Wpisy 32 545 – 32 644
9 listopada 2008 00:28 → 9 listopada 2008 13:18, 100 wpisów
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
czy Wy naprawdę nie widzicie, że edi8 celowo robi szum wokół własnej postaci ? celowo nakręca i prowokuje, przecież im większe nim zainteresowanie, tym więcej ludzi przeczyta dla kogo pracuje i jaki jest jego cel, a czyż nie to jest istotą reklamy ? sam pisze, że Fortuna ma najwyższe kursy, więc dla kogo pracuje ? jedyny sposób na niego, to przestać odpisywać na jego zaczepki, przestać interesować się jego osobą, czasem mu sięuda i ktoś mu za coś podziękuje,ale jakoś tak zawsze ktoś nowy jest i nie doświadczony, trzeba tylko od czasu do czasu ostrzec przed nim i tyle :-) zaprawdę powiadam Wam, nie dajcie się prowokować :-)
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
[WPIS SKASOWANO]
Witam.Szukałem stronki o numerkach i widzę,że dobrze trafiłem-wszyscy się tu pie... .
isz byle co , czyli nawet to samo co dotąd - ale pisz , pisz!
Jest kapitalna sytuacja , tylu frajerów w jednym miejscu ta strona NIGDY jeszcze nie miała:
"malagorzka" (qrew)
"kogucik19" ( buc )
"GROM" ( wygrzmocony )
"maras" ( pyra ćpun )
"ERO_666" ( qtas )
itd.itp.
fajne z was towarzycho,mogę dołączyć?
Jest kapitalna sytuacja , tylu frajerów w jednym miejscu ta strona NIGDY jeszcze nie miała:
"malagorzka" (qrew)
"kogucik19" ( buc )
"GROM" ( wygrzmocony )
"maras" ( pyra ćpun )
"ERO_666" ( qtas )
itd.itp.
fajne z was towarzycho,mogę dołączyć?
Teraz poważnie o czym piszecie?
Ograniu w totka czy o graniu w hu..., ciuciubabkę.Pozdrawiam.
Ograniu w totka czy o graniu w hu..., ciuciubabkę.Pozdrawiam.
Pasko!
Zrób coś z tym czatem.
Wywal te dwa 'cietrzewie" na zbity pysk.
Chamstwo i nic więcej.
Zrób coś z tym czatem.
Wywal te dwa 'cietrzewie" na zbity pysk.
Chamstwo i nic więcej.
NA dzisiaj numerki te co zawsze
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80
Na dowód, jak kredyt. A co.
15,17,20,21,33,35,44,59,71,80
Na dowód, jak kredyt. A co.
WITAM!CO ZA CISZA CHYBA DOPIELISCIE SWEGO.BO ILE TO MOŻNA NIE REAGOWAĆ NA OBELGI.SKĄD URWAŁ SIĘ TEN EDI8
witam..
Czy moze mi ktos grajacy w totomixie ,napisac o mozliwosciach grania u nich na liczby ktore nie wejda w multi..Dokladnie chodzi mi o mozliwosci zawracia zakladu..tzn czy mozna grac systemem np 3/6 czy tylko zakladem prostym 3/3..Oraz ile maxymalnie liczb mozna typowac..
pozdrawiam
Aska
Czy moze mi ktos grajacy w totomixie ,napisac o mozliwosciach grania u nich na liczby ktore nie wejda w multi..Dokladnie chodzi mi o mozliwosci zawracia zakladu..tzn czy mozna grac systemem np 3/6 czy tylko zakladem prostym 3/3..Oraz ile maxymalnie liczb mozna typowac..
pozdrawiam
Aska
EDI8!TY BEZ WINY TO NIE JESTES PO CO TE WYZWISKA JAK MASZ COS DO POWIEDZENIA NA TEMAT GIER LICZBOWY TO PISZ A WYZWISK ITP.NIE PISZ A JAK KTOŚ ZACZNIE TO NIE ODP. NA OBELGI JAK JESTEŚ INTELIGENTNY TO USTĄPISZ.
witam panie pasko
czy tych paru nieudaczników którzy zaśmiecają chat swoimi żygowinami musza tu być znam ja takowych mocnych w gębie którzy w barze sie popisywali mordą i swoją siłą zaczepka z ich strony konczyła sie dla nich tragicznie dostawali w morde i o ziemie padali ze złamaną szczeną albo nosem,nigdy nie zapomnę tych zdziwionych ryjów którzy mysleli że ich koń kopnął
czy tych paru nieudaczników którzy zaśmiecają chat swoimi żygowinami musza tu być znam ja takowych mocnych w gębie którzy w barze sie popisywali mordą i swoją siłą zaczepka z ich strony konczyła sie dla nich tragicznie dostawali w morde i o ziemie padali ze złamaną szczeną albo nosem,nigdy nie zapomnę tych zdziwionych ryjów którzy mysleli że ich koń kopnął
kiedyś to tu było fajowo,można było poczytać ciekawe żeczy na tematy gier liczbowych,a teraz???...
to sie nazywa frustracja przegrał, gosc troche grosza i próbuje odreagowac ,dziecinada
szanowni wdomach jesteście dołowani to na mini,ani na forum nie plujcie na nikogo,bo to nie tędy droga.Słońce świeci codziennie tylko chmurki go zakrywają.
dzieki Edi :) wszystko juz wiem ..
Wczoraj na 16 wytypowanych liczb nie weszlo 15 wiec moze dzis czas sprobowac zagrac realnie ( niekoniecznie na tak duza ilosc )
pozdrawiam
Aska
Wczoraj na 16 wytypowanych liczb nie weszlo 15 wiec moze dzis czas sprobowac zagrac realnie ( niekoniecznie na tak duza ilosc )
pozdrawiam
Aska
tak Edi ..wiem ze kursy sa byle jakie i nie ma co liczyc na wielkie wygrane..jednak lepsze 10zł dziennie na plusie niz na minusie w totku;)nie pozostaje nic innego jak sprobowac tych prostych zakladow z zachowaniem zdrowego rozsadku..
pozdrawiam
pozdrawiam