Wpisy 3 243 818 – 3 243 917
26 maja 2018 06:19 → 26 maja 2018 09:49, 100 wpisów
dzis chce 1x10 1x7 ze stawka tylko podumam czy cos z powyzszych podanych stawka x2 czy 2x7 dwa zaklady lub 4 tak jak proponowalem wyzej zobacze jesli bedzie opcja bez stawki x2 to moze 1x8 lub 1x9
ciekawi mnie bardzo co od pn bedzie czy ts cos wyduma by sprawdzic jakie najlepsze skreslenia chodza choc pewnie i tak wie chcialbym 6 skreslen lub 8 aczkolwiek chyba moglo by na dluzej zostac to co jest z 7 skresleniami
pare groszy wieczorem wpadlo nic specialnego nie ma co sie chwalic chce na 14 przeznaczyc jakies 6 zl mam juz 1x10 2x7 tylko sie zastanowie czy ktoras czy obie ze stawka x2 czy zwykle i cos ze stawka z chybika chcialbym jeszcze 1x9 jednak
Witka2 Multi7 + 2 duże z maszynysam jestem słaby,Max 4/7 to porażkajak na 3 zakłady
4/7 lewy stawka x10 z plusem a pozatym radosc z zycja jakas musi byc tak jak przeyjemnosci..... hey tak pozatym nie witanym
forsa mialem nie grac dzis w lotto z automatu typnelem 6/6 a nie mialem typnac bo dzis maja moje liczby wlatac eh trudno wszyscy zobacza
hey dudzia czy ja wiem czy super ogly by byc lepsze licze troche na te
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
i 05,08,16,36,37,45,42,47,46,35,22,19 cos z tego dalej korca 40 stki i 60 tki male byly
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
i 05,08,16,36,37,45,42,47,46,35,22,19 cos z tego dalej korca 40 stki i 60 tki male byly
stosowanie skrutow jezykowych
Zwroty, o których możesz jeszcze nie wiedzieć:
Thx - "Thanks" - "Dzięki"
Idk - "I don't know" - "Nie wiem"
OMG - "Oh my God" - "O mój Boże"
Btw - "By the way" - "Nawiasem mówiąc, albo przy okazji"
Rotfl - "Rolling on the floor laughing" - "Turlać się ze śmiechu"
LOL - "Laughing out loud" - "Śmiać się głośno"
Plz lub pls - "Please" - "Proszę"
2nite - "Tonight" - "Dziś wieczorem"
AFAIK - "As far as I know" - "Z tego, co wiem"
ATM - "At the moment" - "W tej chwili"
Bf - "Boyfriend" - "Chłopak"
Imo - "In my opinion" - "Moim zdaniem"
XOXO - "Hugs and kisses" - "Uściski i całusy"
Zwroty, o których możesz jeszcze nie wiedzieć:
Thx - "Thanks" - "Dzięki"
Idk - "I don't know" - "Nie wiem"
OMG - "Oh my God" - "O mój Boże"
Btw - "By the way" - "Nawiasem mówiąc, albo przy okazji"
Rotfl - "Rolling on the floor laughing" - "Turlać się ze śmiechu"
LOL - "Laughing out loud" - "Śmiać się głośno"
Plz lub pls - "Please" - "Proszę"
2nite - "Tonight" - "Dziś wieczorem"
AFAIK - "As far as I know" - "Z tego, co wiem"
ATM - "At the moment" - "W tej chwili"
Bf - "Boyfriend" - "Chłopak"
Imo - "In my opinion" - "Moim zdaniem"
XOXO - "Hugs and kisses" - "Uściski i całusy"
....... SIEMKA MAMUŚKI ETO PIESNIA DLA WAS .......
https://www.youtube.com/watch?v=XZ5GoUNbRZc&list=PL5vvzjGA9-jcLcHsE_eZU0_A5C3l6NMtC
https://www.youtube.com/watch?v=XZ5GoUNbRZc&list=PL5vvzjGA9-jcLcHsE_eZU0_A5C3l6NMtC
akronimy - stosowane tutaj są słabe świadczyć może o niskim stopniu inteligencji osób które w takowy sposób się wyrażają
Dziś LM Real Madryt - Liverpool daje 1-2 kto da typ po meczu się sprawdźi
>> skrótów językowych <<
Zanim zaczniesz kogoś pouczać sam pisz POPRAWNIE.
Zanim zaczniesz kogoś pouczać sam pisz POPRAWNIE.
Skróty utworzone z początkowej litery lub początkowych liter wyrazów
Osiołku
Osiołku
a tak na marginesie Wędrowca netowy
Połączenie dwóch wyrazów pisanych oddzielnie, ale stanowiących nazwę jednego przedmiotu nazywamy zestawieniem.
Połączenie dwóch wyrazów pisanych oddzielnie, ale stanowiących nazwę jednego przedmiotu nazywamy zestawieniem.
Natomiast
Skrótowce sprzyjają możliwie zwięzłemu wypowiadaniu się.
Skrótowce sprzyjają możliwie zwięzłemu wypowiadaniu się.
Ach ten angielskiolalem a teraz sie przydaje .Kumpela bez szkoly ale perfekt angiel udziela korepetycji...Ludzie na zapisy
-75% Kurs Wakacyjny
Tylko do 30.06 Otrzymasz do 75% Zniżki na Wakacyjny Kurs Angielskiego. Dołącz do Speak Up! speak-up.pl
Tylko do 30.06 Otrzymasz do 75% Zniżki na Wakacyjny Kurs Angielskiego. Dołącz do Speak Up! speak-up.pl
Odpowiedźialnosci nie ponosze będę Bil brawo jak obaj będziem mieli 6/6
Jak się mi uda to sobie dzisiaj zagram w Mini systemem na 6 liczb 14 zakładów no wczoraj niestety wtopiłem...105złoty.. gram na wszystkie liczby. Na 7 zakładach
Gryks...to ja rano w niedzielę zobaczę bo dzisiaj idę na noc..do pracy..
TS teraz przez tydzień albo więcej będzie analizował promocję, a firmy np. bukmacherskie napewno by decyzję podjęły od ręki i nie opuszczały dobrej passy .
Ja wygrana z czwartku nie roztwonilem trochę grosza wpadło wczoraj tez