Wpisy 3 237 021 – 3 237 120
20 maja 2018 09:58 → 20 maja 2018 11:30, 100 wpisów
poczekaja troche gdzie sie im spieszy i tak nie bedzie naliczany
A kto daje i odbiera ten się w piekle poniewiera... Tak się nie robi..
dla nich bajwazniejsze bedzie ile osob od jutra za 2,50 zagra ze stawka 2 ciekawe co za tydz dadza ile skreslen milo by bylo 6 skreslen
w moim mniemaniu pieklo wymyslone przez ludzi jest na ziemi ale ok kazdy uwarza innaczej
ludzie jutro rusza z tymi stawkami tylko co pozniej trz dobrze liczy dobrac bez tego moze byc 0/7 z plusem 1 zaklad 5 zl a przy 5/7 cos tam wpadnie tylko zeby te wlasciwe dobrac
Jeśli chodzi o mnie to gram na 10/10 chce wygrać główną póle.. na mniej liczb niż 10 z reguły nigdy nie gram ta promocja mnie nie interesuje 7/7
forsa zeby o pule zagrac trza tez cos miec w zanadrzu taka 7 skreslona np
Trafiłem już prawie każdy stopień wygranej..oprócz 10/10 pora na niego..
ja na poczatku bylem na nie z ta stawka x2 jutro we wrocku sie puszcze 2 zaklady po 7 skreslen lub 1 z pluszem tzw zartobliwie
zobacze jakie bede wieczorem liczby w multi pensji i mini jak i wg kalendarza
Gryks nie zagram..i tak gram na 10/10 i to z Plusem mam zwrotu prawie 500 złoty coś doľoze i zagram na 10/10 cztery zakłady z Plusem na 28 losowańnie ważne czy wygram czy gó...o wygram ale walczę
Grajmy wszyscy na 7 liczb...rozpisuje liczby na koncowki ale biore pod uwage tylko ciagi najmniej 4 liczby w dziesiatce
ja mam sklepik obok stacje bp nie daleko tylko ze nieraz tak jak u innych w wolne dni maja nagle awarie
forsa sie zobaczy puszczam typowana 10 typowana 5 dobiore i 8 z typowanej 3 ,2 i pewniaka 2 liczby dobiore 2 i 11 z lotka
Czy jak ktos pierwszy w typowaniach na koncu miecha...jakas nagroda jest?
cos z 1 liczbe masz dusia do zaproponowania ja mam to co typniete w mini
mialem dac 4 zaklad na 8 lub 9 skreslen zostaje przy 3 jak pisalem 1x10 1x5 1x8 z 11 i 2 z lotto ide sie zaraz puscic
07,16,22,03,19,24 zostawiam profilaktycznie na sucho pare powtorek z 24 i 19 z 14h
UFO mi aktułalizuje Windows ponad 3.36 GB jak to długo się ciągnie
Luknę,na wykaz zawodników obydwu drużyn i podam dokładny wynik meczu
adis8 Dla mnie bliższym zespołem,jest Górnik Zabrze,tylko gra nierówno
A ja kibicowałem kiedyś Poznańskiej Lokomotywie
A dzisiaj ???
W europejskich pucharach >>> zawsze naszym >>> chociaż łomot dostają
A dzisiaj ???
W europejskich pucharach >>> zawsze naszym >>> chociaż łomot dostają