Wpisy 3 244 073 – 3 244 172
26 maja 2018 11:32 → 26 maja 2018 13:23, 100 wpisów
na kuponach juz pisza ostatnie 2 dni promocji a wiadomo co potem
brjan ty grasz w keno to obstawiaj 73 jak niewidzisz liczby 5 , ja wczoraj wieczorem bylem w kolektorze i spotkalem tam paru swoich kumpli wszyscygrali w keno tyllko ja jeden multiego wysylalem, nie, i jeden z kumpli mowi domnie arczi fajni e ze jestes ,pytam dlaczego on mi dpowiada ze ja mu szczescie przynosze mowie a tam gadasz glupoty, i sie smieje noto on mowi gram na swoich numerach na 4 kuponach nie?, noi mi owi czekaj niewychodz zobaczymy teraz wyslal te wszystkie kupony no leci te losowanko noi sprawdza za chwile krzyczy jest 5/5 mowi arczi niewychodz jeszcze, no wpadlo mu te 250zł pomowi do kolektorki jeszcze raz to samo po chwili znow trafia nastepna 5/5 znow 250 zł , ja sobie pomyslałem no tak to mozna grac anie jak ja trafie marne 3/7 w multiego nie,no kolega zrobil taki gest mowi ze zato zemu przyniosłem szczescie to on mi stawia jedna 7/7 i dwa mini,mowie nie no daj se spokoj nie kupuj on nie bo ci sie arczi nalezy, no niestety kupony nie okazaly sie dlamnie szczesliwe bo wszedzie wyszlo tylko po 2 numery ale dlamnie nie tyle liczyly sie te kuponiki tylko ten gest ktory on zrobil w moja strone, ini kolesie byli w szoku ze w ciagu 10minut trafil 2*5/5 w keno, no ja chwilke jeszcze postalem tam pokukalem na te wychodzace numery i poszdlem do domu to juz bylo po losowaniu,on jeszcze tam zostal.ale tez mi pokazywal numery na jakich trafil te 5/5 ale coz nie zapamietalem ich wszystkich niestet)ale ucieszylem sie ze trafil przymnie tez bo gra w to caly czas nieraz trafia ladna tez kase, a znamy sie od lepka mozna powiedziec choc jestem od niego starszy 5lat tez,
witaj forsami
3 244 073. Brjan ale co trafiles te numery w keno dzisiaj? czy w mm to wysylasz?
sebool82 witaj
arczi Jak będziesz w kolekturze,to wyślij,tę 5/5 tylko,musisz kupon KENO puścić pierwszy,daj go na trzy losowania:1,3,6,17,33
arczi Nie,tylko robiłem przegląd losowań i wyskoczyło w Keno 7/7 los.nr 715 872
3 244 091. dzieki a co uwazasz ze sa to szczesliwe numery wychodza czesto?
Zainwestowałem całe 11 złliczę na sobotę z jakąś wygranąile można przegrywać?A z odpadów grać si8 nie da
Brjan myslisz ze cos bedzie?
U mnie świadkowie Je#howy chodzili a ja ka#tolik Ale jedna była zdrowa truskaweczka
arczi To zapisz na kuponie te liczby,zadaj sobie pytanie:wysłać,czy nie
nie no brjan rozumie
ide puscic MM DLA MAMY Z MAMY SNU, LICZBY moze mama cos trafi wkoncu
narazie do pozniej brjan dziekuje
Ani jednej w euro 12zl w bloto
RrrooobbbeeerrrtttAby cośkolwiek wygrać w EJ,musisz wysłać :20 zakładów
puszczone 1x10 1x9 1x7 stawka x2 1x7 zwykle zdrapka deszcz parasol 2 zl pod parasolem 8 zl
siemka wszystkim, moja 10 w multi multi
7,14,25,37,46,50,66,69,71,76
7,14,25,37,46,50,66,69,71,76
Forsami
widziałeś moje mini w stałych
pisałam że teraz wchodzą system 6
z lottomatu
widziałeś moje mini w stałych
pisałam że teraz wchodzą system 6
z lottomatu
Brjan lipa niestety
Ja do żółtej nie poszedłem,sąsiad mi wysłał dałem na kilka losowań i wysłałem MM 7/7 z Twojej
10/10 arczi
10/10 arczi
brjan nie ze niebede gral moze kiedys sprobuje jeszcze .ale chyba nie zbyt szybko jak narazie niezniechecam sie ja w to pierwszy raz zagralem na tyle liczb
Brjan to fajnie ze z mojej 10/10 wyslales , obys trafil jak nakjwiecej, jesli ja niemoge trafic traf choc Ty