Wpisy 3 249 396 – 3 249 495
31 maja 2018 15:00 → 31 maja 2018 16:09, 100 wpisów
dlaczego jest bonus dlaczego promocje bo ministerstwo im kaze dawac 40% puli przy multi sie nie da obliczyc ile dokladnie bedzie wygranych bo pula nie jest dzielona na wygrane
a przy multi wychodzi nie wiem 30% moze 30-kilka
a przy multi wychodzi nie wiem 30% moze 30-kilka
w lotto to polowe zabieraja 50 % i 10 % na kulure nei wiem w kazdym razie rowno 40% dziela na wygrane
a jak nie ma 6/6 to do nastepnego losowania, w mini to dokladnie dziela na kazde losownie
a w keno i multi jest myk ze nie musza dzielic bo jest na tyle dobrze skontruowana gra ze osiaga srednia oczekiwana poprostu gra sama steruje wygranymi i dlatego mozna teoretycznie wygrac 25 mln
prawdopodobienstwo samo steruje wygranymi zwrotem do ts
prawdopodobienstwo samo steruje wygranymi zwrotem do ts
jakby dali 80% to by ludzie duzo wiecej wygrywali oni by zarabiali tylko pewnie skarb panstwa nie zarabial - ale przeciez podatek powininen byc od wygranych tylko bo prywatna loteria raczej by nie dawala daniny panstwu
dlatego przy takim wzrocie najpierw 50% bierze panstwo a 10 % ts bo to gra narodowa
w prytatnych rekach moze by byly machloje, wiecej by zarabiali i dlatego nigdy ts nie bedzie prywatny bo to czysta maszyna do robienia hajsu.... w zagranicznych kasynach mimo ze kontroluje ich jakas komisja od spraw hazardu jest przynajmniej 80% zwrotu bo oni i tak na tym duzo zarobia
dlatego przy takim wzrocie najpierw 50% bierze panstwo a 10 % ts bo to gra narodowa
w prytatnych rekach moze by byly machloje, wiecej by zarabiali i dlatego nigdy ts nie bedzie prywatny bo to czysta maszyna do robienia hajsu.... w zagranicznych kasynach mimo ze kontroluje ich jakas komisja od spraw hazardu jest przynajmniej 80% zwrotu bo oni i tak na tym duzo zarobia
angierski tylko gwiazdor tej strony nawet za 2 lata nie przetrawi twoich wpisów
bo komu roznica ze zagra raz na jakis czas jednym zakladem zadna
ale jakby gral duzo czesciej i wieksza iloscia to tak
ale jakby gral duzo czesciej i wieksza iloscia to tak
Gryks.... że Bonus jest twój a kto był pierwszy...nawet Sebastian wszystkim pisze że Bonus to do mnie należy
Tak jak z rana coś w rodzaju że zlukam liczby po czym następny wpis idzie na słoneczko
Zag a dzisiaj to raczej 4 Milionów nie będzie bo jak pozamykane to niema wpływu do puli
Gryks to raczej właściciel sprzedaje...bo pracownikowi nie wolno....no chyba że się dagadały dwie strony
Ten bonus jest moi ten bonus do mnie należy nie dam go nikomu ten bonus jest moi
W sklepiku właścicielka w zabie nie wiem chodzę tam w ostateczności
Nasz Janosik jakby zrobił promocje ...to by było codziennie Milion do wygrania..a ten Cały Ziorro ..to co oskubał ludzi a dał...T.S.owi..zarobić
Witam
w multi na wieczór widzę 69,17,25,80,41,2
Gryks gram swoje dzisiaj ostatni dzień ważność kuponu na Sobotę trzeba by zagrać..znowu na dziesięć losowań
dzisiaj tylko nadałem z maszyny mm 9/9 + 9/9 bez plusa , 2 lotto bez plusa i 2 mini. nie było czasu na głębszą analizę
to takie liczby na przeczucie
jutro coś więcej bo w paru kuponach 80 zeta jest to za wszystko zaatakujemy, większość w mini nadam
Cześć
Bonus jest dla Forsami to już wiedzą wszyscy
Jak ktoś wygra 10/10 w Mulatkę to proszę przekazać Bonus dla Forsami a resztę wygranej wziąć dla siebie i się cieszyć
Greg Zorba?
460 680 zł ja oddam bo to jest dla Forsami
Forsami zamówił Bonus
Następny Bonus jest dla Gryksa
Greg w jakim mieście działasz ?
Dobrze że dziś nie padał deszcz
dzisiaj u mnie upał jak nie wiem a jutro 2 stopnie jeszcze więcej ma być. idzie
Tak Greg jak Gryks wygra 10/10 w Mulatkę to też przekazuje Bonus do Forsami
Super że jest ciepło
Nie gwarantuj Greg bo możesz się pomylić i co wtedy ?