Wpisy 3 251 607 – 3 251 706
2 czerwca 2018 07:23 → 2 czerwca 2018 10:03, 100 wpisów
Doktor od 7 boleści, co rozwiążesz , chyba tylko sznurówki w butach
Zaczynają się morderstwa polityczne,lewackie ś***a sowieckie,zamordowali radnego z Głogowa.
Wykrył kilka afer lewaków.Radny był z PiS-u
Wykrył kilka afer lewaków.Radny był z PiS-u
Komenda dał się wmanipulować,Gazecie Wyborczej Michnika i najeżdża na Lecha Kaczyńskiego
i ministra Ziobro,dal się zfrajerować
i ministra Ziobro,dal się zfrajerować
Putin jawnie atakuje Polskę,twierdzi że zaatakuje Polskę pierwszą
Nie damy:ruskim kraju naszego,nie damy pogrześć wiarŻeby Polska,aby Poska,była Polską
Witkagalik doktornie psujcie ładnej sobotyna dziś 5 dziesiątki i dwudziestki
Witam!----Wysokich Wszystkim
U niektórych mózgi mniejsze od kulek do Losowania
Gryks a gdzie typowanie?
O której
Na lepsze Krążenie
Trza zjeść coś nie coś poczytać pośmiać się do 14h mam czas gdzie mi się spieszy
W biedronce byłeś
Na lepsze krążenie to małe co nie co z rana odrazu i humorek lepszy nawet samemu
Yhy.jasne
Jutro czynne
Wczoraj 5/7 wiec 20zl mam
W mini nic tym razem.ale mam puszcze parę zakładów na 2losowania
to prawda .niech się wietrzy co nie co
Mini mam z machiny
Mam z maszyny ale teraz w pracy jestem a kupony w domu
Ale swoje może dam 12.16.23.27.29.42
23.27
29.42
46
23.27
29.42
46
34 od wczoraj lata.może by ją gdzieś upchnąć
?
?
Gołe 40?
Tez tak może być. Mm mam już na 14.wiec pomyślę na 21 coś
ja wole dumac z losowania na losowanie chyba ze mam 2 zmiane czy 1 i nie mam jak wyslac to cos tam dam lub wysle na 2 losowania
tomi w sumie masz racje ale w pewym wieku role sie odwracaja i od 40 stki lepsza nastka
tomi wczoraj ładnie kolumbia grala z egiptem remis co prawda 0-0 ale ladnie
Cześć.
Co jest z kumulacją multi??????
Co jest z kumulacją multi??????
aczkolwiek jak nie myle nickow byles w tym czy w tamtym roku blisko 9/10 w stalych miales
dobra bede zioral.......... zdeka jasne swiatlo w lodowce trza isc do bidry cos typnac multi tyle mozliwosci bez trudnosci wiec moze dzis na 14h 1x10 1x8 stawka razy 2
mam zaledwie 20 liczb wybranych do ewentualnej selekcji losowanie bylo dziwne w multi wieczorem nie ma co na sile pojdzie mi szybcjej zabawa z ts na 14h niz myslalem
nie ma nikogo wszyscy zarowno sledzacy stali bywalce wsrod nich goscie nie majacy tu konta z tp szukaja fajnych liczbek do zabawek ts mam juz co chcialem do 1x10 1x8 stawka x2 zostawie liczb 30 i ide jak bede to bede tylko skresle cos jeszcze popatrze typne i ide milego sledzacy goscie z tp a co tam niech stracepaaa
Paa
I leżenie
https://sphoto.nasza-klasa.pl/53131998/16281/main/d97640d59f.jpeg
serio to od braku WF w szkole czlowiek przesiadl sie na komputer
kiedys to dobrze biegalem i cwiczylem na silce mialem same miesnie
teraz jak pracuje przy kompie siedzac to mnie ledzwie napierd....
no i tyle chcialem powiedziec ze nalezy sie oszczedzac bo potem z wiekiem moze byc za pozno
w kazdym razie trzeba szybko wygrac zeby jeszcze przez duza czesc zycia sie nacieszyc
typniete skreslone mozna isc sie puscic 1x10 1x8 stawka x2 2 mini 1 lotto z pluszem nie ma co patrzec w profil same obokipa