Wpisy 3 244 010 – 3 244 109
26 maja 2018 10:27 → 26 maja 2018 12:21, 100 wpisów
brjan i jacunn popieram was...mądre z was chłopaki. To prowokacja
Użytkownik Brjan dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
wszystko to : rehabilitacje i inne rzeczy wózki itp to następny śmiech
o lekach do emerytów też do mnie nie mów , bo żona jest mgr farmacji i wie jakie leki emeryci dostają śmiech
Jak ktoś się wypowiada , to powinien znać temat, a nie bla,bla,bla
Użytkownik baxter8 dodał nowy komentarz w temacie:
Tu nikt nie kwestionuje protestu,bo on jest 100 procent uzasadniony tylko matki tych dziedzi wdały się w kampanię wyborczą a to już jest żałosne .One nie chcą kompromisu one chcą by ten strajk trwał nadal ale to już się obraca przeciwko nim
dotam Zgadzam się z Tobą i wiem dużo o niepełnosprawności,te dodatki są potrzebne aczkolwiek nie
wszystkim chorym,maja rację w jednym,protestujące 500 zł w gotówce,tylko że tak duży wydatek dla budżetu,jest nie do realizacji w miesiąc czasu.Przez 25 lat byliśmy okradani przez:kommunistów
lewaków i ich potomnych,przykład:wyprowadzone pieniądze :FOZ-u przez lewaków,wyprowadzenie
kasy z OFE przez PO,PSL
wszystkim chorym,maja rację w jednym,protestujące 500 zł w gotówce,tylko że tak duży wydatek dla budżetu,jest nie do realizacji w miesiąc czasu.Przez 25 lat byliśmy okradani przez:kommunistów
lewaków i ich potomnych,przykład:wyprowadzone pieniądze :FOZ-u przez lewaków,wyprowadzenie
kasy z OFE przez PO,PSL
Brjan zgadzam się dodam że ochoczo wózki Pitru i zP-O pchali jak to los niepełnosprawnych obchodzi a nic nie zrobili prze 8 lat a P-I-S ma w ciagu dwóch lat wszystko naprawić i dać Fontane kaski
nie chcemy od bogatych to od kogo chyba od wszystkich bo każdy płaci podatki
dotam Co do leków refundowanych,to:jak mogą być leki w aptekach,jak mafia w białych kołnierzykach,wykupuje hurtem z aptek i sprzedaje je,w aptekach za granicą
temat ciężki bo to ludzie niepełnosprawni poszkodowani przez los to wykorzystują tą jak mogą
P-I-S dużo podniosło wszystko ale moze nie wystarczająco ale dziwne że poprzednicy przerz tyle lat nic nie zrobili a japę wydzierają
sprawdzić niech każdy sobie sprawdzi ile dano za Po ile, ile teraz
przychodzi emeryt z receptą i ma leki przykładowo na 150 zeta , ate darmowe ma na "parę" złotych
Ja nie mogę kupić, leku na serceLAVIX bo w aptekach go nie ma,natomiast mają zastępcze
słabsze,które nic nie pomagają
słabsze,które nic nie pomagają
w szpitalu gdzie robi bratowa nie ma Lekarzy , pielęgniarek , a te co są to przed emeryturą
a nawiasem moje miasto 100 000 ludzi i zamknięto szpital dziecięcy
dotam Jak by za szkolenie medyczne zapłacili,przed wyjazdem za granice,to pieniądze ,by byly na podwyższenie płac
tak jest od lat każdy ma w ustach frazesy a jak przyjdzie do rządzenia to się nie da ważne że w kieszeniach sami mają ludzie wszystko zapominają łatwo nimi manipulować ciemnu lud wszystko kupi i tak się oszukuje ludzi w kółko to samo już się rzygać chcę niec się nie da nie ma pieniędzy i nigdy nie będzie żyjemy w takim kraju jakim żyjemy wszyscy wiedzą jak jest
konkurencja wolny rynek towarów i ludzi tak to już jest tak jak w sporcie lepsi gracze do lepszych zespołów jak tu. transfery he he
mogli by zrobić kształcisz się w Polsce z podatków ludzi zakaz wyjazdu za granice przez 5 lat przynajmniej zarazx było by halo ograniczanie swobód itp inne pierdoły
z frigo mają gotowego lekarza opłaconego wyuczonego w Polsce czysty zysk he he lepiej być nie moze rozumiem osobę co się kształci tam za granicą
wróci PO jeszcze dowali podatkiem katastralnym a niech to wszystko rozwalą jak tak ludzie mózgi mają wyprane plują na nich a oni mówią że deszcz pada ale wierzę że nie wszyscy tacy są
ja osobiście już się nie odnajduje w tym kraju coraz gorzej jest przynajmniej ja to tak czuje generalnie ludzie też tematu nie znają co nie którzy
choć powiem szczerze ze troszkę lepiej niż było wcześniej jest ale dalej za mało jest
jak komuś z Was przyjdzie siedzieć na SOR od 19 do 3 w nocy ,to docenicie zdrówko, a tak ludzie siedzą i czekają na badanie
Byłem w kilku:szpitalach,klinikach i nie mogę narzekać
na personel medyczny,robią co mogą aby pacjent był zadowolony z leczenia i opieki,niektórzy
lekarze,są przepracowani z powodu braku obsady: lekarzy i pielęgniarek.Ale to już jest w gestii ministra zdrowia
na personel medyczny,robią co mogą aby pacjent był zadowolony z leczenia i opieki,niektórzy
lekarze,są przepracowani z powodu braku obsady: lekarzy i pielęgniarek.Ale to już jest w gestii ministra zdrowia
dotam Byłem kilka razy na SOR-e,kilkanaście godzin czekałem na:badania i wyniki
hejka wszystkim
wiecie jakie kierunki obieraja teraz maturzysci po maturze?
witaj Brjan NIE MOJ PEWNIAK NA DZIS TO 5
WITAJ Mulag
dzisiejsi maturzysci wybieraja kierunki po maturze, ANGLIA, NIEMCY HOLANDIA I HISZPANIA
dzisiejsi maturzysci wybieraja kierunki po maturze, ANGLIA, NIEMCY HOLANDIA I HISZPANIA
nie wiedziałem że takie są studia he he he takie specjalności kierunki he he
Moj kolega z dziecinstwa zapytał swojego syna co teraz bedzie robil po maturze gdzie zamierza isc na jajkie studia, wiec synek mu powiedzial toato jakie studia, ja zamiezam do ciebie do niemiec jechac a nie jakies studia robic poco mi to ,chcesz to sam sobie idz ja wole do pracy jechac do niemiec jak pracowac w polsce za kieszonkowe, no tak synus pojechal na wakacje w ubieglym roku do ojca po 2 miesiacach przywiozł 3000euro i odrazu sobie audi a4 kupil to poco mu pracowac za kieszonkowe jak tam wiecej zarobi nie?
?
?
trzeba dodać ze oprócz tego że dają kieszonkowe to gonią do tyrania jak woła pociągowego wyzysk w czystej postaci za groszę ja rozumiem pracować trzeba nikt ci za darmo nic nie da ale jak tak ma być jak jest to szkoda wogóle robić
nie oto chodzi że masz za frigo kaskę brać ale dosć ze zarobki małe to zawsze mało i ciagle mało nei ważne w jakich okolicznosciach robisz
na kuponach juz pisza ostatnie 2 dni promocji a wiadomo co potem
brjan ty grasz w keno to obstawiaj 73 jak niewidzisz liczby 5 , ja wczoraj wieczorem bylem w kolektorze i spotkalem tam paru swoich kumpli wszyscygrali w keno tyllko ja jeden multiego wysylalem, nie, i jeden z kumpli mowi domnie arczi fajni e ze jestes ,pytam dlaczego on mi dpowiada ze ja mu szczescie przynosze mowie a tam gadasz glupoty, i sie smieje noto on mowi gram na swoich numerach na 4 kuponach nie?, noi mi owi czekaj niewychodz zobaczymy teraz wyslal te wszystkie kupony no leci te losowanko noi sprawdza za chwile krzyczy jest 5/5 mowi arczi niewychodz jeszcze, no wpadlo mu te 250zł pomowi do kolektorki jeszcze raz to samo po chwili znow trafia nastepna 5/5 znow 250 zł , ja sobie pomyslałem no tak to mozna grac anie jak ja trafie marne 3/7 w multiego nie,no kolega zrobil taki gest mowi ze zato zemu przyniosłem szczescie to on mi stawia jedna 7/7 i dwa mini,mowie nie no daj se spokoj nie kupuj on nie bo ci sie arczi nalezy, no niestety kupony nie okazaly sie dlamnie szczesliwe bo wszedzie wyszlo tylko po 2 numery ale dlamnie nie tyle liczyly sie te kuponiki tylko ten gest ktory on zrobil w moja strone, ini kolesie byli w szoku ze w ciagu 10minut trafil 2*5/5 w keno, no ja chwilke jeszcze postalem tam pokukalem na te wychodzace numery i poszdlem do domu to juz bylo po losowaniu,on jeszcze tam zostal.ale tez mi pokazywal numery na jakich trafil te 5/5 ale coz nie zapamietalem ich wszystkich niestet)ale ucieszylem sie ze trafil przymnie tez bo gra w to caly czas nieraz trafia ladna tez kase, a znamy sie od lepka mozna powiedziec choc jestem od niego starszy 5lat tez,
witaj forsami
3 244 073. Brjan ale co trafiles te numery w keno dzisiaj? czy w mm to wysylasz?
sebool82 witaj
arczi Jak będziesz w kolekturze,to wyślij,tę 5/5 tylko,musisz kupon KENO puścić pierwszy,daj go na trzy losowania:1,3,6,17,33
arczi Nie,tylko robiłem przegląd losowań i wyskoczyło w Keno 7/7 los.nr 715 872
3 244 091. dzieki a co uwazasz ze sa to szczesliwe numery wychodza czesto?
Zainwestowałem całe 11 złliczę na sobotę z jakąś wygranąile można przegrywać?A z odpadów grać si8 nie da
Brjan myslisz ze cos bedzie?
U mnie świadkowie Je#howy chodzili a ja ka#tolik Ale jedna była zdrowa truskaweczka
arczi To zapisz na kuponie te liczby,zadaj sobie pytanie:wysłać,czy nie
nie no brjan rozumie
ide puscic MM DLA MAMY Z MAMY SNU, LICZBY moze mama cos trafi wkoncu
narazie do pozniej brjan dziekuje
Ani jednej w euro 12zl w bloto