Wpisy 3 251 073 – 3 251 172
1 czerwca 2018 18:18 → 1 czerwca 2018 19:35, 100 wpisów
Cześć
Jest ten bonus czy go nie ma ?
Ten Bonus jest dla gryksa
A następny dla Mega
Jesteś Forsami ?
Przelał Ci 460 680 zł?
Musze wiedzieć co dalej robić
Jedno jest pewne
Jak to ?
gramy bez bonusa bez promocji jak ktoś chce więcej siana to może podbić stawkę
Przecież widzę że jest
Dają siano?
Tak myślisz ?
Bonus zachęcał do grania...
bonus był przynętą...dojdą do tego
w swoum czasie...
bonus był przynętą...dojdą do tego
w swoum czasie...
Junak też tak myślę
A po co nam deszcz ?
Niech świeci słońce jak najdłużej
Extra
Leje,grzmi
Kto kogo leje ?
Wczoraj Senegal zremisował 0:0 z Luxemburgiem to myślę że nasi też mają szansę na dobry wynik
Wg mnie mecz mężowi nie równy tymbardziej towarzyskie i to przed munialem wynik nie wazny
nie bierzcie towarzyskich pod uwagęoni tak grają żeby kontuzji nie złapać
Zwłaszcza że mundial idzie muszą uważać ważne jest co innego niż wynik od teoria treningowa w praktyce meczowej
towarzyski ale zawsze lepiej jak się wygrywa dlatego nasi w ostatnim meczu grają z Litwą żeby się podbudować
Może i tak może i sprawdzić co nie co nie mogą też pokazywać za dużo rywale patrzą
Kto lubi siać propagandę Bonus jest..chyba to q.. widać.. jak ja trafię to go nie będzie..chyba jasne co nie którzy woleli grać na 1/1 a teraz bo Era Bonusa się kończy..jak ktoś chce wygrać tylko 4 zlotych to jego sprawa nie obchodzi mnie to Ja...Forsami od zawsze kiedy gram to chcę być Milionerem...Co nie znaczy że wygram ... 10/10 czy 6/6 w Lotto...bo to raczej nigdy nie nastąpi ...
Wg mnie Litwini maja dobra drużynę będą chcieli się sprawdźic z ekipą mundialowa
Raczej doszlifuja w boiu meczowym jak i zmienić w razie w muszą też pograć
Tu sie o Bonus i Lotto toczy rozmowa... patrzą a oczu nie mają słyszą a uszu nie mają....
Litwa jest cienka jak barszcz co nie znaczy że nasi z nimi wysoko wygrają
No tak poco mam sobie.. język strzepić...jak ja o Milionach a inni o....dmuchanym czymś...
Forsa zgadza się
Luksemburg z tego co czytałem tylko się bronił a w Senegalu grali zmienicy
Ja widzę bonus
Po co wam ten bonus był równie dobrze można sobie wyobrazić że jest 10 tyś vel bonus
Jeszcze jedno dodam bo mnie się krew gotuję. Czemu na stadionach piłki ręcznej i siatkowej i koszykowej takiego bydła nie ma .....w Chinach szybko takie sytuacje są rozwiązania tych debili na stadion co im sie nie podoba nic...to bang bang bang ..i q ..na podroby. Bo co to są za ludzie którzy sieją hejt ...drukują wulgarne koszulki kubki naklejki innej drużyny...Dla mnie to Patologia...dno i wodorosty..chociaż wodorosty są neutralne.To źle porównane..
Tyle na dziś moich wypowiedzi.... szkoda. Dawniej takiego hamstwa nie było....
No dobra Gryks. Jesteś doswiadczony.kibic bo tak rozumiem pi twoich wpisach i wypowiedziach...czy wg ..Ciebie to jest normalne że gość zabija drugiego..tylko zato że kibicuje przeciwnej drużynie...krotka pilka szafot ..i tyle dla takiego bydla..do jutra pozdrawiam...
Np w meczu ręcznej kobiet w meczu Lublina z Lubinem obie drużyny od lat walczą ze sobą o 1 miejsce kibice się nie cierpią ost aż trenera nie wytrzymala Lubina i pokazała fakirska
Można wyzywać dobra ale bić zabić bo ten woli miedź legnice a ten zagłębie Lubin ten jest z wawy ten z Krakowa
No bo wróciłem na sekundę pokazać kfak a użyć maczety by zabić..
Nie wiem czy wiesz że oni mają swoją ligę ugaduja się 20 na 20 maja zasady regulamin i fait walka
Forsami
Jeśli nie będzie Bonusa a widzę go
To zrobimy tak
Najpierw trzeba sprawdzić czy jest bonus czy już go nie ma
Bo jestem bardzo ciekawy
Forsa jest zły bo mu jeszcze nie przelał Bonusa
Dziś piątek i przelew jeszcze nie dotarł
Trochę cierpliwości
Trza się puścić i typnac 10/10 do przytulenia jak i 8/8 np w moim przypadku
Jak nie będzie Bonusa za 10/10to ja dam bonus osobie która wygra dziś 10/10
Pasuje ?
Jaki znowu deszcz ?