Wpisy 3 255 583 – 3 255 682
6 czerwca 2018 08:02 → 6 czerwca 2018 11:00, 100 wpisów
nic z rana wysokoprocentowego nie piłem a widzę cie lewy podwójnie
Witam wszystkich
63,68__43,59/61__34,66__30,41/24__
10,55__42,62__36,56__16,49/17__
20,22,45__
2,10,23__41,47,48__37,57,74__
11,39,70,74
63,68__43,59/61__34,66__30,41/24__
10,55__42,62__36,56__16,49/17__
20,22,45__
2,10,23__41,47,48__37,57,74__
11,39,70,74
W miejscowości Legnica padła wygrana 130 000,00 zł w grze Multi Multi Plus
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Rzeszów padła wysoka wygrana w zdrapce Zimowa krzyżówka
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
https://img1.obrazkionline.pl/ob/sroda/sroda_007.jpg
Cześć
Co robicie?
Junak
Tak myślę że dziś wskoczy liczba 80
Junak jaką kawę pijesz ?
Hej nie witanym na chwilę ziorłem by się skreślić i widzę że ktoś u mnie w legnicy przytulił 8/8 z plusem
Chodzi mi o to jak jest zaparzona?
Gryks
Gryks myślałem że to Ty
Środa śródunia to prawda
Stety
A coa być w środę?
Lotto stawką?
Nie grasz lotto z plusem ?
Staraj się Gryks bo w Legnicy często ktoś wygrywa
Junak jak przyjadę do Ciebie to poproszę o kawę z ekspresu
chyba prędko gryks większej
ilości nie będzie 70- tek
74,76,78 zostało 29 poszło
ilości nie będzie 70- tek
74,76,78 zostało 29 poszło
Środa to dobry dzień na wygrywanie
To sobie spraw chociaż taki mały który stawia się na kuchenkę
Zobaczysz jak będzie Ci wtedy smakowała kawa
Albo jak przyjadę to z ekspres em do kawy
To będzie taki skromny prezent
40,41,61 ciekawe czy wyleci z 70,80,68, 54 miałem dać coś w tym stylu 3 zaklad dumam czy dać co o tych cyfrach sądzicie
Dobra nie daje 3 zakładów wyślę sobie typowana 10 oraz 8 z typowana 5 ze stawka x2
Zaraz sprawdzę czy wleci
Witajcie wszyscy a
ale mialem dzis sen dziwny snilo mi sielosowanie lotka umnie w domu w mojim oknie niby odbywalo sie losowanie prowadzone przez pana ryszarda rembiszewskiego, pamietam ze wybilem mu zreki kartke ktora trzymal w reku , pamietam jak byl ubrany, i ze nakrtce mal jakies nazwiska zapisane w slupku i tam odznaczal po losowaniu kto ico wygral , i pamietam ze w snie go posadzilem o oszustwo poniewaz trzymajac w reku kartke taka pocztowke z tylu pusta bez adresu jakiegos tam, mial napisane slowo PUMA pamietam ze losowal liczby i niestet ale tylko z nich zapamiietalem jedna ajaestt nie liczba 15 takie jaja umnie wdomu losowanie lotka
ale mialem dzis sen dziwny snilo mi sielosowanie lotka umnie w domu w mojim oknie niby odbywalo sie losowanie prowadzone przez pana ryszarda rembiszewskiego, pamietam ze wybilem mu zreki kartke ktora trzymal w reku , pamietam jak byl ubrany, i ze nakrtce mal jakies nazwiska zapisane w slupku i tam odznaczal po losowaniu kto ico wygral , i pamietam ze w snie go posadzilem o oszustwo poniewaz trzymajac w reku kartke taka pocztowke z tylu pusta bez adresu jakiegos tam, mial napisane slowo PUMA pamietam ze losowal liczby i niestet ale tylko z nich zapamiietalem jedna ajaestt nie liczba 15 takie jaja umnie wdomu losowanie lotka
Arczi
Gryks
Jesteś jeszcze?
sebastian przestanmy glupoty pisac tu o kulkach bo mi sie pozniej takie glupoty snia losowanie lotka odbywajace sie umnie w domu
My piszemy głupoty ?
tak jestem dopiero wszedlem
ale zaraz musze wyjsc z domu isc pooplacac rozne zeczy i jakies zakupy zrobic przytym moze cos i wysle sobie ten sen mi pokrzyzowal wszystkie plany z liczbami, bo czuje ze moze wyjsc dzis 2,4,15 45 i tez moze
ale zaraz musze wyjsc z domu isc pooplacac rozne zeczy i jakies zakupy zrobic przytym moze cos i wysle sobie ten sen mi pokrzyzowal wszystkie plany z liczbami, bo czuje ze moze wyjsc dzis 2,4,15 45 i tez moze
Może to był sen prorocy tylko powinieneś zapamiętać te wylosowane liczby
Przypomnij sobie koniecznie te liczby
Tomi
To takie kumulejszyn a nie kumulacja
Gryks gdzie się ukrywasz ?
Takie cykanie cykad
To są Cykady na Cykladach
Zag
Wszyscy z rana piją kawę co się dzieje?
Będzie jakieś wesele czy co ?
Zbigniew się żeni?
Arczi słuchaj
My śmietany nie pijemy bo się odchudzamy
Arczi jesteś?
no wlasnie niepamietam tych liczb tylko ta 15tke ja mieszkam pod 2 otwarte okno to 10, 3 koty szare, o jerze 3 pamietam ze jeden mnie ukul wkolcami w palec u nogi prawej ze snu widze pare numerow juz ,2,3,4,10,15,42,45,
Koty ?
Może kotki były u Ciebie w nocy ?
Junak zaraz sprawdzę
cos takiego moze byc chociarz niewiem czy te liczby akurat moga wyjsc, , sebastian dlamnie ten sen jest jakis dziwny, wczoraj megamocny pisal cos o pocieraniu kulek pamietasz ? a mi sie przysnily trzy koty jak wiadomo w realu jak kota poglaskasz to on tez sie tez nastroszy i jeko siersc elektryzuje wtedy on tez mryuczy co oznaczaja jeze tez 3 , pamietam jak domnie te zwierzatka lgnely i koty sie lasily, ogolnie ja lubie wszystkie zwierzeta, ale dlaczego przysniluy mi sie jerze i ten prowadzadzy ryszard rembiszewski to jest pytanie? i to losowanie akurat umnie w domu, pamietam tez ze przyszedl domnie kolega mlodszy odemnie i chcial mi sprzedac zólty sweterek taki letni. aja zauwazylem ze on jst dziurawy i niechcialem widzialem ze leca w nim oczka, jak sie sni dziura to niedobrze to wrozy chorobe jakas
Słuchajcie U was też są takie kobiety grubo skórne z których nie da się wycisnąć dużo soku?
Miałem na myśli cytryny
wiesz sebastian wiem ze to nie jest portal ze snami ale cos mnie tu niepokji ten sen i jest nazbyt dziwny co robi umnie w domu ryszard rembiszewski, dlaczego losuje umnie w domu liczby i podaje ze wygrał ktos o nazwie PUMA MA W REKU LISTE OSOB I DLACZEGO PODAJE TYLKO LICZBE 15, POCO TE 3 KOTY, I 3 JERZE, , JAKIS PORWANY ZOLTY SWETER POCO MI TO?
Można to jakoś rozszyfrować
W miejscowości Krosno padła wysoka wygrana w zdrapce KASA RZĄDZI
W miejscowości Tarnowskie Góry padła wysoka wygrana w zdrapce POLSKA GOLA
SEBASTIAN TEN AKTOR RYSZARD REMBISZEWSKI JEST 47 ROK moze to wyjdzie z jego roku urodzin wlasnie liczba 47 ktora tez sie mi tu pokazuje w liczbach na tak