Wpisy 3 243 610 – 3 243 709
25 maja 2018 21:46 → 25 maja 2018 23:57, 100 wpisów
Dopisano wyniki Ekstra Pensji - 16,18,24,31,34 oraz dodatkowa liczba 04
Typowania Ekstra Pensji
wiolusia wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 złChuda wytypował(a) 3/5 + 0/1 - wygrana 25 zł
mieczyslaw956 wytypował(a) 3/5 + 1/1 - wygrana 80 zł
midas16 wytypował(a) 4/5 + 0/1 - wygrana 200 zł
Faralku Dusia
Gradobicie
ladny mi narazie z karpi maluchy wchodza 6kg,8kg ale spokojnie beda kolejne zasiadki
2-2 3-3 na sucho
Faralku 621
Seba
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Mini Lotto - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Ekstra Pensji - odnotowano 1 x EKSTRA PENSJA !
Dopisano wygrane Kaskady - brak głównej wygranej
Dopisano wygrane Super Szansa
W miejscowości Juszczyna padła wysoka wygrana w zdrapce Super 7
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Witam!!!
Grać,czy nie grać???
Oto jest PYTANIE!
Rozsądek:NIE grać
Pazerność+matka głupich>>GRAĆ
Wybór należy do Ciebie!!!
Grać,czy nie grać???
Oto jest PYTANIE!
Rozsądek:NIE grać
Pazerność+matka głupich>>GRAĆ
Wybór należy do Ciebie!!!
witam ponownie juz po losowanku , wlasnie wrocilem z kolektorki, umnie dzis ceniutko ale jutro mysle bedzie lepiej i w grach tez dzisiaj umne MM 1*7/7 trafione 3/7 drugi kupo polecial a 10//10 tu tylko 3//10, trzeci kuponn na \MM 1**7/7 chybił trafil tu trafione tylko 2//7 I 2 MINI z chybil trafil złapane w kazdym po 2 numery, ale te kuponiki prezent od kolegi wszystkie na chybil trafi od kolegi mojego ktory czesto trafia w keno poniewaz kiedy przyszedlem do kolektory bardzo sie ucieszyl, smial sie ze kiedy ja jestem w kolektorze to on zawsze cos traif w te keno wiem ze zartował ale stalismy i rozmawialismy chwilke przymnie wysylal kupony z liczbami, i przymnie odrazu trafil 2*5/5 w keno i zato postanowil ze mi wysle kuponyn abym i ja cos trafil w to co gram, jemu wpasdlo 2*250zł wiec w podziece zakupil mi az 3kuponiki i 7/7mm i 2uklady w mini losowania no niestety okzały sie niebyc trafne ale to nic liczy sie gest jaki dla mnie zrobil, dobry kolega on zyskał 500zł ja tylko kuponiki szkkoda ze nietrafne akurat ale to nic jutro bedzie lepiej mysle i grunt to dobra zabawa jest,sam lepiej wytypowalem liczby jak z maszyny dlatego i tez mam zasade niegrac nigdy z maszyny , i tego sie trzymam
megamocny trafiles? te liczby co podales?
czasem zacmienie jak juz sie czyms zajmiesz to nie widzisz nic innego
megamocny tak no liczby wyszły fajne. ale ja znow zle zlozylem je w 10/10 i tylko 3/10 trafilem i 3/7 sam kresilem swoje a moglo byc wiecej trafione bo obstawilem taki ukladzik 1,5,9,21,47,77,79 a wyszło 1,3,4,9,21,48,78 patrz jak moglem trafic
dziwne,wszyscy lub prawie wszyscy podają jakie to siódemki trafiają i to z plusem,szkoda,że nie podają tego przed losowaniem,nie piszcie takich rzeczy bo przykro czytać,podaj na czacie przed losowaniem,a później skopiuj to co trafiłeś po losowaniu i wtedy będzie to wiarygodne,nawet jak nie wysłane,a nie takie dyrdymały,bo to jak dla mnie to ściema,nieładnie
dobrze po losowaniu sobie cos zlozyc tak na przyszlosc, nauka na bledach
1,80, 4,9,11, 29,34 nikt tak dzis nie zagral
1,80, 4,9,11, 29,34 nikt tak dzis nie zagral
galik ja zawsze podaje to co wysylam zawsze tez mozesz sprawdzic sobie umnie w profillku, jakie obstawiam liczby i co wysylam a dzis takie typowalem i tylko 3 trafilem w realu z 7/7 tu w profilu wyszlo lepiej bo 4/10 ale to tylko profil,kolega ktiory mi powiedzial ze prxzynosze mu szczescie jak pojawie sie w kolektorze mial faktycznie szczescie trafil przymnie 2x po 5/5 i dlarego tez w podziece zakupil dlamnie kupony abym tez wygral no niestety te kuponiki nie okazaly sie trafne ale tonic wazne ze mu przybioslem szczescie nawet mi pokazał poznie te nomerki na ktorych trafil i powiedzial abym sprobowal nmi zagrac moze i ja trafie, on wie ze ja w keno niegram choc sie przymierzam, ale naeazie tylko MM mnie interesuje wciagu 5minut przymnie kolega trafil 500zł to sie nazywa gra nie?
ten Fred to wyglada na ciezkiego, Waszka z Iza powinni wyjsc, siare robia
gala dla Januszy, czyli dla mnie
gala dla Januszy, czyli dla mnie
4 Wygrane na 7/7 a tyle jest kolektur w Polsce można się dać nabrać.na tą promocje...
Wszak to 7z aż 80, ciu..i tu jest myk....a kto to bierze pod uwagę..
dzis gralbym w euromelon 17,28
weszlo 15,16,28 i 500 zl poszloby blisko obok
weszlo 15,16,28 i 500 zl poszloby blisko obok
ladnie siedzicie to trojca dla kazdego ja stawiam
dzien 5 matki 10 24 z daty dnia
dzien 5 matki 10 24 z daty dnia
21 i 27 powinno pojsc na opaka 24
mowi to wam expert co zjadl zeby na parkach lotto uk
mowi to wam expert co zjadl zeby na parkach lotto uk
kolega to mial w kasownik bilet juz wsadzony
skasowalby dopiero jakby podszedl kanar
skasowalby dopiero jakby podszedl kanar
Forsami ah no tak, pomyliło mi sie coś. Myślałem ze rośnie do ostatniego dnia promocji na 7liczb
Jutro Real wygrywa? ktoś wie?
Jutro Real wygrywa? ktoś wie?
Mulag nie bądź uparty. I zagraj tę swoją kombinacje na system chociaż na 6 liczb to tylko 7,50 sam widzisz była by 4 ka a za 4/6 systemem w Mini masz chyba 1020zlotych sprawdź szczegóły na Multipasko
ale kupon ważny do 31 mają zobaczymy co dalej jak na razie graqm za darmo ten kupon na 8 losowan i 3 zakąłdy nie płąciłem nic i teraz znów zagrtam za darmo
Ja miałem 14 zakładów systemowych na 6 liczb ale jutro sprawdzę. Bo dziś nie będę halasował. Ale czuje że wtopiłem 105. Złoty no ale walczę ..
Mulag to to udany debiut nowej twojej kolektury...odkąd przestałeś grać u wiedźmy to częściej wygrywasz. Zauważyłeś to...
No to tyle Ci kolego napiszę bo się znamy...nie tylko z forum...czas Ci wygrać..
a nie zęby