Wpisy 3 254 605 – 3 254 704
4 czerwca 2018 22:07 → 4 czerwca 2018 23:50, 100 wpisów
Dopisano wygrane Kaskady - padła główna wygrana w wysokości 250 000 zł !
Dopisano wygrane Super Szansa
dusia
590 zależy jaki telewizor / marka >>> bardzo stary czy nowy
Przyświeć latarką pod sporym kątem na ekran >>> jak widać treść obrazu to...
oddaj TV do dobrego servisu
Cześć
Mega mam scania dla Ciebie
kędzior wam to dobrze bo będziecie mecze oglądać ,a ja ...mój mnie na 2 telewizor nie puści bo jego piłka będzie w grze
Wygrałem dziś 3 troje w Mini
6 trójek w Mini
ulala byłem i nie ma co negocjować >>> warunki techniczne nie pozwalają na coś lepszego
naprawy tV są obecnie drogie , lepiej oddać do znajomego polecanego niż do serwisu fabrycznego bo tam Cię skrobną jak koze za obierki
dusia może padła matryca lub jej podświetlenie >>> inverter >>> a może tylko zimne luty szukaj dobrego servisu Sharpa
w lutym zaniosłem lopka do dobrego serwisu bo staną i Windows -- wyrok dysk twardy i ratowanie danych cena 650 zł , podziękowałem poszedłem do polecanego małego zakładziku 120 zł i śmigał jak nowy
Wygrałem 111.60
Dzięki Ula
Jutro scania wypłaty
Scan
więc szukaj znajomego pana Kazia który cię nie skosi za samo wejście do uznanego serwisu i to dotyczy wszystkiego , miesiąc temu wymiana tarczy i docisku w Astrze 650 zł , serwis opla chciał 870 zł
DZIĘKI wamU mnie wszystko po kolei leci ;najpierw w marcu automat ,w kwietniu blender ,teraz auto i telewizor syn wypadek miał jest po operacji
Dusia jak to mówią karta nie świnia w końcu się odwróci będzie dobrze
kędziorek mam tu takiego młodego sąsiada mieszka 2 klatki za mną ,dorywczo naprawia sobie telewizory ,poproszę go żeby zobaczył co ten telewizor boli ....
chłopak pieniędzmi nie śmierdzi ,ostatnio dałam mu 2 telewizory te kolumbryny na chodzie ,,podzespoły do komputera/ części/ które moi synowie kiedyś pokupowali ...
sebastian
{27} wydaje sie pewniakiem na jutro , pożyjemy zobaczymy do zawtra
Umnie a MM Z 2/7 I 2/5 MINI
Dzięki Arczi zagrałem system 7 liczb
Miałem też 12 a wylosowane 13 miałem 22 a wylosowane 21
Byłem blisko
no sebastian ja w mini trafilem 21,29, a dałem takie liczby 12,14,21,29,31 a tu wylosowali 11,13,21,29,24 patrz jak bylem blisko 45 w mini
ale coz dzis sie niepowiodlo nawet w mmultiego bo tylko z 7 trafilem 2 numery resztawszystko obok
ale coz dzis sie niepowiodlo nawet w mmultiego bo tylko z 7 trafilem 2 numery resztawszystko obok
Miałem o 14:00 6/10 piętnasty już raz to co z profilu to i w realu.. ten zakład ma potencjał tak myślę a z drugiej strony to nic niema tylko mnie denerwuje...
Użytkownik romano23 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Witam wszystkich wygranych przegranych i tuch co nie stawianych
Dałem scan w profilu
Może jutro będzie 5/5 w mini
Mega ja już mam 111 zł staraj się
no staraj sie, zebys wygral czerwiec i nie bylo 2 do 0 dla mnie
ja w te lato potrzebuje wygrac mln zl na dom w gdansku
10/10 za 10 zl
10/10 za 10 zl
Mega sam wymyśliłem
Chcesz mieszkać w Gdańsku ?
Mega jak będę się starał to nieaż ze mną szans
Nie masz