Wpisy 3 255 383 – 3 255 482
5 czerwca 2018 22:12 → 5 czerwca 2018 23:59, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Lotto - brak głównej wygranej - KUMULACJA !
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - brak głównej wygranej
Alfa co bardziej lubisz figlarne noce?
czy liczby senne?
<<<< mini za kolanko>>>>>
czy liczby senne?
<<<< mini za kolanko>>>>>
Tysiące lat ewolucji,nagle ktoś wymyślił instytucję "związku" i nie wolno zadawac sie z innymi kobietami. Chore i głupie,przede wszystkim nienaturalne
Kumulacja. Realnie patrząc 8 milionów choć pewnie i tego nie będzie
Kumulacja Lotto: 8 000 000 zł
Facet musi mieć powód do zdrady. Jeżeli kobieta nie robi czegoś co chciałby facet bo ona tego nie tamtego nie i leży jak przysłowiowa kłoda więc logicznym jest że poszuka gdzie indziej gdzieś gdzie inna mu to da. Tak samo działa to w drugą stronę. A co do sexu w ciąży to są inne zastepcze środki kreatywne panie zawsze coś wymyślą
387 ulala bardzo trudne pytanie >>> powiem tak wszystkiego po troszce
Bo faceci na ogół do myślenia nie używają głowy , przynajmniej nie tej głowy co powinni
Przecież wszystko jest ok. I żona na spokój, i facet sobie użyje i panienki zarobią. Od zawsze tak było i jest. Niepotrzebne zastanawianie się nad głupim tematem.
A co niby ma facet robić? Jechać na ręcznym? Podobno nie. Inne kobiety? też nie. Większość kobiet to Drewna bez żadnych potrzeb które potrzebują raz na kilka tygodni. Facetowi też nie zrobię dobrze w inny sposób bo uznają że jest zboczony. Wyjście jest proste i jeszcze Wam to nie pasuje.
A co niby ma facet robić? Jechać na ręcznym? Podobno nie. Inne kobiety? też nie. Większość kobiet to Drewna bez żadnych potrzeb które potrzebują raz na kilka tygodni. Facetowi też nie zrobię dobrze w inny sposób bo uznają że jest zboczony. Wyjście jest proste i jeszcze Wam to nie pasuje.
Faceci zdradzaja tak czy siak. Kobieta moze byc mis swiata a jesli ma faceta babiarza to i tak to nic nieda. Jesli facet byl wierny bo takie ma zasady to wierny bedzie, nawet przez okres ciazy.
Mężczyźni to zdradzają cały czas XDD większości nie wystarcza jedna dziewczyna, bo oni muszą się nimi zabawić
Dopisano wygrane Lotto Plus - brak głównej wygranej
Prosta rada dla kobiet: Nie wypuszczajcie faceta z domu z pustym żołądkiem i pełnymi jajami...od czasu do czasu pozwól mu się spotkać z kumplami i daj czas na jego/wasze hobby. Będzie nosił na rękach a na inna nawet nie spojrzy...chyba że na tyłek albo cycki, ale taka już natura łowcy
3 255 413.
OK. To sa porady dla niewielkiego procenta kobiet, powiedzmy wielkomiejskich wyksztalconych i fizycznie atrakcyjnych, a wiekszosc to przeciez slabo wyedukowane kobiety pracujace fizycznie ktore obracaja sie w innym towarzystwie, zyja w innym swiecie i precentuja inny swiatopoglad. Jak niby laska ma imponowac swoim "zajefajnym" zyciem na tasmie na 3 zmiany albo w sklepie 12h za grosze facetowi ktory po ciezkiej robocie przychodzi wieczorem i jedyne co sie dla niego liczy to 2 piwka i lodzik ? No i wreszcie - najwieksze problemy z zatrzymywaniem facetow maja nieatrakcyjne laski albo dzieciate, bo faceci takie zaliczaja co najwyzej i wtedy zadne rady nie pomoga.
Cześć
Co rabicie?
Witam
Arczi dziś chyba były 2 liczby w mini z tego co pamiętam. Niedługo sprawdzę kupon.
MW
Dopiero wszedłem do domu
Ale numer
Za długo pracuję
Arczi miałeś coś?
Nie ma tu Arczi?
Wezmę sobie kompot truskawkowy
Zjem truskawki z kompot będzie delikatna kolacja
3 255 424 TAK LICZBE 1 jako pewniaka i reszta wszystko obok ale jak znam zycie jutro brano beda wszystkie co skresle na 14 mini nie wysłalem wcale zrezygnowalem na poczet 1 wiecej multi na 7/7
a jak tam u ciebie poszło?
a jak tam u ciebie poszło?
3 255 415R3dma masz chyba racjez tym co piszesz strzał w sama 10
sebastian jestem wlasnie teraz wszedlem i przeczytalem co napisales tez niedawno wrocilem do domu z kolektorki
co za pech, mialem euromelon 17,28 a weszlo 17,29 i 500 zl baj baj
zgrywus przyszedlem z kolektory po 22,10 do domu dopiero bo kolektora umnie jest do tej godziny otwarta jeszcze a liczby dopiero teraz przegladam
Arczi
Zgrywus wszystko czyta
tip warty 500 zl za kazde 7,5 zl nie dziekujcie czarodziejowi
zgrywus nigdy niegram z dnia na dzien tylko zawsze ide do kolektory wtedy kiedy mam cos wyslac czyli w biezacym dniu , np jutro bede wysylal liczby ktore dzis sobie zatypuje i jutro przed losowaniem je dopiero wysle rozumisz nie inaczej
Od kolektorki napisał więc mógł też być u niej w domu. Nie koniecznie wtedy puszczał zakłady
kto chce zamienic 7,5 zl na 500 zl
takie rozmnozenia robilo sie ostatnio 2000 lat temu ponad
takie rozmnozenia robilo sie ostatnio 2000 lat temu ponad
7.5 na 500 zł a niby jak ?
nie postawisz 10 stawek chociaz , 5 kafli nie lezy na ulicy a moze lezy
megamocny masz taka opcje ze tak bedzie? no jezus tez zamieniał wode w wino , tez tak potrafisz zrobic ze za 7,50zł przerobisz na 500zł
Jak to ?
Ja mam już 111.60 zł a Ty ?
Mega ja się dopiero rozkrecam
Te 111 zł to początek tego co będzie
sebastian spokojnie niedlugo trafimy po 5/8 lub systemik w min i i bedziemy mieli po wiecej spokojnie wszystko sie da zrobic pomalutku i do celu
no wiadomo nic pewnego nie ma co sie napalac, zalecam umiarkowane granie
Teraz na dniach pokażę Ci coś ciekawszego
po 5/5 w mini mial byc niewiem skad ta 8 mi sie tu wkradla w mini
za 7,5 zl = 3 chleby za 500 zl 250 chlebow, to za malo jeszcze, trzeba wiecej chleba
Arczi i o to chodzi. Pomalutku do celu
aha mialem pytac sie grasz w ta euronie sebastian, czy dales sobie z tym spokoj
Zależy ile osób chcesz nakarmić
trzeba pomnozyc razy 1000 stawke minimum zeby miec rozmnozenie chleba
Dziś podszedł do mnie gość i był głodny. Poprosił mnie abym mu kupił coś do jedzenia. Tam był tali bar chiński i kupiłem mu takie danie z kurczakiem słodko kwaśnym z ryżem
megamocny a po ile te chlebki u ciebie sa ze za 7,50 je kupujesz i jakiej gramatury bo umnie chleb zwykly bochenek to 4zł jest tak w piekarni,
Mówił mi ze wcześniej prosił kilka osób ale nikt nie chciał mu pomóc
megamocny podales szatanska liczbe 666
taki drogi juz chleb ja biore kartonowy z lidla za 2 zl na nasze
Mega daj konkretną rade jak z 7.50 zł zrobić 500 zł a nie mydlisz oczy
To są 3 kosy
6 i 66 to może być
w piatek jedzie jeden do domu kolega a ja jade 28 i nazywam sie 17
Jutro powinny być 2 kosy
umnie duzy chleb w piekarni w mojej miejscowosci, kosztuje 4zł sredni 3,40zł mały 3zł niewiem jak w innych miejscowosciach obok bo kupuje tylko u siebiew miescie lidla umnie niema i takich duzych marketow typu tesco i inne sajest biedronka, dino i nne jeszcze
i tam chlebek tez nie jest tani, i sa 2 piekarnie tez
i tam chlebek tez nie jest tani, i sa 2 piekarnie tez
Mega to za mało
Seb a miales dzis tak
zacznij od bacha 14
zacznij od beethovena 19
ja mialem 14,19
zacznij od bacha 14
zacznij od beethovena 19
ja mialem 14,19