Wpisy 3 253 987 – 3 254 086
4 czerwca 2018 08:28 → 4 czerwca 2018 12:24, 100 wpisów
Ok idę na dwór będzie się lepiej myślało
Miłego dnia i wygranych
Wirtualna społeczność może przyczynić się też do obniżenia samooceny, ponieważ napotkane w sieci ataki niosą poważne konsekwencje w realnym życiu dla doświadczającej ich osoby
Te negatywne skutki ukazują nam, że w sieci nikt nie może czuć się bezpiecznie
Wielką wadą, choć w niektórych aspektach też i zaletą, jest anonimowość człowieka w sieci. Jest to tak naprawdę jedynie pozorna anonimowość, Cyberprzemoc to
powtarzające się umyślne działania sprawców, takie jak prześladowanie, zastraszanie, nękanie i wyśmiewanie z wykorzystywaniem Internetu i narzędzi elektronicznych, m.in czatów, witryn i forów dyskusyjnych, naruszające prawa lub dobra osobiste osób, a także wywołujące cierpienia i krzywdy moralne
Reasumujac :
Organizowanie się w wirtualne społeczności może dostarczać nam nie tylko rozrywki, ale także ułatwić funkcjonowanie w codziennym życiu. Możemy otrzymać wiele szybkich i pomocnych rad udzielanych przez, tak naprawdę, obce dla nas osoby nieoczekujące w zamian żadnej rekompensaty
Organizowanie się w wirtualne społeczności może dostarczać nam nie tylko rozrywki, ale także ułatwić funkcjonowanie w codziennym życiu. Możemy otrzymać wiele szybkich i pomocnych rad udzielanych przez, tak naprawdę, obce dla nas osoby nieoczekujące w zamian żadnej rekompensaty
Dziękuje Panie psorze R3dma6 za wykład jak miło że pan już skończył z następnym wykładem tego rodzaju proszę wrócic za 100 lat
Prostą drogą do uzależnienia od Internetu jest korzystanie z niego. Osoba uzależniona spędza w sieci coraz więcej czasu, rezygnując z innych form życia, co może powodować zaniedbanie życia rodzinnego, zawężenie zainteresowań, brak troski o własne zdrowie a nawet i utratę pracy.
liczby hm tak kresle je w TS jak jestem na miejscu i wypełniam blankiet
Marnujesz się tu mędrcy są na innych stronach tu ich nie ma nie zaglądają trochę ze schizowani
Wlasnie dzis bo ograniczam net do minimumwczoraj juz po 22 nie zagladalem tylko spisalem totek i jakis wpis na multi kulti
co do liczb to mam profil jak bys nie wiedzial ,ba nawet mam podane typy nie jak wiekszosc medrcow na tej stronie
Obecnie możemy zauważyć zwiększoną aktywność ludzi w Internecie. Wielu nam nasuwa się pytanie ilu z nich tak naprawdę zachowałoby się podobnie w realnym świecie?
Zresztą dawno skończyłem z netowymi znajomościami netowymi w realu a fajne kobitki się poznawalo w realu
dla maniakow internetowych dla wypełnienei czasu kupa ciekawych tematow
polecam Damian jest niezły gosc iu
polecam Damian jest niezły gosc iu
https://www.youtube.com/watch?v=ulFjrB6MpPA
Anna tez jest niezła dla sikorec tez cos mam
Anna tez jest niezła dla sikorec tez cos mam
witam
W miejscowości Skierniewice padła wygrana 710 680,20 zł w grze Multi Multi
Zobacz wszystkie wysokie wygrane
W miejscowości Namysłów padła wygrana 273 699,80 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Nowe Skalmierzyce padła wygrana 128 180,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Gołkowice Dolne padła wygrana 128 180,30 zł w grze Mini Lotto
W miejscowości Szczecin padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Warszawa padła wygrana 10 000,00 zł w grze Keno
W miejscowości Łuków padła wygrana 100 000,00 zł w grze Super Szansa
W miejscowości Lidzbark padła wygrana 1 079 303,80 zł w grze Eurojackpot
Siedzi facet w barze i w pewnej chwili wchodzi piękna dziewczyna. Facet myśli jak by tu do niej zagadać.
Długo myśli, myśli, próbuje wymyślić coś oryginalnego.
Nagle ona wstaje i wychodzi.
Facet załamany chce wybiec za nią, ale tak mu się głupio zrobiło.
Boi się, że już nigdy jej nie zobaczy...
Aż w końcu ona wraca.
Okazało się, że poszła do łazienki.
Facet dalej kombinuje, jak by tu zagadać.
W końcu uznał, że podejdzie i powie to, co mu ślina na język przyniesie, może się uda.
Wstaje, otrzepuje się, pięknym krokiem podchodzi do dziewczyny, uśmiecha się, skłania szarmancko i pyta:
- Sra*aś?
Długo myśli, myśli, próbuje wymyślić coś oryginalnego.
Nagle ona wstaje i wychodzi.
Facet załamany chce wybiec za nią, ale tak mu się głupio zrobiło.
Boi się, że już nigdy jej nie zobaczy...
Aż w końcu ona wraca.
Okazało się, że poszła do łazienki.
Facet dalej kombinuje, jak by tu zagadać.
W końcu uznał, że podejdzie i powie to, co mu ślina na język przyniesie, może się uda.
Wstaje, otrzepuje się, pięknym krokiem podchodzi do dziewczyny, uśmiecha się, skłania szarmancko i pyta:
- Sra*aś?
Matka namawia syna:
- Proszę Cię - idź do kościoła.
- Nigdy tam nie byłem!
- Idź - będzie dobrze.
I poszedł. Wrócił z podbitym okiem:
- Synku, co się stało?
- A więc to było tak - uklęknąłem, patrzę a przede mną klęczy kobieta. Do d**y jej weszła spódnica. Więc ją wyciągnąłem. A ona mi trzask w oko. Już nigdy więcej nie pójdę do kościoła.
Jakiś czas minął, matka znowu:
- Synu, idź do kościoła
- Nie
- Ale tym razem będzie dobrze
No i poszedł. Wrócił - drugie oko podbite.
- Synku, co się stało?
- A więc - klęczę a przede mną ta sama kobieta i to samo - do d**y jej weszła spódnica.
- Zrobiłeś to samo?
- Nie - obok mnie kucał inny facet i jej wyciągnął tą spódnicę.
- To w takim razie dlaczego ty dostałeś?
- Bo wiedziałem że ona tak nie lubi i wcisnąłem jej spódnicę z powrotem.
- Proszę Cię - idź do kościoła.
- Nigdy tam nie byłem!
- Idź - będzie dobrze.
I poszedł. Wrócił z podbitym okiem:
- Synku, co się stało?
- A więc to było tak - uklęknąłem, patrzę a przede mną klęczy kobieta. Do d**y jej weszła spódnica. Więc ją wyciągnąłem. A ona mi trzask w oko. Już nigdy więcej nie pójdę do kościoła.
Jakiś czas minął, matka znowu:
- Synu, idź do kościoła
- Nie
- Ale tym razem będzie dobrze
No i poszedł. Wrócił - drugie oko podbite.
- Synku, co się stało?
- A więc - klęczę a przede mną ta sama kobieta i to samo - do d**y jej weszła spódnica.
- Zrobiłeś to samo?
- Nie - obok mnie kucał inny facet i jej wyciągnął tą spódnicę.
- To w takim razie dlaczego ty dostałeś?
- Bo wiedziałem że ona tak nie lubi i wcisnąłem jej spódnicę z powrotem.
Wchodzi facet do sklepu zoologicznego i mówi:
- Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.
- Stepujący żółw?! O Boże! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
- Chciałbym kupić tego żółwia z wystawy, który stepuje.
- Stepujący żółw?! O Boże! Zapomniałem wyłączyć grzałki do piasku!
forsami
wczoraj tylko 4/10
do losowania
no ,chociaż zwrot jest,ale i tak do bani ...auto muszę naprawić ,a ts gra z nami w bambuko
Aaaaa, to ciekawe - jakie macie blankiety do mm ? odwróciłem "swój", a tam
w p.4 - wysokość wygranej, w tabelce, przy 10/10 dalej świeci
+ bonus
nie nadążają
sami za sobą
w p.4 - wysokość wygranej, w tabelce, przy 10/10 dalej świeci
+ bonus
nie nadążają
sami za sobą
siem dotam
jak sądzisz - jaką padakę zaliczą w ilości punktów kolektorskich po wejściu w net ?
jeden maleńki jakby plusik widzę - e'losy - nie bedą dystrybuowane wg geolokalizacji tajemniczych i kryterium wycofania ze sprzedaży nie będzie doprowadzać do wnerwu -
- przedwczoraj bodaj w "swoim" punkcie, chyba prawie tylko ja, brałem krzyżówkę za 3 zeta, a odbiłem się od : "już zwróciłyśmy" i dooooopa
czyli - prawie, jak zawsze
jak sądzisz - jaką padakę zaliczą w ilości punktów kolektorskich po wejściu w net ?
jeden maleńki jakby plusik widzę - e'losy - nie bedą dystrybuowane wg geolokalizacji tajemniczych i kryterium wycofania ze sprzedaży nie będzie doprowadzać do wnerwu -
- przedwczoraj bodaj w "swoim" punkcie, chyba prawie tylko ja, brałem krzyżówkę za 3 zeta, a odbiłem się od : "już zwróciłyśmy" i dooooopa
czyli - prawie, jak zawsze
oj sporo, sądzę że będą kasować te swoje super punkty w perelowskich kioskach ruch , szkoda kosztów
Przez pół godz. w Keno,będą losowali:30ki,kto chce ,niech skorzysta
te swoje, gdzie kolektorzy są na etacie, wpadają w pewną nerwowość, ale jakoś będą funkcjonować
ale te prywatne - ojjjj, jak na opłaty za prąd nie będą wyrabiać - oj, będzie się działo
ale te prywatne - ojjjj, jak na opłaty za prąd nie będą wyrabiać - oj, będzie się działo
Brjan
za 5/5 w mini.
za 5/5 w mini.