Wpisy 3 250 596 – 3 250 695
1 czerwca 2018 11:25 → 1 czerwca 2018 13:56, 100 wpisów
Jacunn tak coś tam trafiamy lecz nie oto nam chodzi...już by się chciało zostać Milionerem
na mieszkanie w bloku z balkonem na 10 pietrze chce wygrac,milionów nie chce .Bo pieniądze tylko niszczą czlowieka
lafirynda jedna zrobiła wypłatę a kasy nie ma i musze do 18 czekać
noooo owszem - jest to jakiś argument a i robactwo różne nie zawsze dolata
ale - pomyśl o windzie - jak siądzie i z zakupami się tarabanić
na stare lata
ale - pomyśl o windzie - jak siądzie i z zakupami się tarabanić
na stare lata
emi
podrzucić Ci może żelazko ?
mam jedno więcej, tak na wszelki wypadek
podrzucić Ci może żelazko ?
mam jedno więcej, tak na wszelki wypadek
Cześć
Robal
Robal to musi być żelazko Parowe
Robal ruch to zdrowie,jak przejdziesz sie po schodach to Ci tylko na zdrowie pomoze
I nie byle jakie . Musi być skuteczne
Ale dziś przyjemnie i cieplutko na dworze
Dobrze że nie pada deszcz
jacunn
spoko z robaka zdrowotnością - mam spory mam ruch w interesie, że tak to ujmę
Robal masz interes ?
zdeka literówka - ale /mam nadzieję/ wiadomo o co się rozchodzi
Ja wiem o co chodzi
Jaka branża?
Lotto ?
Tomi smażysz jaka ?
Z ilu jajek ?
Lotto kumulacja w Lotto 5 Milionów muszę zagrać swoje liczby na 10 losowań bo do wczoraj miałem ważność kuponu..trzeba to odnowić
Forsami idę do Fioletowe Budki powalczyć o Twojego Bonusa
Forsa grasz cały czas te same liczby ?
Zag
Sebastian od lat prawie..16 stu..to samo czekam ..czekam..czekam..już mnie prawie szla..trafił..czekam kilka czwórek kilkadziesiąt trójek a kiedy 6/6
Forsami może w sobotę?
Te liczby które masz w profilu ?
Forsami trzymam
I za Bonus w Mulatkę
Wszyscy dziś grają w Mulatkę na 10 liczb
Jak ktokolwiek z nas wygra w Mulatkę 10/10 to Bonus przekazujemy Tobie Forsami
W całości 460 680 zł
Idę i ja na dwór bo ładna pogoda
Niech słoneczko świeci cały czas
Niech nie pada deszcz
Idę do miłego
Niech słoneczko świeci cały czas
Niech nie pada deszcz
Idę do miłego
Zaq, jak dzisiaj włączyłem neta to czat tam działa--widze, nic nie robiłem z przeglądarką. Teraz wychodzę, w razie czego-napisz Karolowi
witam wszystkich, od dzisiaj nowy miesiąc nowe szczęście trzeba dobrać się do bonusika
dla ciekawych ewentualnych potencjalnych promocji w multi o to odp jaka dostalem
Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, że na tą chwilę nie mamy wiedzy na temat planowanego uruchomienia kolejnej promocji w Multi Multi w najbliższej przyszłości.
Jeśli taka promocja zostanie zaplanowana, na pewno będziemy informować o tym Państwa poprzez dostępne środki masowego przekazu.
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi grami i życzymy wysokich wygranych!
Szanowny Panie,
Uprzejmie informujemy, że na tą chwilę nie mamy wiedzy na temat planowanego uruchomienia kolejnej promocji w Multi Multi w najbliższej przyszłości.
Jeśli taka promocja zostanie zaplanowana, na pewno będziemy informować o tym Państwa poprzez dostępne środki masowego przekazu.
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi grami i życzymy wysokich wygranych!
gostek pisze no ku**** od pół roku pierwszy raz trafił w mini trójkę
widać że ts w ...uja leci bonus zabrali poszczuli tygodniową promocją i na tym koniec
takie promocje jak ze stawką 7/7 powinny być przynajmniej raz w miesiącu
bo jest to spółka Skarbu Państwa, zobacz co wyprawiają buki,promocje ,bonusy , a firmy o wiele mniejsze
EJ obniżył wpływy z innych gier widać to np po kumulacjach jak wolno rosną
zapewne promocję będą ale nie prędzej jak po połowie czerwca, chociaż sądzę że zapewne w lipcu
ja tam w EJ nie gram bo kuszą niby wysokimi wygranymi ale szanse bardzo marniutkie wystarczy mi główna wygrana w naszych grach
gdyby miała być symetria w promocjach to około 21 czerwca powinna być, tak typuję
a któraś kolektorka mi tak powiedziała ,że mają być tak co jakiś czas rzucane promocję
to są tylko domysły bo oficjalnej informacji nie ma wogóle z informacjami na stronie ts-a jest kiepsko
teraz mówili na RMF FM ile zarabia trener niemiec na miesiąc 1.000.000zł
teraz mówili na RMF FM ile zarabia trener niemiec na miesiąc 1.000.000zł
za dłubanie w nosie tyle mu płacą?
za dłubanie w nosie tyle mu płacą?
Ja wam powiem jak to jest ,był promocja 14 losowań na 7 skr. Teraz jakiś podmiot robi opracowanie :tabelki , wykresy i całe rozliczenie. Zbiera się Rada Nadzorcza i dyskutuję i po jakimś czasie jest nowa promocja.