Wpisy 3 249 168 – 3 249 267
31 maja 2018 10:01 → 31 maja 2018 12:11, 100 wpisów
Alfa
Gryksio nic z nich nie mam
Gryksio nic z nich nie mam
a masz cos na oku w najblizszej przyszlosci jesli ho o nastki od 4-6 liczbek bez podawania szczegolow
doktor jak sie Tutaj spotykamy i dyskutujemy zawsze wchodzi 61,63
Może w.bedzi czynne to mini
Gryksio kumam że się mylę
Daj wam Boże
Alfa możesz p.na mini
U mnie pozamykane wszystko...ponoć po procesji może coś będzie otwarte
No to trudno
Tez zamkniete...bo Boze Cialowidac ka#toliczka jest wlascicielka budyno to po kosciele
Alfa..ja koło domu mam dużo drzew,,,,świerki jodły i tuje w nich mieszkają ptaki
taki mam codzienny koncert ptasi,że mnie budzą
taki mam codzienny koncert ptasi,że mnie budzą
ulala u mnie często warkot silników i kosiarek >>> koncert wkur.....y
To masz fajnie...u mnie tez spiewaja z takim czubkiem...ptaszki+gruchoczace golebie parka
ulala 204 bardzo proste rozwiązanie >>> propozycja warta rozważenia
zawsze jest tak ze po dlugich przerwach wygrane trafiaja sie czesciej
zatem warto czekac na jakies trafienie po dluzszej przerwie a potem grac
ja widze zreszta czy statystyka ostatnio lepiej trafia czy gorzej
zwykle trendy trafien utrzymuja sie przez jakis czas wiec mozna cos skubnac
nie skupiam sie na liczbach tylko na samych trafieniach i przerwach w osatnich losowaniach
zwykle trendy trafien utrzymuja sie przez jakis czas wiec mozna cos skubnac
nie skupiam sie na liczbach tylko na samych trafieniach i przerwach w osatnich losowaniach
Wszyscy wychodzą,ja też wyjdę obczaić,czy coś jest otwarte,do CPN-u nie chce mi się jechać
Brjan
no dobra a teraz nowa statystyka bedzie duzo lepsza bo w duzym stopniu eliminowac bedzie bledy typowan
np. liczba 3 ma prawdopodobienstwo realne 0,6 a moj program przypisze jej prawd. 0,7 wiec blad jest rowny 0,1
przy kilku wzorach jak mnoze prawdopdoobienstwa szacowane to bledy sie powielaja np.
0,7 * 0,7 to blad wyjdzie 0,49 - 0,6 * 0,6 = 0,13 czyli wiekszy blad przy pewnych wzorach chodzi o to zeby wyeliminowac bledy przyisan prawdopodobienstwa szczegolnei przy dzieleniu mnozeniu parametrow statystyki bo wtedy bledy rosna typowan
to ze liczba ma prawdopodbienstwo realne 0,6 nie znaczy ze zostanie wylosowna ale jest wieksza szansa od innej chodzi aby dobrze okreslic prawdopodobienstwo kazdej liczb i wybrac te ktore maja najwieksze
np. liczba 3 ma prawdopodobienstwo realne 0,6 a moj program przypisze jej prawd. 0,7 wiec blad jest rowny 0,1
przy kilku wzorach jak mnoze prawdopdoobienstwa szacowane to bledy sie powielaja np.
0,7 * 0,7 to blad wyjdzie 0,49 - 0,6 * 0,6 = 0,13 czyli wiekszy blad przy pewnych wzorach chodzi o to zeby wyeliminowac bledy przyisan prawdopodobienstwa szczegolnei przy dzieleniu mnozeniu parametrow statystyki bo wtedy bledy rosna typowan
to ze liczba ma prawdopodbienstwo realne 0,6 nie znaczy ze zostanie wylosowna ale jest wieksza szansa od innej chodzi aby dobrze okreslic prawdopodobienstwo kazdej liczb i wybrac te ktore maja najwieksze
czyli w takich sytuacjach poprawi to bardzo skutecznosc statystyki przez wyeliminowanie bledow samej statystyki
Nie jest u mnie w legnicy aż tak źle jak się obawiałem żaba sklepik otwarte można się puścić do puściłem dodatkowo 1x8 stawka x2
Trza jakieś pranie nastawić browarka w rasie i na balkonik relaksik
to tak samo jakbym mial liczby z rownym prawd 0,25 (bo takie matematyczne jest)
wiec 0,25 * 10 = 2,5 liczby.....to wyjdzie mala szansa bo blad wyjdzie 0,75 * 10 = 7,5 liczb nie trafionych
a jak prawd. 0,5 kazdej liczby to trafimy 5/10 srednio i na bank
wiec 0,25 * 10 = 2,5 liczby.....to wyjdzie mala szansa bo blad wyjdzie 0,75 * 10 = 7,5 liczb nie trafionych
a jak prawd. 0,5 kazdej liczby to trafimy 5/10 srednio i na bank
choc nie wykluczone ze z prawd 0,5 trafimy wszystkie ale to tez jest na to jakas szansa
0,5 * 0,5 * 0,5... do 10 razy
0,5 * 0,5 * 0,5... do 10 razy
u mnie w żabce gryks nie ma lottomatu nigdzie....
jak oni interesy robią
jak oni interesy robią
czyli wniosek jakbysmy znali nalepsze liczby to nie daje nam 100% szans na wygrana
a pewniaki to takie cos nie istnieje bo raz wejda raz nie wejda wiec tez nie maja szans 100%towych i prawd = 1
a pewniaki to takie cos nie istnieje bo raz wejda raz nie wejda wiec tez nie maja szans 100%towych i prawd = 1
mozesz sie podzielic swoimi uwagami, ja to przemysle i moze napisze
no ja mam platforme baze danych i aktualizacje losowan na biezaco a takze sprawdzenie skutecznosci
mi chodzi o takie coś:
mam rozpisane liczby...
żeby program zaznaczał kolejne
wylosowane liczby...sam przepisał...wszystkie zestawy 3/3
wyłonił(podstawił)...bądź 4/4 itd...
mam rozpisane liczby...
żeby program zaznaczał kolejne
wylosowane liczby...sam przepisał...wszystkie zestawy 3/3
wyłonił(podstawił)...bądź 4/4 itd...
Tez gralem z pewniakow z najlepiej typ...jaj nie urywa4\10 max 5\10
opisz po kolei jak wyznaczasz liczby co ma program wyznaczac itp
a np.5,28,15,61,67
ludzie pewnych liczb nie ma sa to tylko nasze przypuszczenia czasem trafne czasem nie