Wpisy 3 244 305 – 3 244 404
26 maja 2018 14:36 → 26 maja 2018 16:24, 100 wpisów
GRYKS 76 LUKNIJ NA MOJ PROFIL TAM JEST SKAN
jak mogło byc ajak jest czy faktycznie niebylem blisko
Alfa..musze przestać ...bo Ciebie rozkojarzam i nie wymyślisz pewniaka
Czy ta promocja multi jutro tez jeszcze bedzie na dwa losowania?
tak do jutra jest ta promocja i baj
arczi brawo eh ze tez oboki ale brawo wlasne to satysfakcja slodsza ja te 5/7 ze stawka x2 nie wiem czy czytales z chybil........ja sie ciesze i tak i ze nieraz cos co podam wleci
3 243 856. gryks76 2018-05-26 (08:15) Zagłębie Lubin )))
hey dudzia czy ja wiem czy super ogly by byc lepsze licze troche na te
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
cos wlecialo cos z tego dam na wieczor
hey dudzia czy ja wiem czy super ogly by byc lepsze licze troche na te
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
cos wlecialo cos z tego dam na wieczor
i przestajemy wszyscy grac w multi teraz prompcja bedzie w mini pe lub w super szansewnie
24,30 wieczorem multi bede pozniej eh moja szczesliwa kolektura zamknieta juz dzis
WitamJa tylko na chwilę,mam gości i wpadłem się tylko pochwalić trafieniami Keno MM tylko 5/10 z własnych z profilu.
Wydałem 30 zł zwrot 6zł w MM 2 zł z kenoten się chyba p.........ł
nie gryks 76 nie czytalem ale fajnie ze trafiles to zawsze jest juz cos no ja dzis puscilem 3keno i wtopilem tylko kase .ale wyslalem aby sprawdzic, czy trafie teraz tylko marna 3/7 w MM , Umnie a mogla byc cala 7/7 ale niestety wyszloinaczej ale niema sieco martwic jeszcze bedzie lepiej
brajan zerknij domnie na profilek jak blisko bylem 7/7
Aczkolwiek nucę sobieNie damy się,Nie damy się,Ojciec Niebieski z nami jest
Brjan a z mojej 10/10 nic nie trafiles?
dobra lece w liczby cos poglowkowac coby na wieczor byla te 7/7 w kieszeni
rozumie Brjan
rozumie Brjan
Brjan
Pora na leki,i picie wody gazowanej
ooooooo
dobrze ze mi przypomniales trzeba znow wziasc prochy i popic woda gazowana i zrobis sobie zastrzyk na wzmocnienie z insulinyjak ja uwielbiam te zastrzyki 3xdziennie
Pora na leki,i picie wody gazowanej
ooooooo
dobrze ze mi przypomniales trzeba znow wziasc prochy i popic woda gazowana i zrobis sobie zastrzyk na wzmocnienie z insulinyjak ja uwielbiam te zastrzyki 3xdziennie
normalnie zyc nie umierac
arczi Dziękuję Bogu,że mnie cukrzyca omija,bo nie wiem jak bym zareagował na taki prezent
No dobra idę do gości,bo chcą pogadaćPotem wdepnę na stronkę mp-zieloną
Eh brjan był chłop i nie ma od 8 maja jestem na l4 dziś koleś zadzwonil z pracy ze nagle się 1 koleś zwolnił jakoś 7 maja a 15 maja zmarł dowiedzieli się że na raka eh a taki fajny 61 latek mało takich moherkow
Idę do żony pogadać pójdzie se na tą ukochana swoją Dzialke ogród przy domku rodziców to będę miał spokój by się zrelaksować z liczbami
ja niemiałem wyjscia dostalem w prezencie nagle i z nie nacka i teraz musze brac te cholerne zastrzyki i tabletki, , cale zycie mi sie sie spieprzylo w ciagu kilku minut teraz same wyrzeczenia sa tego niewolno tamtego niewolno ,wiadomo trzeba tez i z tym zyc jakos ale inne choroby do tego tez i atakuja
tak gryks choroby niewybieraj tylko atakuja i albo pozyjesz albo nie
Arczi ja ci napisze później w malpie i dlaczego tam choć może się domyślasz ale ci
dobra ale koniec narzekania do liczb trzeba isc moze w koncu sie trafi cos na jakies leki, choc
gryks 76
Arczi widziałes wpis 256 podałem liczby z trafił jakie miałem 1 obok i było by nie 5/7 a 6/7 ale i cienie i własne obys dobral na wieczór 7 prawidłowych liczb
Arczi do 19 chce się puścić mam 2 mini i tak zostanie chce 7/7 1 lotto z pluszem forsa się pytał czy może skorzystać z moich obokow i wyslal
Nie będę całej kasy z wygranych do tej pory trwonil na zabawę by starczylo
Trza coś wybrać by z własnej 7 coś wpadło głupio tak z trafił własne to i satysfakcjia slodsza
podejrzewam ze 80 sie powtorzy i jeszcze pare liczb
no to do typowania bo cos zonka na browca zaprasza a tesciu na grila malo czasu
gryks76 ponownie 21,22,80
Na dzis wieczor skromnie podkusilo mnie i puscilem 50 kaskad
dobra gryks76 niema sprawy to juz tu niepodaje rozumie
no ja tez zaraz lece na jakies skromne zakupki tylko cos zjem, a do kolektorki dopiero kolo 21 pofrune
gryks tez tak mysleze ten numerek jeszczeraz wyjdzie i jeszcze jedna 39
czyli juz 5liczb mamy jeszcze tylko 2 i mamy 7/7
5 mam tez ale mysle aby powtorzyc 46 i 47 bo mi tak wychodzi tez do powtorki
66 znow sie pokazuje tez, powtornie
Na dzis wieczor skromnie podkusilo mnie i puscilem 50 kaskad
damian1983 za odwage teraz zycze wygranych
gryks76 nie podawaj wszystkich lczb ktore dzis wejda w MM
Chcialem keno puscic na 10 liczb na 50 losowan ale przeciez w kaskadzie dwa razy latwiej trafic glowna wiec postawilem na kaskade, ciekawe ile sie zwroci
damian1983 oby wszystko sie zwrocilo ale tez moze byc inaczej nikt tego niewie ale nie gdybajmy zobaczysz po losowaniu obys wygrał
poinformuje co tam siadlo napewno
no tak panoramix gryks76 zawsze podaje liczby ktore ja typuje na tak i on przez to tez i trafia aja niemoge za to juz bo gryks zabiera odrazu cala pule kasyale niech wygrywa ja nikomu nie bronie trzeba skubac tesika
Pare dni temu w keno ktos trafil 8/8 w Pile dzis zobaczylem akurat, ale akurat kolektura w ktorej to padlo jest dosc daleko odemnie
nie wiem co puscic na wieczor w mm,mysle ...ale chyba nic nie wymysle
Magda graj we wszystkie gry
Damian gram tylko w multi,czasami w duzego ale nie mam szcescia...
no ja wczoraj dostalem 3 z chybika i tylko po 2liczby weszlo dlatego nigram, w takie ustrojstwo niema jak sam sobie skresle wteduyy zawsze cos wpadnie bynajmniej
kiedy dokladnie magda?
ale kazdy gra i wysula jak chce ja nikomu niezabraniam mi z chybika nie wpadaja dlatego niegram z chybil trafil niewieze ze trafie z chybika
magda ja tez mialem kiedys ale 9/10 tez bardzo dawno teraz juz takicjhh nie trafiam wysoko
magda ja tez mialem kiedys ale 9/10 tez bardzo dawno teraz juz takicjhh nie trafiam wysoko
Stargard pare razy przejezdzalem przez to miasto jak na Szczecin jechalem