Wpisy 3 248 568 – 3 248 667
30 maja 2018 19:09 → 30 maja 2018 19:51, 100 wpisów
Cześć
Junqk luzik miałem klienta
dzis pomyłka przy przepisywaniu i zamiast 3 poszła 2 i tylko 7/10 z + trochę peszek
Co tu się dzieje?
Doktorze masz ciąg?
Alfa kolego Dobrze że jesteś bo mam do ciebie sprawę
Doktorze jaki ty masz właściwie ciąg?
Alfa jak dr Maciąg to ty nazywasz to sukcesem ja z każdym uzależnieniem raczej staram się walczyć No ale to jest wasza opinia nie moja
Alfa kolego Słuchaj jest taka sprawa do ciebie że żebyś nie ujawniał numerów Arci Baltica tutaj na stronie i to jest taka prośba do Ciebie Myślę że zrozumiałeś
A tak w ogóle to chyba dzisiaj zagramy sobie jakąś dziesiątkę dziesiątki w mulatke
Tylko pamiętajcie ja jeszcze raz powtarzam jak ktoś wygra bonusa dwulatkę to prośba jest taka żeby przekazać tego bonusa Forsani
3 248 595. Sebastian_M 2018-05-30 (19:23)
Alfa kolego Słuchaj jest taka sprawa do ciebie że żebyś nie ujawniał numerów Arci Baltica tutaj na stronie i to jest taka prośba do Ciebie Myślę że zrozumiałeś
Panie Sebastianie M >>> nie znam żadnego Arci Balttica >>> a co za tym idzie nie znam jego numerów ( ani numerków ) i ich nie ujawniam >>> prośba rozpatrzona negatywnie
Koniec rozmowy
Panie Sebastianie M >>> nie znam żadnego Arci Balttica >>> a co za tym idzie nie znam jego numerów ( ani numerków ) i ich nie ujawniam >>> prośba rozpatrzona negatywnie
Koniec rozmowy
Ulala Hey jak i wszyscy... Ulala co masz mocnego 1 cyfra spokojnie mam już puszczone
Ula
Ja tak z doskoku
Dziś dzień bez stanika ?
Chyba mam przepraszam nie dam rady sprawdzić mam gdzieś 12,14,17,21
Ula 5 idzie jak burza
3 jest realna
Truskawki są takie dobre że smietana eh nie mogę zbyt dużo przepraszam jak się wtrącam
Jakie cycki ?
5 to cycki ?
mam cycki, nie mam stanika mam 51 i 73 brakuje mi wisionki do piony
Ja zawsze myślałem że 5 to balony
Mega Ty chodzisz bez stanika ?
Macie biszkopt ?
Podzielcie się ?
Mega masz duże cycki ?
seba..mam własnoręcznie upieczony..s domowych jajek ,,nie kupnych
Ula ale mi narobilaś smaka
Ten biszkopt to z czym ?
Wyleci ale jedna z nich