Wpisy 3 255 922 – 3 256 021
6 czerwca 2018 14:44 → 6 czerwca 2018 16:51, 100 wpisów
alfafire no juz na imieniny miesiaca wyszla dzisiaj 66 szatanska liczba juz wiecej nie trzeba tu szatanoów
Grecki filozof Sokrates używał zwrotu "wiem, że nic nie wiem". Chciał w ten sposób pokazać, że drogą do poznania mądrości jest świadomość swojej niewiedzy.
skoro była cząstka 666 to może wieczorem jego ulubione kuzynki 15,23
no prosze a pasko mnie pominol w stałych zestawach multi multi mam dzis trafione 7/10 jak byk a tu na glownej stronce w osobach mnie niema ale tonic to tylko a stale zaklady sa tylko
43,59__30,41__10,12,55__32,44/57__
34,66,74__36,56__49,70/17__
20,22,45__
2,10,23__41,47,48
34,66,74__36,56__49,70/17__
20,22,45__
2,10,23__41,47,48
Cześć
Co tam >?
Zag zaraz Ci to sprawdzę
3 255 928. arczibalik73 2018-06-06 (14:51)
Koszt gry z opcją "Plus": 95,00 zł
Wygrana przy grze z opcją "Plus": 382,00 zł = 4,02 x koszt
Taki mędrzec, a nie wie że wyswietla tylko 5 osób, a Twoje we współczynnikiem 4,02 jest daleko na dole i w historii wysokich trafień zapisuje od współczynnika >> 25 <<
makler
Ale wyłapałeś
Ale wyłapałeś
Zauważyłeś że Arcziego wygrana nie pokazała sie ponieważ współczynnik jest za mały
O to mi chodziło
Doktorze ty tak skaczesz to tu to tam ?
Ja nie typuje w stałych i luzik
czasami jak jest mało trafien TO z takim współczynnikiem widziałem
makler i co ztego ze jestem daleko a otym niewiedzilem ze tylko licza sie osoby w 5 pierwszych pozycjachm i tyle dzieki za uswiadomienie
Ja sie tym nie interesowałem więc nie wiem o tym
to teraz bede wiedzial dlaczego nie zostałem wymieniony ale to i tak nic z tego bo nietrafilem tego w realu bo nieliczylem ani niebralem dzis 60 wogole po d uwage w grze
Arczi dlatego ja nie gram stałych bo gdybym kiedyś trafił i nie wysłał byłoby przykro
ZAWSZE POKAZUJE 5 OSÓB , CZY TO TAK TRUDNO SIĘ DOMYSLEC PANIE INTELIGENTNY INACZEJ
BAJBAJ
BAJBAJ
Zag
Zag co tam u Ciebie ?
ARCZIBALIK
ZAWSZE POKAZUJE 5 OSÓB , CZY TO TAK TRUDNO SIĘ DOMYSLEC PANIE INTELIGENTNY INACZEJ
makler a po co powtarzasz 2 razy ten sam tekst ?
Makler i po co piszesz do Arczi inteligentny inaczej ?
Chcesz go obrazić ?
Masz z tego frajdę że kogoś obrażasz ?
Sprawia Ci to radość ?
CZY CHOCIAZ PRZEZ OSTATNIE PÓŁ ROKU TRAFIŁ 5/5 MULTI ??????????????
Nic o tym nie wiem.
Myślę że pisze tylko to co mysli i tyle . Stara sie pomóc w typowaniach.
Makler uważam że jestes przewrażliwiony
ARCZIBALIK
Makler nie zaśmiecaj tego czata ok ?
Spamujesz nie zauważyłeś tego ?
Dobrze teraz zajmiemy sie liczbami na 21,40 ok ?
36 jasna
68 chce wpaść
Absolutnie
Do tego złota liczba
I juz mamy 3 liczby
makler sam jestyes inteligentny inaczej CHYBA i nie pajacuj tu okek? czy to nie ty wszystko w mojej KG ZWALALES ZAWSZE NA PANA NIEWIEM CHCIAŁES NAS SKLOCIC OTO CI CHODZILO?
niewiedzialem tu o zadnym wspolczynniku, teraz juz wiem od ciebie I ZAPAMIETANM SOBIE TO DOBRZE
NARAZIIE WSZYSTKIM
niewiedzialem tu o zadnym wspolczynniku, teraz juz wiem od ciebie I ZAPAMIETANM SOBIE TO DOBRZE
NARAZIIE WSZYSTKIM
Może znowu zaczniemy typować 7 liczb i każdy da swojego pewniaka co Wy na to ?
Arczi o jakim Panie piszesz?
PAN ?
Czyżbym nie wiedział o jakimś tam PAN-IE ?
O TYM CO TU KIEDYS BYL I GO TERAZ NIEMA JUZ JEST GDZIE INDZIEJ
NARAZIE MUSZE WYJSC PILNIE
NARAZIE MUSZE WYJSC PILNIE
Chodzi Ci o Pana Tadeusza ?
NARAZIE
Ok Arczi zaraz sobie przypomne bo zapomniałem
Arczi
Panoramix
Panoramix zagraj dzis Mini
Tak Mini
Z Lottominiomatulajku
Oczywiście w Fioletowej Budce
Doktor tu doktor tam doktor widzi wszystko tu szydzi tam ole ole ola
Kobiety są gorące ?
Bo słoneczko swieci ?
Gryks nie dziw sie ze doktor jest wszędzie. Wszędzie go potrzebują.
Jak ktos chory to doktor musi tam być
Jak ktos chory to doktor musi tam być
Doktor szydzi , leczy i okaleczy taka dziwna istota
Sebastian nie wiem jak ty ale ja nie znam zimnych kobiet bynajmniej nie w rzeczywistym świecie wirtualnym by się jakas nickowa znalazła narka
jak powiedzialem kolesiowi ze za materialy osobno i za robote osobno to sie wzburzyl i mowil ze zostawi to i nie robi
jp. nie mozna normalnie pogadac z ludzmi tylko odrazu w furie wpadaja
no wiesz nawet sie nie rozliczy ani faktury nie da a poprostu by rekke odcial zeby nie stracic
bo jakbym ja kupil materialy to on pewnie by mniej zarobil ale on kupowal to wyszlo tyle ile mialo wyjsc