Wpisy 3 254 431 – 3 254 530
4 czerwca 2018 18:52 → 4 czerwca 2018 21:30, 100 wpisów
Zawzięte to
Uparte to
Złośliwe to
Uparte to
Złośliwe to
jacekkowal za tekst 3 254 412.
jestss spoko dzieki
jestss spoko dzieki
Zawzięte jak Mół
3 254 424 to dobrze emerytko, i tak trzymaj dalej
Lepiej zawzięte,uparte złośliwe niż głupie i żadne posłuchu.
Muł
arczibalik73, a zawsze pisałeś żeś spokojny człowiek , to z tą kartką to jakiś afront
Arczi zgadzam sie z Tobą o tym co pisales,mimo ze znowu nie zwykle obszerne teksty piszesz
Guru kazał i się posłuchał
zalatuje ulicą .....
3 254 408. makler tak obiecałem i slowa dotrzymam napewno spokojnie ale to obiecalem zgrywusow nie tobie, wiec oco ci chodzi szukasz zaczepki co?
Ok ja idę a Wy spokojnie nie kłócić się . Przyjaźń i miła atmosfera dodaje energii do typowania z sukcesem
Idę teraz do Fioletowej Budki
Puszczę Mulatkę i mini
I będę myślał o zielonej która jest miła i sympatyczna
Johno oby było 5/5
Zobaczymy będę się starał
Krasnalek jaka promocja?
Promocja na maski ?
A Wy wszyscy chodzicie na codzień w maskach ?
Fioletowe maski nosicie ?
makler tu sie niema co komu podlizywac niczym bo i tak tu nic nie wskurasz. to ze ja pisze duzo i rozwiezle to tez wiem i staram sie dlatego tez i streszczac lub wcale nic niepisac na glownym czacie, wiesz makler my tu nie mamy czata jeszcze innego ukrytego jak na innych stronkach sa, gdzie mozna pisac o w szystkim,co kto chce tu jest ogolny czat i wszyscy pisza o czym chca, nikt do nikogo niema zadnych o nic pretensji a ty zawsze sie czegos mnie czepiasz od samego poczatku, kiedy tu tylko zaistnialemm na tej stronce powiedz mi dlaczego tak robisz? czy nielepiej zyc w zgodzie i razem typowac liczby bez jakis tam zaczepek kogokolwiek i niedomowien moja wada w zyciu jest jedno za duzo gadam i za duzo pisze inic nato nieporadze juz niepodoba ci sie to nieczytaj co pisze
Taki kolor maski jak Budek w których się puszcza kupony ?
dobra ale teraz juz koniec dlugich tekstow z mojej strony wiec co propunajecie na wieczorne losowanie ? jakie liczby i do czego do jakiej gry prosze o swoje propozycje kto i co obstawia jakie liczby
dobra... z grupy cyfr : 5,14,15,27,28,37,42,48,55,56,62,70,72. wybieram .....4,15,24,28,36,44,55,72
makler dlaczego zlikwidowales swoja KG ? boisz sie aby ktosc ci cos tam nie napisal słow prawdy ? dlatego pisze tu na czacie jesli ktos niema KG
Krasnalek nie ma narazie promocji trzeba czekac az ts cos wymysli
jacek kowal zycze ci aby te liczby ci weszły wszystkie i zycze wysokich wygranych
13 55 70 puszczone mam na dziś
3 254 476 krasnalek
36 tyle muszą zapłacić za 4/6 regulamin
Nie lepiej grać w mini
3 254 474.makler
sebastian jestes?
dopiero weszłam
Witka ponownie...za 4\6 w duzym to jaja robia...nie dziwie sie ze wola multi....nawet jak odpady maja bo 3\6 ciezko trafic a 4 jeszcze trudniej
Muszę luknac
Krasnalek
Widziałam
Widziałam
Gryksio k.7 chcesz
Co masz?
To co chcesz ode mnie
Guwkie mi zawracas
To ci pa