Wpisy 3 249 468 – 3 249 567
31 maja 2018 15:43 → 31 maja 2018 18:03, 100 wpisów
jutro coś więcej bo w paru kuponach 80 zeta jest to za wszystko zaatakujemy, większość w mini nadam
Cześć
Bonus jest dla Forsami to już wiedzą wszyscy
Jak ktoś wygra 10/10 w Mulatkę to proszę przekazać Bonus dla Forsami a resztę wygranej wziąć dla siebie i się cieszyć
Greg Zorba?
460 680 zł ja oddam bo to jest dla Forsami
Forsami zamówił Bonus
Następny Bonus jest dla Gryksa
Greg w jakim mieście działasz ?
Dobrze że dziś nie padał deszcz
dzisiaj u mnie upał jak nie wiem a jutro 2 stopnie jeszcze więcej ma być. idzie
Tak Greg jak Gryks wygra 10/10 w Mulatkę to też przekazuje Bonus do Forsami
Super że jest ciepło
Nie gwarantuj Greg bo możesz się pomylić i co wtedy ?
Jak Gryks wygra 10/10 w Mulatkę to da Forsami 460 680 zł zobaczysz
jutro 1 zakład eurojackpota sobie sprawię
Ja też zagram 1 zakład w Eroinę
dobra 2x10 1x6 1x8 multi 2 mini 1 lottek z plusem zostaje sie tylko puscic kawka i ide na spacerek nie stety deszczu nie ma a szkoda chlodniej by bylo odrazu sie puszcze milego wam ...... ten bonus jest moi....
przyłączam się również 460 680 zł dla Forsamiego takie są zasady prawne i akty normatywne Prosze się dostosowac
ale grzeje niech wróci zima nie stać nas na ciepło porostu i tyle
Forsami gość się źle zachowwał mogłem go zjechać ale tak nie zrobiłem ale mam go daleko w du.. już mam kolejną działeczkę
na sobotkę umówiony jestem ale tylko oglądnoć jak się spodoba kupię będę szukał coś znajde na spokojnie
Ciepło to 37c jak rok i 3lata temu bylo dzis 30 tylko lipiec sierpień da popalić
Deszczu nie widać tylko jakieś fałszowanie zawodzenie za oknem nie szło na balkonie usiedziec
https://www.google.pl/search?q=pogoda&oq=pogoda&aqs=chrome..69i57j0l5.3113j0j8&sourceid=chrome&ie=UTF-8
na jednej pogodzie u mnie burza na drugiej nie i bądź tu mądry