Wpisy 3 254 231 – 3 254 330
4 czerwca 2018 15:33 → 4 czerwca 2018 16:45, 100 wpisów
Aby dobrze i uczciwie
angierski
Powodzenia.
Powodzenia.
Nic im nie licz tylko wypłać to co uzgodnileś
Jak im dasz tysiąca na szczęście na pewno nie będą oburzeni
Chociaż 1000 zł to 40 Kuponów Eroiny
Jak tam chcesz
Zostanie im na jedzenie i paliwo ?
Daj im tyle ci uzgodnione
To będą szukali następnej pracy
ci co maja takie wielkie domy to musza sporo zarabiac i wydawac na takie czy inne renowacje
a jeszcze stawiaja sobie kute ogrodzenai i inne stylowe rzeczy marmurowe parapety itp takie rzeczy sa drogie
no dobra czekam na te mistrzostwa swiata
a jedna baba juz chce sie do mnie przeprowadzic po remoncie
a jedna baba juz chce sie do mnie przeprowadzic po remoncie
oni nie zarabiaja oni okradaja nas zwykłych ludzi dajac nie godne pensje
https://youtu.be/XXdIjvZayGo
no a szczerze mowiac to zarabiaja na takich ludziach bo jak komus sie nie podoba to out
tak jestem teraz sebastian wal smiało
no widzisz u mnie podobnie
powiedzialem ze malo zarabiam - a on powiedzial a w swietokrzyskim to wiecej pan nie zarobi
powiedzialem ze malo zarabiam - a on powiedzial a w swietokrzyskim to wiecej pan nie zarobi
emi - też czytałaś, o "lewych" DEKARZACH, jak widzę ?
http://www.dom.eussmeus.ovh/07/re-uwaga-falszywi-dekarze-udajacy-wegrow/
a rozmnożyło się TO jak gry w teesie
tak dla polakow niema pracy w polsce nigdzie a dla ukraincow, madziarow jest i piprza ze niema rak do pracy,, ja szukam pracy , robert szukka pracy i wielu tez moich innych znajomych, tez czego nam nie s niezatrudnia a z innych panst zatrudniaja i piptprza glupoty, teraz zobaczycie jak beda nadal klamac ze bezrobocie juz spadlo do 1% poniewaz duzo ludzi wyjedzxie za granice do pracy, i tu nikt niezostanie, bo jak niechca dac nam polakom zarobic to niech pracuja inne narody, ciekawy jestem kto bedzie pracowal jak ukraince wyjada do domu, chyba przedszkolaki i dzieciaki ze zlobkow,, tym co daja teraz po 500plus
angierski
oj tam ,oj tam - najważniejsze że jesteś zadowolony z ich usługi
nie wyszukuj po słowach kluczowych
->> rynny 200 zł oszustwo oszuści złodzieje wymiana rynien tanio
oj tam ,oj tam - najważniejsze że jesteś zadowolony z ich usługi
nie wyszukuj po słowach kluczowych
->> rynny 200 zł oszustwo oszuści złodzieje wymiana rynien tanio
Robal_36 zobacze ile wezma ale pewnie taniej niz polak by to zrobil
chociaz nie bylo podkladowki ale mialem podklad wczesniej no dobra byle by dobrze wygladalo juz mi te remonty zbrzydly
kiedyas tusk powiedzial takie slowa ze sprawi tak ze po likwiduje URZEDY PRACY BO NIE SZUKAJA LUDZIOM PRACY, I ZE TYLKO ONI MAJA PRACE A NAROD MAJA W D..... NIESTETY NIE ZLIKWIDOWAL TYCH PRZEDSIEBIORSTW DALEJ TAM SIE PASA NA STOLKACH, I DALEJ NIC NIEROBIA, JESTEM TAM CO MIESIAC ina wizycie i co miesiac dostarczam im liste zakladow gdzie bylem i szuklem pracy, bo taki pajac z rzadu wymyslil jakies taw 3 progi grup ludzi poprpostu hanba i wprowadzil takaie glupie reformy, ze szkoda gadac , ja szukam sobie sam pracy na wlasna reke, przez 6 lat ostanich posredniak niezaproponowal mi anie 1 oferty pracy, a chwala sie wszedzie w mediach ze bezrobocie spada, tak coraz wiecej ludzi emigruje z tego chorego kraju gdzie tylko wszystko robi sie dla dzieciakow i nikogo wiecej emerytow maja tez w dupie, daja snmieszne podwyzki raz w roku, a sobie wala kabze, nagrody i nne profity, juz im sie calkiem dw dupie po przewracalo, dlatego trzeba ich tez zmienic, jak najszybciej albo ukrocic kase nie tylko na 500+ ale tez i sobie moze dposlowie by sie tak zrzekli swoich diet poselskich i zmniejszyc im pensje, jesli polak wedlug nich moze przezyc za 200 zl czy 549 zl to czego oni tak niezyja tylko zarabiasja krocie, a narod mamia glupotami,
ja powiedzialem w urzedzie pracy ze sam sobie znajde i tak do tej pory bylo
arczibalik73 tak naprawde to w tych urzedach to nci nie robia tylko wykonuja swoja rytunowa prace, praktycznie jesli chcesz miec lepsza prace musisz sie starac sam, oni ci zaproponuja to co innym - a jeszcze w niektorych robotach to po kosztach przyjmuja a najlepiej ukraincow normalnie paranoja
nie smiejcie sie z roberta ze tak napisal gosciu moze sie tez i zalamac psychicznie i moze i tez tak zrobic ludzie juz nie moga wytrzymac tych obiecanek i xczekaja z nadzieja ze sie uda gdzies zaalapac dio pracy czekasz i czeskasz na odpowiedz z danego zakladu a tu nic i tak mozna czekac do usranej smierci, az jakis pradowaca zadzwoni do ciebie , poprostu hanba i tyle, a pracodawcy wola wlasnie ukraincow bo oni niechca zarobic jajk polak, on sie zadowoli mniejsza stawka, to wstyd aby polak w wlasnym kraju niemogl pracowac i zarobic choc te 2000zł , juz nie mowiac jak niektorzy zarabiaja po 5000tys zł , ja gdybym byl troszke zdrowszy to juz dawno bym olal ten kraj i wyjechal gdzies na zachod a tu bym nawet niechcial spojrzec w ta strone na ten kraj nedzy i obludy,
no taka prawda.. to co napisales, polak pracodawca nawet jak zarobi duzo na pracownikach to wysrubuje tak pensje ze praktycznie na zachodzie 3-4 razy wiecej zarobi, ja bym tez chetnie wyjechal na zachod ale do fizycznej pracy raczej sie nie nadaje wiec pozostaje mi szukac pracy w tym chorym kraju
wogole te rozdawnictwo pieniedzy jest dobre z jednej strony tylko - bo jak by byly w budzecie to by rozkradli
a co do roberta to sie mu wcale niedziwie bo tez szukam pracy, i jak narazie to czarno to wiidze ,ale sie nie zalamije i wieze ze nie dzisiaj to jutro moze cos sie zmieni dla mnie na lepsze i bede szczesliwszy, grunt to sie niezalamywac i i dazyc do wyznaczonego celu, wokol mnie jest duzo firm korporacji miedzynarodowych i roznych zakladow, sa tzw strefy ekonomiczne itd ale wszdzie wola ukraincow bo im nietrzeba duzo placic, a ja jak pojde i pytam oprace to dlamnie niema, szkoda gadac poprostu zenada i nic pozatym, a rzad tylko pomaga i daje na 500+ inic wiecej i tym sie podniecaja ze co oni nierobia dalej sa wz reaka w nocniku jak byli ddotad i nigdy tu niebedzie dobrze w tym kraju jak niewezma sie za godne reformy i niezaczna o wszystkich dbac mojej bylej panienki siostra mlodsza postarala sie o 6 dzieci ma teraz 25 lat i i kasiora jest co miesiac 2500 tys zł co miesiac za nic, porzucila prace bo poco jej pracowac jak kase dostaje za darmo, i tak jest w wiekszosci polskich rodzin, rzad tworzy jeszcze gorasza patologie niz byla dotad, bo w takich rodzinach co idzie na dzieci to idzie a co na przelew to juz inna bajka, jest, patlogia szerzy jeszcze wieksza patologie gdzie byl alkohol w rodzinie tam nadal tak jest,nic sie niezmienilo na lepsze tylko zmienaja sie slupki i kasa w rzadowych kieszeniach tych oslow z wiejskiej i nic pozatym, a ty polaku jak masz uj to kombinuj , o d tak jest
W miejscowości Zamoustne padła wysoka wygrana w zdrapce PENSJA
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki