Wpisy 324 585 – 324 684
31 maja 2011 22:16 → 31 maja 2011 22:44, 100 wpisów
O co tu chodzi? Co się stało, jakie wojny, kłótnie? Mam Was wszystkich poustawiać do pionu? Co to za kłótnie? My tu się lubimy i RAZEM możemy osiągąć sukces. Nie kłócić się!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki multi multi
01,07,08,13,14,17,18,23,25,30,34,35,42,47,49,51,63,64,65,73
Plusem jest liczba: 51
01,07,08,13,14,17,18,23,25,30,34,35,42,47,49,51,63,64,65,73
Plusem jest liczba: 51
kurcze jedna jedyna trafiona...tak jak zresztą ostatnio mi się zdarza i w dodatku plus

Lestku nie ja zaczołem nadużywania dóbr osobistych i mówienia po nazwisku
Użytkownik Pasko dopisał wyniki mini lotto - 04,10,12,35,38
w B coś będzie
Prosiłem po prostu o pisanie po imieniu czy tak trudno zrozumieć .Zresztą poczytaj co wyzej napisane
Dariuszu zaczołeś!..nie lubie Cie i juz wiec mnie nie zaczepiaj a ja nie będe Ciebie..taki masz nik wiec pisze co sobie sam nadałeś..
nie bede udawac nie lubie Cie i juz pozdrawoam!
nie bede udawac nie lubie Cie i juz pozdrawoam!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki KASKADY - 01,04,06,09,13,14,15,16,17,18,19,23
kurcze ale jestem do przodu z dniami tygodnia
myślałam że dzisiaj środa
myślałam że dzisiaj środa
Darku nawet nie wiem o co chodzi, ale czy warto? Jesteśmy dorośli, spotykamy się tu by wspólnie rozmawiać o graniu. Żeby wspólnie wygrywać. Zrobiliśmy grupy w których wspólnie typujemy i mamy się świetnie bawić...
andro daj spokój, nieważne kto zaczął. Teraz wspólnie zakończcie, podajcie sobie łapki a jutro razem wygrajcie 10/10!
Użytkownik Pasko dopisał wyniki lotto - 05,10,13,25,29,47
darek jestes dobre serce
ale usuwane zdjecie w profilu i dane hmmm

ale usuwane zdjecie w profilu i dane hmmm

krysieńka....jak ktoś kilka razy się nie wpisze to wyleci i wtedy będziesz

grupa B 4/10
Krysienko a masz czas?...ja bede miała zajety m-c i raczej musiałabym poszukac zastepstwa?
Ah... podoba mi się ta Marysia, a wam?
lilkuś suuuperrrr ....ale będziesz musiała mi dać znać w jakiś sposób ...ponieważ do pracy chodzę na 6tą do 14tej i niestety nie mam możliwości do komputera

jak powiedziałem tak zrobię skoro nie to nie .Ja nie zamieram się kłócić bo po co takze krzysio744 bez urazy i domysłów tak bedzie lepiej Dla mnie
Dobranoc
Dobranocfredkaa z miła chęcia ...tylko przypomnij mi w jakiej jesteś grupie

fredkaa no to superrrrr ...z miła chęcią...może kiedyś uda mi sie na stałe ....

Krysiu, rozmawiaj z pozostałymi z gr, ja zatypuje dzis ty pomysl, jak uzgodnicie oddam miejsce i bedzie kulturalnie
liluś o to abym kulturalnie zastąpiła fredkę...tylko musisz mnie na początku pokierować jak mam to zrobic

krysieńka.....jak tak dalej pójdzie to będą 2 miejsca,fredki nie będzie a siurasa usuną bo nie oddaje typów.
Lila, ja sie wyrabiam z typami, teraz bedzie mi trudno
mam sporo pracy, ale moze faktycznie szybciej usuną siurasa...jhakby nie ...rozmawiamy
mam sporo pracy, ale moze faktycznie szybciej usuną siurasa...jhakby nie ...rozmawiamy
jocia gratuluję wszystkim zespołom a wybitnie gratuluję zespołowi D.
krysieńka ...siurak nie dał wpisu dzisiaj dwa razy i wczoraj chyba też a tak byc nie może bo nam potrzebne 10/10 a nie 9/10
z grupy B zrobiłem 6 w MM i weszło mi 4/6 

lilka rozumiem....ja w tygodniu mogę typować ok 5tej rano ...a po południu po 15tej....tak więc mieszczę sie w przedziale godzinowym typowań

Fajne by było, gdyby torsan i milan zagadali na GG. Może byśmy jakąś wspólną strategię obrali... pracujemy nad tym z mag..
ma dzisiaj tak fatalny dzień,że już dobrze że się kończy
właśnie się dowiedziałam w pracy że redukują mi etat i od września albo na 3godz za psie pieniądze albo zielona trawka
k....a oto Polska właśnie,a teraz dobita jestem całkiem...
trójka w profilu przez przypadek i błąd kolektorki ,ominęła kupon nie wysłana,mogłam sprawdzić ale głowy nie mam do niczego.piję 4 łomżę
dla wygranych
właśnie się dowiedziałam w pracy że redukują mi etat i od września albo na 3godz za psie pieniądze albo zielona trawka
k....a oto Polska właśnie,a teraz dobita jestem całkiem...
trójka w profilu przez przypadek i błąd kolektorki ,ominęła kupon nie wysłana,mogłam sprawdzić ale głowy nie mam do niczego.piję 4 łomżę

dla wygranych

..ale jutro będzie o iebo lepiej trzymam kciuki