Wpisy 3 244 955 – 3 245 054
26 maja 2018 23:08 → 27 maja 2018 07:28, 100 wpisów
Zanim uczepicie sie za moe bledy to mowie ze Polskich znakow nie mam:-)
co prawda w maju szaleje 28 więc wszystko możliwe ze jutro wpadnie
witam wszystkich ponownie
GDZIE był seb?
/
/
niewiem ja go tu od2 dni niewidzialem a od godz 16 to dopiero teaz wszedlem wczesniej mnie tu niebylo wiec niewem
a islandorka 30,5 byla tu dzisiaj?
zegarek to portal szulerów i hazardzistów, tu nie ma
o sory Panie przepraszam Junak
o sory Panie przepraszam Junak
Zeg... i najważniejsze podaj liczby które zostaną wylosowane w kolejnym losowaniu to gwarantuje Tobie,że zostaniesz szybko celebrytą chata na zielonej
czas się kimnąć , wolna sobota nie była wolna , jutro trochę wolnego
Ja juz troche ten portal znam z dawnych czasow.ale teraz tez bede zagladal. nawet codziennie jak bede mogl.moze nawet jakis system wymysle
3 245 008. o wlasnie tak
czyli jak osy niema i sebastiana to moze gdzies razem pojechali
kedzior13 ja uwazam ze 80 wyjdzie zn tego co podałes
panoramix ja tam niewiem ja tylko tak przypusczam ze moze sie spotkali gdzies imoze gdzies pojechali a moze i sie myle moze sebastian niema czasu i go niema roznie to moze i byc no ja go niewidzialem nigdzie tu dzisiaj
Arcz... nieobecnych nie będziemy obgadywać nie ma tematu My nie przekupki
panoramix ale my nikogo nieobgadujemyty zapytales o sebastiana ja ci odpowiedzialem i kwita po sprawie my tu nikogo nieobgadujemy i nic tez na nikogo niemowimy zlego wiec spoko sebastian sie zapewne nie obrazi co do islandorki to mysle ze chyba tez nie , bo to jest fajna kobitka z poczuciem humoru widac
dobranoc wszystkim ktorzy juz uciekajom spac kolorowych snow
https://www.youtube.com/watch?v=l-eUufUZYgA&index=3&list=RDmcMh6GZoFC8
https://youtu.be/TRCQmNMOqUY
No co za żarty moje liczby z Mini. W Lotto a z Lotto w Mini no to..q... jak ja mam już grać.. chyba w bierki..najlepiej ktoś mi nie wierzy niech zobaczy na mój profil
Adis ta moja nowa robota to takie je..guto..ze szkoda gadać..czterobrygadówka. 7 dni pod rząd zakończone nocami albo dwoma albo trzema i tylko 2 lub 3 dni wolnego z tym że ten jeden zarwany nocą..a idź pan w h.. co za syf..Muszę wygrać..i sie zwolnić..