Wpisy 3 243 810 – 3 243 909
26 maja 2018 02:54 → 26 maja 2018 09:47, 100 wpisów
niemcy maja ich dosc i niechca ich tam, no ale ciocia angelina myslała ze jak ich zaprosi to oni dzwigna ich gospodarke na wyzyny nawet ich ponumerowali maja numery na rekach jak kiedys unas w polsce wobozach mieli ludzie, nic sie tam w ich mentalnosci niemieckiej niezmieniloa tu siuksy im pokazaly wala, oni niechca pracowac plowa z nich to analfabeci zero pisac zero mowic w jezyku niemieckim,zero nawet liczyc, nieumieja,ale im sie wszystko i tak nalezy no unas tu to nie przezuyli by na sol do kartofli by niezarobili a socjalu by niedostali nic bo tu nawet w naszym kraju polacy niemaja socjalu ,kiedys ogladałem w niemieckiej tv wypowiadala sie starsza kobieta niemka okolo tak +/- 80 lat ze wraz z mezem przyjeli 3osobowa rodzinke tam z afryki chcieli impomoc dali im ubrania jedzenie i spanie, i tzw kieszonkowe, zlitowali sie nad biedakami ,noi teraz nmaja klopot bo ci wczasowucze wyganiaja ich z wlasnego niemcow domu, oni sie tam juz zadomowili na dobre i i kaza tym niemcom opuscic dom i sie wyniesc babka z dziadkiem niemcaszki, chodza po urzedach iprosza aby im pomogli pozbyc sie tym uchodzcow no niestety urzad niemecki niemoze nic w tej sprawie zrobic od tak jest i dziadki co maja zrobic nic niemoga zrobic bo nikt ich nieslucha kazdy umywa od tego rece poco im klopoty sa potrzebne, policja niemiecka tez niereaguje na to maja to gdzies cooni wyprawiaja
3 243 808 kresl te liczby i wysylaj dtad az niewpadna i sie niezalamuj jesli niewpadna jednego dnia bo moga byc na drugi dzien lub trzeci zauwarzylem zeniektore wychodza nawet z opoznieniem tygodniowym
angela sama zaczla ten bajzel z tymi uchodzcami oni majom zero chonoru zero walki o swoj kraj tylko cyckac inne panstwa adolf by wiedziol co z nimi zrobic mydla dszarego byloby na tony
arzci jo jest z siebie tylko dumny niy ze jestem polokiem ale za to ze jakos zyja moga powiedzic status lipny duzo nom brakuje do panstw co pracownika traktujom godziwie traktowali godziwie pamientom lata jak zaczynalem prace teraz pracodawca traktuje roboli jak zlo i mysli ze on na nich pracuje powstalo duzo zbyndnych stanowisk i nazw na tych stanowiskach
dobra hanysek dziekuje ci za dzisiejsze dotrzymanie towarzystwa, ja juz uciekam spac ,niechce zarywac nastepnej nocy juz jest pozno troche, ale sie niczym nieprzejmuj graj i wygrywaj jak najwiecej jeszcze sie kiedys spotkamy tu na czacie to popiszemy aludzmi sie nieprzejmuj ktorzy ci cos dogaduja o twojim jezyku, i niesluchaj docinek, iinteligentna osoba nigdy ci nie zwroci uwagi tylko glabom nigdy nic niepasuje oczywiscie ta osobe ktora ci tu taknapisala ze pisz po polsku nieuwarzam za glabai bez urazy ale prosze o wiecej zrozumienia dla kolegi hanyska nie dzielcie ludzi , wszyscy jestesmy polakami bez wzgledu kto jaka gwara mowi i wjakim rejonie polski mieszka i zyje, pamoietajcie jestesmy wszyscy tu ludzmi i polakami bez wzgledu nato kto jaka gwara mowi badzmy bardziej tolerancyjni dla innych ludzi, dobranoc hanysek i zyczw wysokich i trafnych wygranych
rowniez dziynki arczi i zycza 10/10 bez lipy i mily soboty i niedzieli siema
3 243 813. nmasz 100% racji i dziekuje i nawzajem tez zycze duzo szczescia i milgo wekendu siema przyjacielu
Hej
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
dzis chce 1x10 1x7 ze stawka tylko podumam czy cos z powyzszych podanych stawka x2 czy 2x7 dwa zaklady lub 4 tak jak proponowalem wyzej zobacze jesli bedzie opcja bez stawki x2 to moze 1x8 lub 1x9
ciekawi mnie bardzo co od pn bedzie czy ts cos wyduma by sprawdzic jakie najlepsze skreslenia chodza choc pewnie i tak wie chcialbym 6 skreslen lub 8 aczkolwiek chyba moglo by na dluzej zostac to co jest z 7 skresleniami
pare groszy wieczorem wpadlo nic specialnego nie ma co sie chwalic chce na 14 przeznaczyc jakies 6 zl mam juz 1x10 2x7 tylko sie zastanowie czy ktoras czy obie ze stawka x2 czy zwykle i cos ze stawka z chybika chcialbym jeszcze 1x9 jednak
Witka2 Multi7 + 2 duże z maszynysam jestem słaby,Max 4/7 to porażkajak na 3 zakłady
4/7 lewy stawka x10 z plusem a pozatym radosc z zycja jakas musi byc tak jak przeyjemnosci..... hey tak pozatym nie witanym
forsa mialem nie grac dzis w lotto z automatu typnelem 6/6 a nie mialem typnac bo dzis maja moje liczby wlatac eh trudno wszyscy zobacza
hey dudzia czy ja wiem czy super ogly by byc lepsze licze troche na te
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
i 05,08,16,36,37,45,42,47,46,35,22,19 cos z tego dalej korca 40 stki i 60 tki male byly
66,67,69,71,75,80
56,59,66,71,75,80
57,60,66,70,73,75
55,59,61,67,70,80
i 05,08,16,36,37,45,42,47,46,35,22,19 cos z tego dalej korca 40 stki i 60 tki male byly
stosowanie skrutow jezykowych
Zwroty, o których możesz jeszcze nie wiedzieć:
Thx - "Thanks" - "Dzięki"
Idk - "I don't know" - "Nie wiem"
OMG - "Oh my God" - "O mój Boże"
Btw - "By the way" - "Nawiasem mówiąc, albo przy okazji"
Rotfl - "Rolling on the floor laughing" - "Turlać się ze śmiechu"
LOL - "Laughing out loud" - "Śmiać się głośno"
Plz lub pls - "Please" - "Proszę"
2nite - "Tonight" - "Dziś wieczorem"
AFAIK - "As far as I know" - "Z tego, co wiem"
ATM - "At the moment" - "W tej chwili"
Bf - "Boyfriend" - "Chłopak"
Imo - "In my opinion" - "Moim zdaniem"
XOXO - "Hugs and kisses" - "Uściski i całusy"
Zwroty, o których możesz jeszcze nie wiedzieć:
Thx - "Thanks" - "Dzięki"
Idk - "I don't know" - "Nie wiem"
OMG - "Oh my God" - "O mój Boże"
Btw - "By the way" - "Nawiasem mówiąc, albo przy okazji"
Rotfl - "Rolling on the floor laughing" - "Turlać się ze śmiechu"
LOL - "Laughing out loud" - "Śmiać się głośno"
Plz lub pls - "Please" - "Proszę"
2nite - "Tonight" - "Dziś wieczorem"
AFAIK - "As far as I know" - "Z tego, co wiem"
ATM - "At the moment" - "W tej chwili"
Bf - "Boyfriend" - "Chłopak"
Imo - "In my opinion" - "Moim zdaniem"
XOXO - "Hugs and kisses" - "Uściski i całusy"
....... SIEMKA MAMUŚKI ETO PIESNIA DLA WAS .......
https://www.youtube.com/watch?v=XZ5GoUNbRZc&list=PL5vvzjGA9-jcLcHsE_eZU0_A5C3l6NMtC
https://www.youtube.com/watch?v=XZ5GoUNbRZc&list=PL5vvzjGA9-jcLcHsE_eZU0_A5C3l6NMtC
akronimy - stosowane tutaj są słabe świadczyć może o niskim stopniu inteligencji osób które w takowy sposób się wyrażają
Dziś LM Real Madryt - Liverpool daje 1-2 kto da typ po meczu się sprawdźi
>> skrótów językowych <<
Zanim zaczniesz kogoś pouczać sam pisz POPRAWNIE.
Zanim zaczniesz kogoś pouczać sam pisz POPRAWNIE.
Skróty utworzone z początkowej litery lub początkowych liter wyrazów
Osiołku
Osiołku
a tak na marginesie Wędrowca netowy
Połączenie dwóch wyrazów pisanych oddzielnie, ale stanowiących nazwę jednego przedmiotu nazywamy zestawieniem.
Połączenie dwóch wyrazów pisanych oddzielnie, ale stanowiących nazwę jednego przedmiotu nazywamy zestawieniem.
Natomiast
Skrótowce sprzyjają możliwie zwięzłemu wypowiadaniu się.
Skrótowce sprzyjają możliwie zwięzłemu wypowiadaniu się.
Ach ten angielskiolalem a teraz sie przydaje .Kumpela bez szkoly ale perfekt angiel udziela korepetycji...Ludzie na zapisy
-75% Kurs Wakacyjny
Tylko do 30.06 Otrzymasz do 75% Zniżki na Wakacyjny Kurs Angielskiego. Dołącz do Speak Up! speak-up.pl
Tylko do 30.06 Otrzymasz do 75% Zniżki na Wakacyjny Kurs Angielskiego. Dołącz do Speak Up! speak-up.pl
Odpowiedźialnosci nie ponosze będę Bil brawo jak obaj będziem mieli 6/6
Jak się mi uda to sobie dzisiaj zagram w Mini systemem na 6 liczb 14 zakładów no wczoraj niestety wtopiłem...105złoty.. gram na wszystkie liczby. Na 7 zakładach
Gryks...to ja rano w niedzielę zobaczę bo dzisiaj idę na noc..do pracy..
TS teraz przez tydzień albo więcej będzie analizował promocję, a firmy np. bukmacherskie napewno by decyzję podjęły od ręki i nie opuszczały dobrej passy .