Wpisy 3 245 455 – 3 245 554
27 maja 2018 18:28 → 27 maja 2018 19:22, 100 wpisów
Jeszcze zajrzałem na chwilę, Gryks zapominając na chwilę o grach TS-a, zobaczymy co Polacy pokażą w towarzyskim meczu z Chile- to jest naprawdę świetna drużyna, jak z nimi będzie dobrze to i na mistrzostwach świata będzie dobrze
Na razie
Tomi mieszanka emerytów znanych z ekstraklasy Łobodziński Piątkowski Bartczak Grzegorz np jak i młodzi ciekawym zawodnikiem jest Piasecki ciekawe jak będzie radził sobie w ekstraklasie Hiszpan czy Hiszpanie są dobrzy może być ciekawie
Gryks nic już nie wiem...{{smutny}tam}
A co do Lucky to się zobaczy towarzyskie to towarzyskie nie ma co się napalac jak ewentualnie wygraja nie ma też co skazywac ich na odpadniecie bo słabo zagrają bo przegraja tak jak teraz nie którzy jeszcze nie ma ich tam to już nie wyjdą z grupy a jak wyjdą to co będzie dalej wsio na nie ze teraz odpadna i że wiedzieli
Z Chile sa piekne chwile...a jak nam dokopia...szybko po kiboliA ci z Lecha juz czekaja nikt sie nie pier...li
Janko
Jasiek co uciekles...nie spr już...
Islandorka.
Janosik zagląda czasami do Korna, a jutro wraca na bloga.
Janosik zagląda czasami do Korna, a jutro wraca na bloga.
Zgrywusku
Zgrywusku czemu nie typisz
Islandorka
Zb ile trutki nasypales
Junak
Kurna nie mogę nijak wbić się w mini
Mi wyszło 8*28*26*18***
Faral
Faral
Zgrywusku mówię o cyferkach
Gondole niemożliwe też mam
gonzo
Bolek słońce na niebie
Faral czego ryczysz
Zgrywusku
Drugi ryczy
Gonzo uważaj na stringi
Islandorka chodzisz w stringach
Jak się będziesz chylał
Zb nie mów do mnie
Zb chodzę bez niczego
Islandorka
Sebus
Tak niunia laska dzaga...itp
Faral że co
Islandorka
Rr
Zb aleś prostak...kobiecie piwo
Oska iska i jak jeszcze
Jo na suchelca
ostatnie podejscie na 7/7 4x7/7 1x9/9 1x10/10 1x mini 2 losowania
Faral
Noszę jeszcze(?),już(???)
Pampersy
No qrva-nie wyjdę
Więc nie zawracajcie głowy
Chciałbyś
Gonzo pieluszki...angierski kalesraki...Co z wami
Cześć dzisiaj trafiłem 6/7 meczy Nice 1 ligi za 20 zł, to dałem na dwa kupony bo dziewczyna bardzo piękna do tego co jest tylko 3 dni tak doradziła. Dała aby był bezpieczny. Czyli wygrałem 176 zł a mogłem ... 3200 około. Kto zgadnie jaki mecz mnie pokonał dla tego duże piwo, albo coś lepszego. Aha ta dziewczyna super, 25 lat około, 160 cm około, 50 kg około, ale jakie ciało a biust z 4. O matko wczoraj ją widziałem po raz pierwszy a dzisiaj lekko zagadałem, to z Elbląga widocznie na zastępstwo. Kto z was z Elbląga ? O jeny leginsy i te sprawy.
Dr mom a co
Rr
Muszę ją poszukać. A i jestem szczęśliwy że Real wczoraj wygrał, w końcu mam na sobie strój ich, a na dodatek byłem w zakładach tak ubrany z dumą. Kibicem od 14 lat około. Aha byłem wczoraj na meczu Jezioraka Iławy i wygrali 1-0 z Osą Ząbrowo, wiem słaby przeciwnik i już mam od kilku kolejek 4 ligę.