Wpisy 3 251 473 – 3 251 572
1 czerwca 2018 22:30 → 2 czerwca 2018 01:26, 100 wpisów
Zbigniew ktoś trafił 10/10 z godziny 14:00 zobacz na wyniki to chyba Q. A...logiczne że Bonus jest zgarnięty...a nie tu dalej że Bonus Bla bla bla tyle tysięcy do wygrania da no bo jak widzę taką fuszerke..to odrazu..
Ula 77 nie było to fakt
oblukałem mapki ładne liczbusie się szykują na jutro , będą łowy
Pasko masz żonę
Dobranoc Alfa
Zbigniew co u Ciebie ?
W Eroinę wygrałem 32.40
wieczorem bonusa bralem na takie
2,78 6,11,66 19,74 43, 29,34 tylko ze nie ma bonusa
2,78 6,11,66 19,74 43, 29,34 tylko ze nie ma bonusa
Nie jestem zonaty jak Pasko
Zbigniew nie masz żony?
Zbigniew a szukasz żony?
Gdzie poco
Po to żeby ją nosić na rękach
Gotować jej obiady
pyskate dzieci odnosza najwieksze sukcesy finansowe, chyba bylismy za spokojni
Kupować prezenty
Dogadać
moj najmlodszy brat pyskowal jak byl maly i teraz w wawce w ofisie juz ponad 6 tys na reke i rosnie maly pyskal
juz przestal pyskowac ale ma bardzo pyskata dziewczyne jedynaczke, szok
jeszcze gorsza ale narazie zarabia mniej
jeszcze gorsza ale narazie zarabia mniej
Angielski będziesz mieszkał w walce ?
Warszawie ?
Jesteś?
egipt-kolubia- 0-0 70 minuta kolumbia zagra z polaczkami w 2 meczu ms w rasyji
łot ale huknęło , jasno się zrobiło , wyłączam się bo mi sprzęty popali , raz już w czasie burzy poszedł router i karta od internetu w kompie
wizir może w oba
wizir może w oba
Cos sie maskuja nasi przeciwnicy...20,22,23,24,25,26,27, jakbym gral
14,46,74 multi to fajna zabawa, szkoda ze ciezko sie trafia
ale duzo fajnych kuleczek
ale duzo fajnych kuleczek
bonusik 11 na 14 , pokazuje to tez 19, popatrz na jacka i juz wiesz ze bedzie drop
Kędzior
u mnie nie ma jeszcze burzy
po południu postraszyło...
powiało...
a pamiętam jak u rodziców w okolicy
piorun uderzył na dachu w wierzyczkę to ludziom popaliło
różne urządzenia...tak jest wyłączaj sprzęt
u mnie nie ma jeszcze burzy
po południu postraszyło...
powiało...
a pamiętam jak u rodziców w okolicy
piorun uderzył na dachu w wierzyczkę to ludziom popaliło
różne urządzenia...tak jest wyłączaj sprzęt
Junak , szwagrowi kiedyś TV i kompa spaliło , a jest już blisko , coraz bliżej oby tylko popadało
moze taki piorun jakby ebnol to by sie od razu numery zobaczylo
polecam film fenomen z john travolta
polecam film fenomen z john travolta
ostatnio bylem w otwartym terenie w nocy i blyskalo co kilka sekund, wiedzialem ze jak tylko wyjde z chatki to od razu przy moim szczesciu dostane gonga, z godzine wolalem poczekac az przestanie walic
lepiej poczekac niz ryzykowac zycie, w niemczech dwie dostaly i stan krytyczny a co dalej z nia to nie wiem
Junak56 Mnie jak kiedyś pierun walnął w dynamo gdy jechałem na rowerze to dostałem przyspieszenia jak Kubica
jednak to kruk chowa sobie
żarełko w moich poziomkach na
balkonie...czytałam w necie...
one chowają pokarm...przed innymi
krukami....są inteligetne...
żarełko w moich poziomkach na
balkonie...czytałam w necie...
one chowają pokarm...przed innymi
krukami....są inteligetne...
Taki kruk jest w stanie zaobserwować gdy inne stworzenie chowa sobie padlinę i peszek. Przychodzi łowca na miejsce zakopania żarełka a tam niet
Junak56 Ja tak tylko na chwilę Przyszedłem odebrać wygraną ale pani Jadzia z budki zostawiła kartkę, że otwiera od 10-tej
Junak56 Fakt autentyczny z tym pierunem, no może nie trafił mnie bezpośrednio w dynamo ale powiem Ci lakier z roweru oblazł
Taki pierun to skurczybyk Jakby się dało drania złapać w pudełko od zapałek to miałbyś Brachu Powera na świecenie światła do końca życia . Ten skurczybyk potrafi oświetlić całe Las Vegas
Mój dziadek opowiadał kiedyś a był bajkopisarzem jak ja, że widział pieruna kulistego jak wpadl do stodoły. Dziadek w lewo i ten też za nim w lewo Dziadek w prawo i ten też ale się rozmyślił bo z moim dziadkiem przelewek nie było i walnął w beczkę pełną wody i ta ponoć cała wyparowała
Junak56 Trzymaj się Bracie Powodzenia przede wszystkim w miłości a potem w typowości Ja musze mykać bo luba wraca z pracy z Biedronki a powiem Ci , że się jej boję bo ma muskuły , że hoho
Jak w tej bajce o czerwonym kapturku ...babciu ? a czemu masz takie duże muskuły ? ..a bo wnusiu pracowałam w Biedronce
Spokojnie Da sobie radę Jak moja luba wraca z pracy to na osiedlu jest chwilowy spokój
Powiem Ci Junak, jak kiedyś wracaliśmy z remizy z party dance Zastąpiło nam drogę dwóch takich z sąsiedniej wioski Ja już miałem robić wyskok z okrzykiem Bruce'a Lee UUUU-ciekajmy a luba spokój luzik Jepła jednego parasoleczką w krocze a drugi coś mamrocze, żeby mu życie darować
Kurde pukanie do drzwi aż cała kamienica drży Spadam Junak Było mi miło poznać
https://youtu.be/A9cxGAHs-rk
https://youtu.be/1WPPBEESrZU
https://youtu.be/OL8m7ncCTGE
https://youtu.be/wick_9amu9Q