesli chodzi o 3,9,12,14,20i na nie,natomiast 8, 10 19, na takna tak,
ale ty kreslisz jak chcesz
ale ty kreslisz jak chcesz
tak tak tam w lustrze to nie stety ja tak tak tak ten sam.........
gryks76 pamietaj ze jesli wejdzie nnp 8 to zawsze nastepne bedzie 8,10 lub tylko 8 lub 10 albo razem i jeszcze inne liczbusie 8 kocha 10 i na odwrot tez tak jest dlatego nieraz ktosi lapie te 8/10 itez ,baczniej sie przygladakcie liczbom w multaczu ktora ktora lububi i lubi z nia wychodzic
ja to samo ide w liczbusie
Dla wygranychtrener chile w chu..nas zrobilnie wystawi najmocjpniejszego skladutrzeba schowac Szczesnego,Lewego...tu sie konczy nasze dobro
przynajmniej potencjalni zmienicy moga sie wykazac przypuszczam bo moze czegos nie wiem nawalka zrobi podobnie nie ma co odkrywac kart przed mundialem
Wczoraj o tym mówili w TV.
Wygrał 2 x po milionie'
---->> londynek.net
Wygrał 2 x po milionie'
---->> londynek.net
male pytanko o ile cos z multi dzialasz na wieczor jak sie maja u ciebie koncowki liczbowe ''3''
a dokladnie z 2 manki 43 53 63 73
a dokladnie z 2 manki 43 53 63 73
13 tez tak leciutko ej za duzo tych koncowek 3 .......dzieki za odpowiedz
Gryks grupa gdzie jest Hiszpania na straty spisują IranA ja twierdzę że to może być niespodzianką
I gram ekonomicznej 1 zakład 2 losowanianp jutro Multi + jakiś dużyalbo 2
sie zobaczy zreszta sama hiszpania nie jest moim faworytem na mundialu ani tej grupy zreszta wszystko sie moze zdarzyc
portugalia wydaje sie byc faworytem tej grupy wg mnie bynajmniej teoretycznie a jak bedzie sie zobaczy
z bonusa sie ciesze ze nie ma byl to byl nie bylo go bylo dobrze nie ma go nie czuje roznicy powiedzmy ze dalej jest ronie ile osob bylo blisko niego ale ok moje zdanie mi on lotto
miej serce i patrzyj w serce 23
tam dom moj gdzie serce moje 23
tam dom moj gdzie serce moje 23
angierski nie wiem czy mieli dac ktos pod koniec maja pisal ze mu powiedziano ze w czerwcu ma byc cos do konca czerwca daleko tylko ze tydzien temu wyslalem meila do ts.......
z pytaniem czy po promocji na 7 skreslen planuja cos w najblizszej przyszlosci w odpowiedzi potrzymalem ze ts nie planuje w najblizszej przyszloci podobnej promocji jesli cos bedzie mialo miejsce bedzie komikat na stronie czy w inny sposob
jak ja zaczne ich golic w lato to juz na promke nie bedzie kaski
napisalem angierski tak miej wiecej nie mam juz tego meila zdaje sie jak bys sie cofnol na 2-3 czerwca cos bys znalazl na stronie gdyz podawlem z 2-3 razy tresc dokladna tego meila odnosnie promocji