Wpisy 3 243 273 – 3 243 372
25 maja 2018 14:34 → 25 maja 2018 16:05, 100 wpisów
Dopisano wygrane Multi Multi - brak głównej wygranej
arczi tez zauważyłem że po 1 często jest 80 lub razem 80 i 1 ja bym do tego dołożył jeszcze 9
mdb dobrze zauwazyles bo te liczby przewaznie trzymaja sie razem 1,i 80 i nprzewazniw wychodza razem lub nieraz i osobno tez jak dzisiaj,te liczby sie lubia tak samo jaj 1,i 3,ktore lubia tez razem wychodzic neraz i do rtego 9 tez mozna dodac 9 zas clubi sie z 11, 13 i 56
choc niezawsze wychodza razem , ale nieraz i wychodza tak jak dzisiaj, no ja zaspalem na losowanie i tego nietypnolem ani nie wysłalem no ale nic straconego na wieczor cos posle i moze i cos trafie podejrzawam ze 1 sie powtorzy ponownie
mtb mysle ze wejdzie 1 ponownie bo musi dobic do 3, te liczby trzymaja sie razem chyba ze 3 wyjdzie i ucieknie jedynce
myślę że nie ważne jakim tokiem rozumowania typujemy ważne żeby weszło i tego Tobie i sobie życzę bo tez skreślę 1 na wieczór
mdb dzieki i nawzajem
widze tutaj dzis duzo fajnych liczb niektorych ktore moga wyjsc wieczorem ktorych nikt sie nawet niespodziewa i pewnie tez
widze tutaj dzis duzo fajnych liczb niektorych ktore moga wyjsc wieczorem ktorych nikt sie nawet niespodziewa i pewnie tez
zrobimy czary mary i wytypujemy z nich 10/10 chyba to zalezy jeszcze ile ich tez i wyjdzie tez tych lczb bo 7/7 tez bedzie
trafil juz ktos tego bonusa w koncu czy jeszcze nie?
trafil juz ktos tego bonusa w koncu czy jeszcze nie?
W miejscowości Żory padła wysoka wygrana w zdrapce Szafiry Rubiny Szmaragdy
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
Zobacz szczegóły oraz skan wygranej zdrapki
z czym sebastian mialk racje bo nie wiem za bardzo o co ckodzi
witaj dudzia
dudzia mozesz je z powodzeniem kreslic i 45 i46 jestem na tak ze wyjda
dudzia ja bym 46 niebagatelizowal i kreslil tez wraz z 45 widze ze jednak 80 nie bedzie ale kto wie niezbadane sa losy wypadniecia jej
dudzia ani 61,ani 62 ,tak samo u mdb ani 8 10 tylko 9 n a tak
mtb dobry pewniak 9
eh myslalem ze 40 ski w 4-5 liczbach beda o 14h ale nic moze wieczorem
gryks witajwidze i 40 tki dzis kresl te liczby na wieczor cos z nich bedzie widze tu pare ich
moga dzis wyjsc
moga dzis wyjsc
kiepskie sa wczoraj ino mi sie udalo z chybika cos tam w typowaniu lotto wpada a tak cinko
gryks podqam ci na @ jakie mi sie widza liczby na dzis
krasna dumam nad 29,34,48,49 do tego 22,21,18 lub 19 z 15,16 no i 45 i 36,35,37,42 cos wybiore
krasna ja wczoraj 80 zl inno grosze o zdrapce deszcz nie wspomne 8 zl