Wpisy 3 243 962 – 3 244 061
26 maja 2018 10:00 → 26 maja 2018 11:17, 100 wpisów
Dotam a jak dziś finał LM daje 1-2 dla Liverpoolu R3 2:0 a tomi 2-1 dla realu
WIEM CO TO ZNACZY MIEĆ TAKĄ OSOBĘ w rodzinie ,to jest masakra ...,miałam kuzynkę która żyła tylko 18 lat ,miała spalona 1 część mózgu /żle odebrali poród/
Mam 28 i 65
Tak fajnie w nocy pamietalam sen a teraz ....
Seba
Dusia
Czy nie uważacie,że przeginają te prowokatorki polityczne,przeginają na całej linii z tym protestem,dzieci i osoby niepełnosprawne mają dość,psychicznie działa na nich,już ten cyrk
doprowadzają do niechęci społeczeństwa , do tego protestu,prowokatorki szkodzą już niepełnosprawnym
doprowadzają do niechęci społeczeństwa , do tego protestu,prowokatorki szkodzą już niepełnosprawnym
Co nieco z sennych,13*43*65*17*35*77*76*18*10.....74'58'54'''
Aya
Lecę po truskawki tort z truskawkami
Zaszaleje na dzień mamy 10/10
Użytkownik baxter8 dodał nowy komentarz w temacie:
Koniec Bonusa Multi Multi oraz promocja gry na 7 liczb !
Brian zgadzam się w pełni.Te matki uczestniczą w kampanii politycznej platformy obywatelskiej wykorzystując do tego swoje niepełnosprawne dzieci.Zalosne to jest
brjan i jacunn popieram was...mądre z was chłopaki. To prowokacja
Użytkownik Brjan dodał nowy komentarz w temacie:
wszystko to : rehabilitacje i inne rzeczy wózki itp to następny śmiech
o lekach do emerytów też do mnie nie mów , bo żona jest mgr farmacji i wie jakie leki emeryci dostają śmiech
Jak ktoś się wypowiada , to powinien znać temat, a nie bla,bla,bla
Użytkownik baxter8 dodał nowy komentarz w temacie:
Tu nikt nie kwestionuje protestu,bo on jest 100 procent uzasadniony tylko matki tych dziedzi wdały się w kampanię wyborczą a to już jest żałosne .One nie chcą kompromisu one chcą by ten strajk trwał nadal ale to już się obraca przeciwko nim
dotam Zgadzam się z Tobą i wiem dużo o niepełnosprawności,te dodatki są potrzebne aczkolwiek nie
wszystkim chorym,maja rację w jednym,protestujące 500 zł w gotówce,tylko że tak duży wydatek dla budżetu,jest nie do realizacji w miesiąc czasu.Przez 25 lat byliśmy okradani przez:kommunistów
lewaków i ich potomnych,przykład:wyprowadzone pieniądze :FOZ-u przez lewaków,wyprowadzenie
kasy z OFE przez PO,PSL
wszystkim chorym,maja rację w jednym,protestujące 500 zł w gotówce,tylko że tak duży wydatek dla budżetu,jest nie do realizacji w miesiąc czasu.Przez 25 lat byliśmy okradani przez:kommunistów
lewaków i ich potomnych,przykład:wyprowadzone pieniądze :FOZ-u przez lewaków,wyprowadzenie
kasy z OFE przez PO,PSL
Brjan zgadzam się dodam że ochoczo wózki Pitru i zP-O pchali jak to los niepełnosprawnych obchodzi a nic nie zrobili prze 8 lat a P-I-S ma w ciagu dwóch lat wszystko naprawić i dać Fontane kaski
nie chcemy od bogatych to od kogo chyba od wszystkich bo każdy płaci podatki
dotam Co do leków refundowanych,to:jak mogą być leki w aptekach,jak mafia w białych kołnierzykach,wykupuje hurtem z aptek i sprzedaje je,w aptekach za granicą
temat ciężki bo to ludzie niepełnosprawni poszkodowani przez los to wykorzystują tą jak mogą
P-I-S dużo podniosło wszystko ale moze nie wystarczająco ale dziwne że poprzednicy przerz tyle lat nic nie zrobili a japę wydzierają
sprawdzić niech każdy sobie sprawdzi ile dano za Po ile, ile teraz
przychodzi emeryt z receptą i ma leki przykładowo na 150 zeta , ate darmowe ma na "parę" złotych
Ja nie mogę kupić, leku na serceLAVIX bo w aptekach go nie ma,natomiast mają zastępcze
słabsze,które nic nie pomagają
słabsze,które nic nie pomagają
w szpitalu gdzie robi bratowa nie ma Lekarzy , pielęgniarek , a te co są to przed emeryturą
a nawiasem moje miasto 100 000 ludzi i zamknięto szpital dziecięcy
dotam Jak by za szkolenie medyczne zapłacili,przed wyjazdem za granice,to pieniądze ,by byly na podwyższenie płac
tak jest od lat każdy ma w ustach frazesy a jak przyjdzie do rządzenia to się nie da ważne że w kieszeniach sami mają ludzie wszystko zapominają łatwo nimi manipulować ciemnu lud wszystko kupi i tak się oszukuje ludzi w kółko to samo już się rzygać chcę niec się nie da nie ma pieniędzy i nigdy nie będzie żyjemy w takim kraju jakim żyjemy wszyscy wiedzą jak jest
konkurencja wolny rynek towarów i ludzi tak to już jest tak jak w sporcie lepsi gracze do lepszych zespołów jak tu. transfery he he
mogli by zrobić kształcisz się w Polsce z podatków ludzi zakaz wyjazdu za granice przez 5 lat przynajmniej zarazx było by halo ograniczanie swobód itp inne pierdoły
z frigo mają gotowego lekarza opłaconego wyuczonego w Polsce czysty zysk he he lepiej być nie moze rozumiem osobę co się kształci tam za granicą
wróci PO jeszcze dowali podatkiem katastralnym a niech to wszystko rozwalą jak tak ludzie mózgi mają wyprane plują na nich a oni mówią że deszcz pada ale wierzę że nie wszyscy tacy są
ja osobiście już się nie odnajduje w tym kraju coraz gorzej jest przynajmniej ja to tak czuje generalnie ludzie też tematu nie znają co nie którzy
choć powiem szczerze ze troszkę lepiej niż było wcześniej jest ale dalej za mało jest
jak komuś z Was przyjdzie siedzieć na SOR od 19 do 3 w nocy ,to docenicie zdrówko, a tak ludzie siedzą i czekają na badanie
Byłem w kilku:szpitalach,klinikach i nie mogę narzekać
na personel medyczny,robią co mogą aby pacjent był zadowolony z leczenia i opieki,niektórzy
lekarze,są przepracowani z powodu braku obsady: lekarzy i pielęgniarek.Ale to już jest w gestii ministra zdrowia
na personel medyczny,robią co mogą aby pacjent był zadowolony z leczenia i opieki,niektórzy
lekarze,są przepracowani z powodu braku obsady: lekarzy i pielęgniarek.Ale to już jest w gestii ministra zdrowia
dotam Byłem kilka razy na SOR-e,kilkanaście godzin czekałem na:badania i wyniki
hejka wszystkim
wiecie jakie kierunki obieraja teraz maturzysci po maturze?