Wpisy 3 244 418 – 3 244 517
26 maja 2018 16:44 → 26 maja 2018 18:04, 100 wpisów
Gryks tam
u mnie w miejscowosci tez jest tz zwirownia sa to akweny wodne woda czysciutka , kiedys tu bylo ful turystow jest plaza boisko do pilki recznej ,laweczki kto tylko co che bardzo duzo tez osob kiedys przyjezdzalo z wrocławia nawet z mietkowa gdzie jest zalew itd, teraz niestety zrodeka co roz wybujaja wode plaza zalana cala i wszystko stoji w wodzie sa ryby tylko i odczasu do czasu tylko zawody wedkarskie sa zakaz calkowitej kompieli jest woda poszla wyzej niz byla wczesniej
woda podniosla sie o kilka metrow zrodelka wciaz wybijaja wode juz przez kilka lat to sie tego nazbieralo tez , byla plaza rowery wodne ratownicy obok byla i jeszcze jest gospoda taka goralska gdzie odbywaja sie wesela i rozne imprezy, ale przyniej tez sie woda podniosla bardzo wysoko, teren piekny
dobra uciekam do sklepu
narazie do wieczoraka
dobra uciekam do sklepu
narazie do wieczoraka
No tak to ja na noc do kołchozu..muszę wygrać..to to zmienie. Tylko jak to zrobić..chociaż tyle że gram..jest jakaś szansa...złapać..szympansa...hehe hahaha
to koncze typic i sie zaraz puszcze dzis kosa razy dwa nie hu hu
nie jezdem niczyim pupilkiem a co mam 1x10 1x9 4x7 ze stawka x2 z chybika bedzie wlasne 2x7 stawka 2
dobra ide papatej a r3 zwany przez kogos r-14 masz pozdrowienia cos ta osoba szczekala ze ponad kundle nie poskoczysz czy cos nie m co sie gnomem przejmowac jeszcze troche i to co dusi w sobie wybuchnie i zniknie i tyle bedzie jego
Na dzis wieczor skromnie podkusilo mnie i puscilem 50 kaskad
ta kase juz gdzies widziałem
na urzedzie pocztowym jest taki stolik
na urzedzie pocztowym jest taki stolik
Na dzis wieczor skromnie podkusilo mnie i puscilem 50 kaskad
https://trojmiasto.tv/Wieza-widokowo-telekomunikacyjna-Wzgorze-Donas-24272.html
dzisiaj tu byłem na jowejku
dzisiaj tu byłem na jowejku
te promocje nie beda co tydzien tylko raz na jakis czas moze co miesiac
krasnalek
Dobrze napisałaś.TS robi jaja.
Dobrze napisałaś.TS robi jaja.
Drugi idiota
Niech się lepiej rzep czepie twojego ogona.