Wpisy 3 255 733 – 3 255 832
6 czerwca 2018 11:25 → 6 czerwca 2018 12:45, 100 wpisów
Angierski opowiadaj jaki masz pomysł
Sebastian_M powiem tylko tak nikt tutaj na chacie i na multi pasko nie bylby w stanie tego robic
Doktor odbijam
Angierski to powiesz jaki masz pomysł?
A ja bym mógł to robić?
Angierski ja Ci doradzę. I to szczerze doradzę
Lewy mam tak zrobić doktorowi?
Angierski i tu się bardzo mylisz
Ale Twoja sprawa możesz myśleć jak chcesz
Ale Twoja sprawa możesz myśleć jak chcesz
Lewy nie lubię nikogo bić
sebastian prosze bez przemocy na kim kolwiek
Ok Angierski działaj i zarabiaj
Arczi napisałem że nie lubię bić
Teraz do liczb Dusi bo mnie zagadaliscie
Lewy Kogo Czego co
Angierski Twój wybór
Sebastian_M spoko przynajmniej mam plan na zycie jak nie bede pracowal to wiem czym sie zajme
Angierski
Angierski myślałem że napiszesz praniem pieniędzy ufff
Wiedziałem że chodzi o pranie tylko zastanawiałem się co chcesz prać
co do sdusi liczb ktore podała to tez uwazam liczbe 28 n tak co do 59 niewiem,szybciej 56,58 i 1 i 31 na nie nie ale moge i tez sie mylic wiec prosze typowac tak jak ktos chce nie sugerowac sie moimi tez typami
nie serio to trzeba miec lewe interesy zeby zajac sie praniem brudnych pieniedzy
Niekonicznie Angierski. Mało znasz życia
Słuchajcie
Bardzo tanie są wycieczki zagraniczne
jesli chodzi o zaga 69 liczby to jestem na tak z liczbami 9,15,28,35,48, na tak tez takie mi wyszły ze moga wyjsc
Teraz last minute są bardzo tanie te wycieczki
Taka wycieczka last minute All Inclusive w tej chwili jak chcesz szybko wyjechać powiedzmy w tym tygodniu to taka wycieczka która kosztuje około 3000 zł na osobę w tej chwili kosztuje 1000 zł i to warto lecieć sobie za granicę
Arczi
sebastian miales mi te liczby podac na KG I CO BO MUSZE ZARAZZ WYJSC
Sebastian_M przeciez wiesz jak latwo mozna nielegalnie zarobic w sieci
robisz strone transparentna np. ktora filtruje strone zalozmy hotelu jakiegos i podwyzsza cene np. o 50 zl a takze filtruje zamowienie ze ci idzie na konto a potem zamawia na stronie hotelu i uzytkownik wie ze zarezerwowal hotel i tyle zaplaci oczywiscie kasa ci przyjdzie na konto a reszte pojdzie na hotel - problem jest w tym ze jak gosc dostanie rachunek mniejszy to sie skapnie ale mozna tak zrobic ze przez internet dodac informacje ze drozej itp
robisz strone transparentna np. ktora filtruje strone zalozmy hotelu jakiegos i podwyzsza cene np. o 50 zl a takze filtruje zamowienie ze ci idzie na konto a potem zamawia na stronie hotelu i uzytkownik wie ze zarezerwowal hotel i tyle zaplaci oczywiscie kasa ci przyjdzie na konto a reszte pojdzie na hotel - problem jest w tym ze jak gosc dostanie rachunek mniejszy to sie skapnie ale mozna tak zrobic ze przez internet dodac informacje ze drozej itp
Arczi masz
Angielski ale to jest nielegalne
i tak ze wszystkimi sklepami czy innymi poprostu robisz nakladke wszystko idzie przez twoj serwer ty tylko filtrujesz
ale sklep sie nie skapnie i klient dopoki nie dostanie rachunku
A jak podadzą Ciebie do sądu ?
Bo ktoś skrupulatnie się skąpe ?
no albo oglaszasz towar na allegro i nie wysylasz to tez - tylko drogi i w miare mala cena
Skapnie
To po co to robić?
Angielski wymyśl coś lepszego
Ja mam tylko potrzebuję 50 tyś zł i zbieram
A czasami idzie ciężko to zbieranie a czasami lepiej
SEBASTIAN LECE DO POZNIEJ
Jak będę miał 50 tyś lub trochę więcej otwieram to co sobie wymyśliłem i jadę z koksem
a jak klucze do windows sprzedaja czy do gier czy do office po 100 zl to legalne?
w allegro pelno tego jest a ludzie kupuja
a w praktyce to wyglada tak kupujesz klucz za 100 zl do office maja generator kluczy ktory tworzy klucz oni ci wysylaja na e-mail gotowy klucz ktory przez jakis czas moze dzialac oni zarabiaja na tym kilkadziesiat tysiecy (bo widzialem po 500 ofert) ty masz tylko klucz i myslisz ze to jest legalne a wlasciwie bierzez udzial w praniu pieniedzy a im sie nawet nie chce recznie wygenerowac klucza i moze tez czasami wysylaja ten sam klucz kilku osobom
sprawdza na allegro klucz windows, albo office lub do innych gier ludzie mysla ze to oryginalne
w allegro pelno tego jest a ludzie kupuja
a w praktyce to wyglada tak kupujesz klucz za 100 zl do office maja generator kluczy ktory tworzy klucz oni ci wysylaja na e-mail gotowy klucz ktory przez jakis czas moze dzialac oni zarabiaja na tym kilkadziesiat tysiecy (bo widzialem po 500 ofert) ty masz tylko klucz i myslisz ze to jest legalne a wlasciwie bierzez udzial w praniu pieniedzy a im sie nawet nie chce recznie wygenerowac klucza i moze tez czasami wysylaja ten sam klucz kilku osobom
sprawdza na allegro klucz windows, albo office lub do innych gier ludzie mysla ze to oryginalne
Arczi skasuj to
Sprawdzę ale numer
ja mialem 50 tys to teraz bede mial ze 30 po remoncie
ale zarobilem uczciwa praca na etacie
ale zarobilem uczciwa praca na etacie
Arczi baw się dobrze
ale pojde moze gdzies do roboty to sobie popracuje kilka lat i uzbieram wiecej
Te 30 tyś to połowa tego co potrzebuję
Ale numer
Ja nie na etacie tylko u siebie
Teraz podpisuję duży kontrakt
no widzisz na etacie o tyle lepiej ze sie nie martwisz o prace odpracujesz swoje idziesz do domu i masz w dupie
Jak go zrealizuję pozytywnie to połowę kasy będę miał a może i więcej
Wiem Angielski ale ja lubię wyzwania
Nie lubię takiej monotonii dom praca dom. Praca np na 6 do 14 i koniec. Człowiek sie5wtedy nie rozwija
JUZ SKASOWAŁEM SEBASTIAN ZARAZ PO PRZECZYTANIU
Sam nie
Mam 4 pracowników
i wogole zabiera to czas bo zawsze trzeba chodzic do roboty to jest przygnebiajace
Praca jest na 3 -4 tygodnie. Oni zarobią za to 25 tyś zł bo tyle dla nich przeznaczyłem.
Myślę że dobrze im płacę
Na mojej głowie logistyka
Muszę tego dopilnować
Dziś lub jutro mają wpłacić mi zaliczkę
Jak wpłacaą zaczynam działać
pewnie to praca budowlana ale wazne ze ty nei robisz a inni robia
Dzisiaj obstawiam liczby na ryszarda rembiszewskiego moze przyniesie mi szcescie,w losowaniu na godzine 14 i sprobuje z ta liczba mi podana we snie przez niego 15 anoz widelec i wejdzie?